Arama sonuçları

1. Emre Zengin

FeminMarket - 1

2. Emre Zengin

illustratörde yazıları objelere çevirme

öncelikle Yaşar bey kusura bakmayın çırak grafiker olarak bazı terimleri karıştırıyorum, Tuncer bey teşekür ederim, evet istediğim özellik buydu, bilgi için teşekürler, konu başlığını yazıları objelere çevirme olarak değiştrirsek, bilmeyenler içinde kolay ulaşım olur.
  3. Emre Zengin

@Yaşar KARADENİZ yani çalışma içinde kullanılan yazıların font halinden grafik objesine dönüştürülmesi için "creat outlines" diyoruz ya, mesela dönüştürmeyi unuttuğumuz bir yazı kaldı mı, bunu tek tek kontrol yerine bir menüden kontrol edebilir miyiz?
  4. Emre Zengin

2 tane swf 2 tane xml

@samet43414 bu durumda swf dosyanın kodlamasında xmlin çağrıldığı isim de değişmesi gerek, swfyi değiştiremezsin, bu dosyanın .fla uzantılı dosyası varsa, flash programında kod bölümünü açın ve xmlin çağrıldığı yerde "okul.xml" i "okul1.xml" yapın fla dosyası yoksa, tam olarak nasıl...
  5. Emre Zengin

Arkadaşlar, yoğun içerikli bir çalışma sonunda, coreldeki özellik gibi embedlenmemiş yazı kalıp kalmadığını kontrol edeceğimiz bir özelliği var mı :allalla:
  6. Emre Zengin

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

yine en çok zorlandığım bir konu da nesneleri otmatik aynı boyuta getirme, mesela bu şekilde hepsini seçip, "transform" seçeenğinden bir değer verdiğimde hepsinin aynı büyüklüğe gelmesini bekliyorum ama malesef olmuyor :)
  7. Emre Zengin

@Yaşar KARADENİZ teşekürler, bazı nesnelerde ya da resimlerde göremiyordum,"transform" a basınca çıkıyomuş, ya da benim menü düzeninden kaynaklanan bi durum :)
  8. Emre Zengin

bir de bir nesnenin boyutlarını nerden görüyoruz ?
  9. Emre Zengin

ajanda ve kitap çalışmalarım

Hepsi çok şık olmuş elinize sağlık
  10. Emre Zengin

Merhaba arkadaşlar, ALIGN komutlarıyla ilgili; Bir nesneyi, diğer bir nesneye göre hizalarken hangisine göre hiza alacağını ayarlayamıyorum, örneğin bir elma şeklini arkaplana göre ortalamak istiyorum, arkaplanı elmaya göre ayarlıyor, yani arkaplanı kaydıryor ortalamak için, bunu nasıl çözerim ?
  11. Emre Zengin

illustratore resim ekleme

Teşekürler bilgi için benim de benzer problemim vardı
  12. Emre Zengin

Günün sözü...

anlamlı bir söz, ama imzanızdaki daha etkileyici :)
  13. Emre Zengin

corelde eps sorunu yardım

corel malesef ai ve eps yi pek sevmiyor, ya hiç açmaz ya da bozuk açar, tasarım fazla karışık değilse açılma ihtimali var, öneri olarak ben o tür dosyaları illustratorde açıp ai formatında, pdf seçeneğini kaldırıp, cs sürümünde kaydediyorum, biraz daha şansın oluyor, açılmazsa gölge vb efektleri...
  14. Emre Zengin

Fiat Fiorino Çizim (İSTEK)

citroen nemo, peugeot bipper , fiat fiorino cdr,ai,mac,pc http://rs109.rapidshare.com/files/230186556/citroen_pejo_fiat_ue_uezler.rar çalışma bana ait değildir
  15. Emre Zengin

3.Beyşehir Fotoğrafçılar Buluşması Afişi

gayet güzel, öneri olarak lens te vektörel olsa daha yakışır sanki
  16. Emre Zengin

Comment by 'Emre Zengin' in media 'Fotoğraf'

Emegine Saglik
  17. Emre Zengin

Comment by 'Emre Zengin' in media 'Fotoğraf'

Başarılar diliyrum uşağum :)
  18. Emre Zengin

site logosu :)

@Erkan_Nehir beğenmedim ya da kötü olmuş gibi bir cevap vermek yerinde bu şekilde bir cevap daha uygun olacağını düşünüyorum, diğer tavsiyeler de gayet güzel, herkes böyle yapmalı :)
  19. Emre Zengin

Herkese günaydın

Tünaydın herkese :)
Yukarı Alt