Arama sonuçları

1. Emre Zengin

Drop Shadow da verilen gölge efetini işle birlikte çevirme

benim tahminim bu alttaki gibi dikey çevirmeden bahsediyorsun sanırm, bu şekilde gölge açısı değişmiyor, yöntem olarak drop shadow menüsünde gölgeni x,y kordinatlarını istediğin açıya göre ayarlayabilirisin
  2. Emre Zengin

adobe photoshop ta resmi saydamlastırma

resimdeki zaten anlattığınız olay değil mi
  3. Emre Zengin

Yarışmaya katılacak afiş çalışmam

ben konuya tam hakim olamadım bakanlık ne istiyo amaç ne ama telif hakkı konusunda şık bi çalışma, onun dışında çok mu sade acaba , ne bilim altına ufak bi açıklama kültür turizm bakanlıgı yazısı logosu falan olmaz mı
  4. Emre Zengin

hotwhells arabaları çalışmaları

Gül Hanım linkler silinmiş tekrar yükleme şansınız var mı
  5. Emre Zengin

logo

@mycinx buradan :) https://www.grafikerler.org/femin-market/26285-femin-market-logo-yarismasi-sonuclari.html
  6. Emre Zengin

onur reklam logo çalışması | hasan güner

eline sağlık :)
  7. Emre Zengin

Sonunda Kendime Kartvizitim Yaptım / Sedat Gül

sade ve sempatik bi kart olmuş :)
  8. Emre Zengin

Fotoğraftan insan resmini kopyalayarak başka fotoğrafa yerleştirmek

En pratik ve en ideal seçimi "PenTool" yardımıyla yapabilrisiniz. kısayolu (p)
  9. Emre Zengin

Doğum Günün Kutlu Olsun Fairytale

doğum günününz kutlu olsun nice senelere :)
  10. Emre Zengin

Erdem AKI | İsme Özel Logo Tasarımı

güzel çalışma :) ea birleşimi güzel düşünce, eğer kullanım için olsaydı, reklam işinde olduuğunuz için yeşil çubukları rgb renginde yapın derdim hem baskı renkleri hem de canlılığı belirtirdi :)
  11. Emre Zengin

Yeni Bayan Yüzük Tasarımım

güzel çalışma bu yüzükler tam yuvarlak olmaması modelinden mi :)
  12. Emre Zengin

Bu Ses Kaydim da Son Olsun O Halde (ZALIMLERE)

amatör müzik sever biri olarak çok başarılı buldum, hatta daha net bi kayıt olsa güzel olurdu, tarzını müzikle uğraşan birisi olan tuna tabuya benzettim :) yanlız niye son çalışma olsun ki devamını bekliyoruz :)
  13. Emre Zengin

Femin Market Logo Yarışması Sonuçları.

dereceye girenlere tebrikler, güzel çalışmalar vardı gerçekten, seçilenler de güzel çalışmalar, yeni yarışmalar bekliyoruz :)
  14. Emre Zengin

Saat Firması Logo >

burada harfler daha belirginleştirlirse firma ile uyumu sağlanabilir , t nin altın rengini mekanizmanın gümüş rengi kapatmış, p ise çok incelenmezse seçilmiyor, benim fikrim fırça sayısını azaltabilrisen güzel bişeyler ortaya çıkar, p ve t yi ön plana çıkar :)
  15. Emre Zengin

Brosur calismam Autocity

güzel çalışma, sadece araçlar yollara uymamış, daha orjinal resimler kullanılabilir, onun dışında acil bi durum yok :)
  16. Emre Zengin

Okul Dergisi ve Kapağı Hazırlık Aşaması (Sizlerin Görüşlerini Almak istedim...)

güzel çalışma ama psde yapılmış sanırım, yazı efekleriniz çok fazla, yazı olan kısımların arkaplanlarını düz beyaz tutarsanız daha kullanışlı ve şık bir tasarım olur
  17. Emre Zengin

FeminMarket - 4

18. Emre Zengin

FeminMarket - 3

19. Emre Zengin

FeminMarket - 2

Yukarı Alt