arka planları indirdim fakat rar dosyasını açtığımda içi boş görünüyor dosyanın.Ben mac kullanıyorum acaba Pc de açılırmı dosyalar. İndiren arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi acaba dosyanın açılıp açılamadığını.
Teşekkürler.
Çalışmana ilk baktığımda karagöz ve hacıvat gösterisi varmış hissini uyandırdı bende.Kullanılan resim dışında herşey arkadaşlarında dediği gibi çok güzel ve uyum içinde.
Paylaştığın için teşekkürler
Evet memet abi katılıyorum SİSTEM BİLİŞİM yazı karkterini bende sevmedim.
Bunun dışında Firma ismi ile Şahıs ismi iç içe girecek gibi duruyor adresi ve ismi aşağı çekmen daha doğru olur.kırmızı şeridin birkaç milim yukarısından başlaması daha uygun olur.
Eline sağlık.
abi zaten corel kullanıcısı isen mac kullanmıcaksın çünki uyumlu bi program değil çok fazla sorun çıkarır.Birde zaten klavye farklılığınında yarattığı zorluğu göz önüne alırsak...
Corelse sen PC ye devam abi...
Ama diğer freehand ve photoshop ta sorun çıkmaz....
ya memet abi dalga geçme yaaaa
oldumu şimd hiç.....
ama ben dediğin gibi yapıyorum farklı yapmıyorum yaa.Ya sen beni nie anlamıyorsunn.
Bide inat yapıyor diyorsun arkadaşlar yanlış tanıcak beni....
Aklıma gelmişken FreeHandde yapılan bir katalog veya tiff+eps resim bulundurduğunuz sayfaları film ayrıma yollarken imajları ile birlikte gönrqdermeniz gerekir.Sayfada kullandığın bir resmi baska bir alana taşıdığın zaman dosyayı açma aşamasında resim sorar.Olmayan resim ekrana gelmez.
Eğer...
Yapmak istediğin şey butun objelerinle birlikte yapmış olduğun çalışma ayfasını bir dosyada mı toparlamak yoksa, bir sayfadan baska bir sayfayamı aktarmak. Eğer sayfadan sayfaya hepsini aktarıcaksan Ctrl + A veya Ctrl + Shift + A ya basarak bütün çalışmaların seçili konuma getir ve Edit+Copy (...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.