Sevgili Arkadaşlar ;
Uzunca bir süredir rotasyon baskı ve raportlama hakkında sorular alıyordum.Artık bildiklerimi elimden geldiğince burada sizlerle paylaşmak istiyorum.
Baskı prensip olarak bölgesel renklendirme işlemidir. Tekstil yüzeylerininbölgesel olarak renklendirilmesi dokuma...
15 yıldır Rotasyon baskı desinatörü olarak çalışıyorum.Hazır desenler ve daha çok tasarım üzerine çalışıyorum.Tasarımların arasında Devore perde ve tül tasarımları,pijama desenleri,çocuk desenleri,bayan desenleri,erkek desenler,nevresim tasarımları kısaca tekstil için tüm tasarımları evimde...
Çok yerinde tespitler....13 yıldır desinatör olarak çalışıyorum.Emeklerimzin hiçe sayılması normalmiş gibi gösteriliyor.çok değil bundan 6 7 yı önce boyanelerde rotasyon baskı için yapılan desenlerin ücretleri müşteriden tahsil edilirdi.Ancak artık bırakın desen parası almayı ,tüm firmanın...
Merhaba Nehire metrajbaskı parça baskıdan biraz farklıdır.Desen çiziminde sürekli bir raport tekrarı gerekmektedir çünki baskı esnasında kullanılan kalıblar silindir şeklindedir.Aynı parça baskıda olduğu gibi her renk için bir kalb açılır ve baskı makinasında basılır fixelenir...
Adobenin dediği gibi keşke zemini çatlamış toprak kullansaydın yani aslında susuzluğu göstermekten çok yazmayı tercih etmişsin buda farklı bir çalışma lakin afiş görselliği ile etkiler.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.