Arama sonuçları

1. Wish

arkadaşlar font konusunda bana yardım edermisiniz.

internet üzerinden araştırdınmı peki bu fontları. ben de bakıyorum eğer buulursam yardımcı olurum yollarım sanada.
  2. Wish

baklava resimleri

satrol paylaşım için çok teşekkür ederim arkadaşım.
  3. Wish

Grafik Tasarımları ile ilgili kullanabileceğiniz Arkaplanlar burada...

arka planları indirdim fakat rar dosyasını açtığımda içi boş görünüyor dosyanın.Ben mac kullanıyorum acaba Pc de açılırmı dosyalar. İndiren arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi acaba dosyanın açılıp açılamadığını. Teşekkürler.
  4. Wish

Grafik Tasarımları ile ilgili kullanabileceğiniz Arkaplanlar burada...

Sürekli ihtiyacımız olan arka planlar için çok teşekkürler.
  5. Wish

Flower brushes

paylaşım için teşekkürler.Çok beğendim :)
  6. Wish

Grafikerler.org için logo çalışmalarım

hepsi çok şeker olmuş eline sağlık..
  7. Wish

FreeHand´de çizimden fırça oluşturmak !!!

Anlatım için teşekkürler.
  8. Wish

1 adet katalok kapagı

bencede hepsi çok güzel memet abiii... Eline sağlık :)
  9. Wish

İlk Afiş Çalışmam (yorumlarsanız sevinirim)

Çalışmana ilk baktığımda karagöz ve hacıvat gösterisi varmış hissini uyandırdı bende.Kullanılan resim dışında herşey arkadaşlarında dediği gibi çok güzel ve uyum içinde. Paylaştığın için teşekkürler
  10. Wish

kartvizit çalışması

Evet memet abi katılıyorum SİSTEM BİLİŞİM yazı karkterini bende sevmedim. Bunun dışında Firma ismi ile Şahıs ismi iç içe girecek gibi duruyor adresi ve ismi aşağı çekmen daha doğru olur.kırmızı şeridin birkaç milim yukarısından başlaması daha uygun olur. Eline sağlık.
  11. Wish

Freehand de resmi Çerçeveye Gömme

abi zaten corel kullanıcısı isen mac kullanmıcaksın çünki uyumlu bi program değil çok fazla sorun çıkarır.Birde zaten klavye farklılığınında yarattığı zorluğu göz önüne alırsak... Corelse sen PC ye devam abi... Ama diğer freehand ve photoshop ta sorun çıkmaz....
  12. Wish

kurban bayramımız kutlu olsun

ya memet abi dalga geçme yaaaa oldumu şimd hiç..... ama ben dediğin gibi yapıyorum farklı yapmıyorum yaa.Ya sen beni nie anlamıyorsunn. Bide inat yapıyor diyorsun arkadaşlar yanlış tanıcak beni....
  13. Wish

kurban bayramımız kutlu olsun

Bütün Grafikerler.org un Kurban Bayramı mübarek olsun. Memet abicim döktürmüşsün gene..... eline sağlık
  14. Wish

Grafik Tasarım Çalışmalarım

Evet katılıyorum bencede çok güzeller kafayı yoran veya karışıtıran bir durum yok. Emeğine sağlık... Çalışmalarının devamınıda görmek isteriz..
  15. Wish

umarım kolay olmuştur... Nasıl bişi mac kullanmak pc den mac e geçince baya sıkıntı yaşamışsındır. Tahminimce.... :)
  16. Wish

freehand soru ve sorunlarınızı Burada cevaplayalım.

doğru konuyumu anlattım istediğin cvp buydu dimi.değilse açık bi şekilde belirtebilirsin. Sorabilirsin tabiki...
  17. Wish

Aklıma gelmişken FreeHandde yapılan bir katalog veya tiff+eps resim bulundurduğunuz sayfaları film ayrıma yollarken imajları ile birlikte gönrqdermeniz gerekir.Sayfada kullandığın bir resmi baska bir alana taşıdığın zaman dosyayı açma aşamasında resim sorar.Olmayan resim ekrana gelmez. Eğer...
  18. Wish

Yapmak istediğin şey butun objelerinle birlikte yapmış olduğun çalışma ayfasını bir dosyada mı toparlamak yoksa, bir sayfadan baska bir sayfayamı aktarmak. Eğer sayfadan sayfaya hepsini aktarıcaksan Ctrl + A veya Ctrl + Shift + A ya basarak bütün çalışmaların seçili konuma getir ve Edit+Copy (...
  19. Wish

Kartvizit Çalışmaları

ben açtım gayet güzel şeyler var. Teşekkürler ersintech.
  20. Wish

Teşekkürler... :)
Yukarı Alt