Dün benim doğum günüm dolayısıyla bana mesaj gönderen
'grafikerler formu' ailesine çok teşekkür ederim.
hep birlikte nice yıllara.
hepinize yürekten selamlar.
hakan bey, ben konuyu o kadar dikkate alacağınızı bilmiyordum,
ben sadece fulyam'ın her kunu hakkında yorum yaptığı için bir espiri yaptım. yoksa 'jüri özel üye' diye bir derecenin olmadığını biliyorum. sadece yorumlara biraz renk katsın diye söyledim.
iyi günler.
söylemiş olduğunuz kadar çok fazla renk kullanmadım. dikkat ederseniz renkler magenta ve siyahtan ibarettir, yok eğer gözün içindeki 4 rengi kast ediyorsanız 4 renk (cmyk)
grafikerliği ve matbaacılığı simgeliyor doğaldır. ayrıntılardan söz etmişsiniz bu logo çalışmasıdır elbet üzeride biraz...
fulyam, izlenimlerime göre sizin hemen hemen bütün çalışmaların altında eleştiri ve önerileriniz bulunuyor. şu ana kadar gerek benim, gerek sayfadaki diğer arkadaşların yapmış olduğu çalışmalar hakkındaki yorumlarınızı (hepsi olmasada) genelde ciddi ve yerinde buluyorum. aslında size "jüri...
evet 0 kilometre ferrari kadar yeniyim. benim asıl mesleğim offset baskı, zaten profil bilgilerimde geçer. grafikerlik işi biraz merak, bir nevi hobi diyebiliriz. yürekten selmlar.
Renk cümbüşü her zaman kulağıma hoş gelen bir terim. dünyamız binbir renkten oluşan bir çiçek bahçesidir. benim felsefem bu. kendini sadece bir renge hapseden kişilerden değilim. tşk.
öcelikle ben alışıla gelmiş renk tonlarının dışına çıkmak istemiştim renleri beğendiğinize sevindim. logo ile vektördeki logonun farklı olması sadece benim kişisel tercihim. iyi günler başarılar dilerim.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.