" çok güzel gerçekten bunların baskıya gönderirken renk ayrımını nasıl yapıyorsunuz"
Bu desenleri baskıya gönderirken photoshopta eğer layer'da çalıştıysan channels'larda her renk için yeni bir kanal açıyorsun ve seçtiğin renkleri buraya aktarıyorsun ardından binmeleri ve aks işlemlerinden...
evet aslında biden çok teknikle yapılıyo şablonla yapılan rotasyon filmduruk baskı teknikler artık çok ilerledi bir çok firma film amkinalarını kaldırıp lazer şablon çekimine geçti.Hiç film hazırlamadan direk lazerde cd'den şablona çekim yapılıyor.Aslına bakarsanız sade baskı için tasarlanmış...
Önce scan edilmiş desenlerimi pen tool yardımıyla çiziyorum sonra renklendirmelerini hallediyorum ki ben bunları layerda yapıyorum bir çok kişi channels'ları kullanıp yapıyor.Rotasyonda parça baskıda olduğukadar raht çalışılamıyor malesef ,deseni raportlamak zorundasınız yani ,tekrar etmesi...
tabiki desen ile ilgili hertürlü paylaşımda varım adobe ve bende photoshopta çalışıyorum ama çok serbest aslına bakarsanız bu işi kurallarına göre öğrenmek nasip olmadı banaa yani kimse öğretmedi ben biraz azmettim :) o yüzden çokk teknik laflar edemem ama ne sormak istiyosan konuşalım
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.