Arama sonuçları

1. Buse Türüdü

sanaL Pc (sanaL işLetim sistemi)

Şuanda kullandığım bilgisayarın özellikleri bu: E2160 @ 1.80GhZ 1.81GhZ 2.00 GB RAM (DIMM1: Kingston 9905316-005.A04LF 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston 9905316-005.A04LF CPU Türü: DualCore Intel Pentium E2160...
  2. Buse Türüdü

anLadım, bilgiler için teşekkürler.. Desenize kaLdım yine xp iLe:)
  3. Buse Türüdü

Dünya Bayrakları

Gerçekten de büyük ve güzel bir arşiv oLucak.. TeşekkürLer Erkin bey..
  4. Buse Türüdü

seLamLar.. Yine ben... :) BiLgisayar kuLLanıcısıyım ama mac'e çok merakLıyım. Bilgisayarıma sanal işLetim sistemi kurarak Mac kurabiLirmiyim? YararLarı-zararLarı hakkında biLgi verirseniz çook çook iyi oLur..
  5. Buse Türüdü

en güzel masaüstü?

Ehh buda benim MasaüsTüm:)
  6. Buse Türüdü

En sıra dışı reklam alanları - (Mutlaka Bakınız)

Rejoice ve tipex rekLamı güzelmiş:) Teşekkürler Abdullah Bey..
  7. Buse Türüdü

sulu boya vazo ve çiçek

Renk ve karakalem konusunda yeteneklisiniz sanırım. Çalışmalarınızdanda anlaşılıyor zaten.. ellerinize sağlık..
  8. Buse Türüdü

Kitap, Kitaplar, Kitap okuyan insanlar...

Teşekkürler Elif Hanım, güzel bi paylaşım..
  9. Buse Türüdü

Canon sx10 fotograf makinesi satılıktır .

Emreerdem78; Lütfen forum kurallarına uyalım.. Bold,renkli,büyük yazmak forum içerisinde kesinlikle yasaktır..
  10. Buse Türüdü

GeçmişTen günümüze RekLam afişleri (:

Geçmişte kimini hatırLadığınız,kimini hatırLamadığınız rekLam afişleri, şimdi karşınızda.. Kimine hafif bi gülümseme,kimine kahkahalarla bakacağınız, hafif mizahLı afişler.. Şimdiye göre ne komik dimi:)...
  11. Buse Türüdü

Alman Ressamın marifeti

Evet gözüküyor:) Ayrıca, buna benzer birkaç resim daha görmüştüm. Gerçekten çok ilginç ve muhteşem eserler.. Düşünsenize, 3.resimdeki gibi bir yere geLiyorsunuz, uçurum gibi gözüküyor, ama sadece 3 boyutlu çizilen resim..:D Teşekkürler Hatice Hanım..
  12. Buse Türüdü

Biraz Da PS(Sony Kulaklık Çizim)

Gerçektende ışık farkı görülüyor ama bu çalışmanın güzelliğini bozacak büyüklükte değil:) Ellerinize sağlık Hakan Bey, yine güzel bir çalışma..
  13. Buse Türüdü

Sirk İmajları

güzel bi' payLaşım, teşekkürler Erkin bey..
  14. Buse Türüdü

Alman Ressamın marifeti

Bende göremiyorum..
  15. Buse Türüdü

Renkler ve Anlamları

özellikle tasarımlar yaparken yardımcı olabilir.. Ürün alan-çeşitLiLiğine göre renk seçimi uygulanabilir.. teşekkürLer Erkin bey..
  16. Buse Türüdü

Kendim için yaptığım bir kaç logo

UltronikNet , kuvatiNet MıknaTıs ve odevara LogoLarınızı beğendim.. Geriside çok sade oLmuş ama güzel çaLışmaLar.. eLLerinize sağLık..
  17. Buse Türüdü

Antivirüs testi , Antivirüs Programınızı Test Edin

NOD32 ile denedim, .txt direk sildi .com'u denemeyede gerek kalmadı bu sayede.. Nod32'yi pek beğenmiyordum ama, şimdi gözüme girdi:)
  18. Buse Türüdü

Yetenek Sınavlarında Sorulan "İmgesel" Çalışmalar

Demekki sadece çizim önemli değilmiş, aynı zamanda mantık da büyük rol oynuyor:) Ayrıca akLıma geLdi..Okuldaki alan öğretmenimiz söylüyordu, önceki senelerdeki sınavların birinde "Çocuğuna havLu uzatan anne" kompozisyonu oluşturulması istenmiş..
  19. Buse Türüdü

çiçek vektörleri arıyorum.

Öncelikle forum kurallarına uymaya dikkat edelim sayın grafiker_kml; İkincir bir nokra ise, lütfen forum içerisinde arama yapmadan konu açmayınız.. İsteğiniz forumumuzdaki konularda mevcuttur...
Yukarı Alt