Arama sonuçları

1. Fatih Coşkun

250 Adet Bilgisayar Ders Kitabı (Türkçe)

Teşekürler erkin çok çalışıyon :)
  2. Fatih Coşkun

walt disney karakterleri

link yenilenmiştir buyrun http://rapidshare.com/files/179930167/cocuk__53_.psd.html
  3. Fatih Coşkun

Adobe InDesign CS4 Kullanma Kılavuzu Türkçe

teşekürler Erkin bey emeğnize sağlık
  4. Fatih Coşkun

miss

sizin bu güzel çalışmalarınızı gördükçe içimde illustrator öğren illustrator öğren diye bişey haykırıyor Elinize sağlık
  5. Fatih Coşkun

yeni çalışmalarım

son resmin gözleri olağanüstü çok gerçekçi olmuş o gözlere benden size +rep emeğinize sağlık
  6. Fatih Coşkun

Panoramik Fotoğraflar (Güncellenecek)

teşekürler sait bey çok güzel fotoğraflar
  7. Fatih Coşkun

Spor İmajları (Arşivlik)

teşekürler Sait bey Emeğinize sağlık
  8. Fatih Coşkun

firmamıza ait takvim calışması 2009 (ilk denemem denilebilir)

ekrem bey alt zeminleri biraz daha açarsanız daha iyi olabilir hafta içi ve hafta sonu renk ayrımıda koyu ve uyumsuz renklerden oluşmuş daha sade olabilir
  9. Fatih Coşkun

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

mete bey sorununuzun çözümü import yaparken ifadelerin biraz dışına dışına bir çerçeve atın ve o şekilde kaydedip deneyin
  10. Fatih Coşkun

Hadise (:

diğer işlerinize bakarak gerçekten sıradan bişey çok daha iyisini yapmak sizin için zor olmamalı
  11. Fatih Coşkun

Bir takvim çalışmasıda benden

@sedat kılıç Sedat bey lcd ekran mı Kullanıyorsunuz lcd ekranlarda bu tür sorunlarla karşılaşılabiliyor Tools/ Color managment teki ayarlarınız bi gözden geçirin isterseniz
  12. Fatih Coşkun

3 Adet Acizane Çalışmam (Photoshop)

güzel çalışmalar Ps da bunları yapabilme kabiliyetin varsa kim bilir daha neler çıkar çalışmalarında başarılar eline sağlık
  13. Fatih Coşkun

Ben Filistinli Çocuk

Cengiz bey çok önemli bir noktaya değinmişsiniz Bu büyüklerin savaşıysa bir çocuk olarak onların ne suçu var İsrail gelecek nesilleri vuruyor oluşturduğu bu kan gölünde kendiside boğulacak ne zaman mı... tabiki Müslümanlar uyandığı zaman Uyanır mı... Hiç ümidim yok
  14. Fatih Coşkun

Herkeze Merhaba

Aramıza hoş geldiniz Murat bey
  15. Fatih Coşkun

Krizlerin ve ekonomik dengesizliğin nedenleri

@İsmail Ev ismail bey duygularımıza tercüman oldunuz. Bencede herşey planlı ve programlı
  16. Fatih Coşkun

Hüseyin Karadayı Afişi

Başarılı bir Çalışma olmuş eline sağlık ben çok beğendim:)
  17. Fatih Coşkun

Bir takvim çalışmasıda benden

@sedat kılıç sedat bey resmi göremiyorum caps olarak koyarsanız daha iyi olur ve yorum almanız kolaylaşır
  18. Fatih Coşkun

100,000 Windows Driver [95-98-2000-2003-NT-ME-XP-ViSTa]

teşekürler Abdullah bey süper bir paylaşım emeğine sağlık
  19. Fatih Coşkun

ey Türk oğlu titre ve kendine gel

yıl 2060 oğlum 17, ben 69 yaşındayım.. 'Baba bizim bayrağımızda sizin zamanınızda Ay-yıldız varmış neden şimdi haç işareti ve anlamını bilmediğim renkler var? 2 arkadaş okulda tavan arasında eski bir atlas bulmuştuk, o atlasta gördük daha önce Edirne'den Kars'a kadar...
  20. Fatih Coşkun

Serbest Çalışmalarım (Filistin)

Biz Kundaktaki bebeğe bile kurşun sıkan pkk ya operasyon yapıyoruz bütün dünya ayağa kalkıyor israil lübnan suriye filistini vuruyor arap ülkeleri başta olmak üzere bütün dünya susuyor Nedeni ne biliyormusunuz Arap ülkelereri petrol sayesinde çon zenginlendi (baştakiler) bu yüzden ses...
Yukarı Alt