Bir kargaşa hakim ve fazlaca mesaj yüklü. Font, renk, arkaplan seçimleri çok yanlış. Fransızlar bile bu afişteki olaya fransız kalacaktır. Sadeleştirilmeli, efekt ve renk kataloğu görünümünden kurtarılmalı çalışma...
Saç kesimlerinde zorlanıyorum zaman zaman, işin doğrusu üşeniyorum yapmaya :) Alt sınır varmı işinizde tek parça görsel dekupeler misiniz bir işim için gerekse ?
Çok güzel bir kare yakalamışsınız Erkan Bey, benim gibi ingilizcesi kıt dostlar da anlasın diye birde türkçe mealini alabilirsek daha da anlamlı olacak. :)
Bu tarzda gördüğüm ikinci başarılı çalışma... İlk çalışmaya bayıldığım kadar buna da hayran kaldım. Bahsettiğim çalışma TBWA İstanbul'un stajyer bulmak için hazırladığı basın ilanı idi ve basında en iyi stajyer ilanı ödülü almıştı Kırmızı'dan. Araştırırsanız ne demek istediğimi, çalışmanızı ne...
Sadece "DESIGN" in fontu rahatsız etti beni, değişmeli mi ki ? Güzel görünüyor Yasemin hanım hayırlı olsun diyelim :)
Edit: Sanırım design değişmiş :) kurumsallardaki font tam oturmuş :) yeni gördüm.
Beyşehir çalışması denildi mi orada biterim hemen ben :) Hemen başlayalım...
Sevgili İsmailcim "her mevsim güzel" demişsin ama 4 görsel de (köprü dahil) karlı fotoğraflar... yani kış aylarında çekilmiş. Çalışmanın amacı Beyşehir'in her mevsim güzel olduğunu vurgulamak ise bunu yansıtan...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.