Arama sonuçları

1. tugbakocak

Rotasyon baskı ve raportlama bilgileri

Yukarıdada belirtmiş olduğum gibi elimden geldiğince bildiklerimi aktarmaya çalıştım.
  2. tugbakocak

Rotasyon baskı ve raportlama bilgileri

Sevgili Arkadaşlar ; Uzunca bir süredir rotasyon baskı ve raportlama hakkında sorular alıyordum.Artık bildiklerimi elimden geldiğince burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Baskı prensip olarak bölgesel renklendirme işlemidir. Tekstil yüzeylerininbölgesel olarak renklendirilmesi dokuma...
  3. tugbakocak

Empirme desen tasarım işleri yapıyorum

15 yıldır Rotasyon baskı desinatörü olarak çalışıyorum.Hazır desenler ve daha çok tasarım üzerine çalışıyorum.Tasarımların arasında Devore perde ve tül tasarımları,pijama desenleri,çocuk desenleri,bayan desenleri,erkek desenler,nevresim tasarımları kısaca tekstil için tüm tasarımları evimde...
  4. tugbakocak

Tasarımcı mısın? O Zaman Bunları Bileceksin!

Çok yerinde tespitler....13 yıldır desinatör olarak çalışıyorum.Emeklerimzin hiçe sayılması normalmiş gibi gösteriliyor.çok değil bundan 6 7 yı önce boyanelerde rotasyon baskı için yapılan desenlerin ücretleri müşteriden tahsil edilirdi.Ancak artık bırakın desen parası almayı ,tüm firmanın...
  5. tugbakocak

2 Adet Davetiye tasarımı Umarım Beğenirsiniz

Çok güzel bir çalışma arkadaşım tebrik ederim
  6. tugbakocak

T-shirt desenleri psd formatında

Çok güzel çalışmalar ablam ellerine sağlk :)
  7. tugbakocak

14 Ocak- 03 Şubat Tasarım Yarışması Sonucu

teşekkür ederim arkadaşlarr :)
  8. tugbakocak

Metraj baskı...

yapmış olduğum desenlerden örnekler bu sitede yayınlamıştım empirme baskı bölümünden ulaşabilirsin.ama psd dosyaları arşivde onları bulmam lazım :)
  9. tugbakocak

Metraj baskı...

Merhaba Nehire metrajbaskı parça baskıdan biraz farklıdır.Desen çiziminde sürekli bir raport tekrarı gerekmektedir çünki baskı esnasında kullanılan kalıblar silindir şeklindedir.Aynı parça baskıda olduğu gibi her renk için bir kalb açılır ve baskı makinasında basılır fixelenir...
  10. tugbakocak

Cdr Hazır Desenler

taktir olmazmıı çok güzel çalışmalar ellerine sağlık :) bende baştan ekleyememiştim ama sonra öğren dimmm :)
  11. tugbakocak

yeni bikaç desen

Umarım işinize yarar :)
  12. tugbakocak

Su Afişi

Adobenin dediği gibi keşke zemini çatlamış toprak kullansaydın yani aslında susuzluğu göstermekten çok yazmayı tercih etmişsin buda farklı bir çalışma lakin afiş görselliği ile etkiler.
  13. tugbakocak

Photoshop- Corelde çalışılmış emp. bayan deseni

arkadaşım güzel çalışmalar ellerine sağlık :)
  14. tugbakocak

rotasyon için birkaç çalışma

yeni desenler eklicem yakında :) beğendiğinize sevindimm....
  15. tugbakocak

1. buluşma resimleri

tühh yaa nellerr kaçırmışımm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(
  16. tugbakocak

cerceveden fırlayan resim

çok güzel olmuş.....
  17. tugbakocak

2008 bayan yaz sezonu turkishman arsivinden

Çok güzel çalışmlarr ellerine sağlık arkadaşım....
  18. tugbakocak

Graffiti-Letter Brushes [140 Tane]

paylaşımnınız için çokkk teşekkürler
  19. tugbakocak

Vector Floral Design

teşekkürler arkaaşım çok gerekliydi benim için :)
Yukarı Alt