Arama sonuçları

1. halim742

grafikerler.org logo çalışması----------

yorum eklerseniz sevinirim. başarılar.
  2. halim742

grafikerler.org logo çalışması ::::..

yorumlarınız için teşekkürler.
  3. halim742

grafikerler

logoya ilk baktığımda bana hemen motor yarışmacılarının kullandığı kask'ı anımsattı. diğer arkadaşlarda da böyle bir izlenim verdimi bilmiyorum? ama yinede düşünce gayet başarılı. "G" harfine daha uygun bir renk ve parlaklık versen birde dünya logosunun hatlarını biraz inceltsen sanırım çalışma...
  4. halim742

Grafikerler.org/Fairytale

çalışmalarınıza baktığımda göze en hoş gelen üçüncüsü. ama "grafikerler." yazısının yerdeki yansıması pek gerçekçi durmuyor sanırım üst tarafını hafif uçursan daha ciddi durur küçük bir değişiklik yapmalısın bence. başarılar.
  5. halim742

0grafikerler org

elinize sağlık logo gayet hoş ve zarif olmuş yalnız "grafikerler" üzerindeki mavi noktalar bir birini tamamlamıyor farklı bir renk kullanmalısın bence, ayrıca "org" yazısı ve "online grafikerler okulu" yazısı üzerinde biraz estetik versen çalışman kendini dahada güzel gösterir diye düşünüyorum...
  6. halim742

grafikerler.org logo çalışması ::::..

evet ilginç olduğu doğru. aslında ben logoya biraz hareket getirmeyi düşünerekten yola çıktım, biraz uğraşmalı oldu ama sonuçta birşey ortaya koyabildim beğendiğinize sevindim. teş. ederim.
  7. halim742

Grafikerler.org -3. CALISMA.... PEA

@darkweather Allah iyiliğini, versin ya bu akşam moralim çok kötüydü hiç gülecek halde değildim ama yorumu görünce kendimi zor tuttum. çooooooooook ayıp.. :D
  8. halim742

fulyaca tasarim.org : )

@NoKtA sizinle polemik yapacak durumda değilim. yalnız size şunu hatırlatmak zorundayım burası herhangi bir mizah sayfası değil bu eğitim amaçlı oluşturulan bir sayfadır ve bu sayfada herkes kendi çapında bir şeyler ortayar ama bunları küçümsemek yerine onların daha iyi nasıl bir çalışma...
  9. halim742

@NoKtA nokta isimli arkadaş, sanırım sizi bir konuda uyarma gereği duydum şu ana kadar sayfadaki arkadaşların yapmış oldukları çalışmaları alaycı bir dille eleştirmeniz hiçte etik değil. eğer gerçekten çok bilgili ve tecrübeli iseniz bu yeteneğinizi arkadaşlarla paylaşıp daha faydalı...
  10. halim742

grafikerler.org logo çalışması 1-2-3 son

teş. ederim sizede başarılar
  11. halim742

nasıl diyeyim bilmiyorum ki? eğer kendine gülecek bir neden buluyorsan emin ol sağlığın gayet yerinde. keşke herkes kendini senin gibi motive edebilse. :D
  12. halim742

teş. ederim iyi çalışmalar...
  13. halim742

fulyaca Grafikerler.org2

düşünce gayet güzel biraz daha üzerinde çalışsan eminim yarışmanın ciddi çalışmaları arasına girmeye aday.
  14. halim742

ilk yorum benden olsun bakalım. normalde ben çalışmalar hakkında fazla yorum yapmayı pek beceremem. çalışmanı gördüm iki cümle yazayım dedim. bence bir grafiker beğenmediği işi yayınlamaması lazım bu 15 dakika işi değil belki bir çalışma 1 haftanı alır. bir kere bozarsın kendini toparlar...
  15. halim742

grafikerler.org 2. logo çalışmam

tamam arkadaşlar demek renklerde bi sorun var ben düzeltirim teş. ederim.
  16. halim742

G harfi ile dünya logosu gri ama üzerinde parlak ışık yansımalarıda var. ok.
  17. halim742

beğendiğine sevindim. renkler bende iyi görünüyor her halde tarayıcılar arasındaki farktan kaynaklanıyor. teş.
Yukarı Alt