Arama sonuçları

1. Karakalem

Karakalem

2. Yasemin Ertosun

Karakalem çalışmam

çok teşekkür ederim bu yorumun gerçekten çok iyi geldi hemen paketi yapmaya başlıyayım bari :)
  3. Yasemin Ertosun

Karakalem çalışmam

Az önce bitmiş bir çalışma, yapım süresi 3 gün. 50*70 canson kağıt üzerine karakalem ve nescafe uygulandı :) Arkadaşım için hazırlamış olduğum doğum günü hediyesi, yapım aşamasında bir kaç kişiye gösterdim ve ağırlıklı olarak güzel çalışma ama benzememiş dediler. Yarın hediyesini vereceğim...
  4. Yasemin Ertosun

Ben Birşey Demiyorum. Yorumsuz :)

@Kerim ÖKSÜZ bundan sonra bana hangi programı kullanıyorsun dediklerinde karel diyeceğim :) yeni bir boyut kazandırmış :p
  5. Yasemin Ertosun

Güncelleme Tamam :)

@Kerim ÖKSÜZ Kesinlikle Kerim bey :cool:
  6. Yasemin Ertosun

belki bende bir ç(alıntı) yapabilirim. :)
  7. Yasemin Ertosun

Tebrik ederim, nitelik kısmına bayıldım :) fakat kariyerle ilgili o kadar detay vermeseydin keşke cv gibi olmuş.
  8. Yasemin Ertosun

Güzel textures ler

Paylaşım için teşekkürler
  9. Yasemin Ertosun

Herkese Merhabalar

@Murat Güler Evet haklısınız bir grafiker olarak Türkçe'yi düzgün kullanmamız lazım fakat arkadaşımız belki bu mesleğe yeni başlamış biridir veya henüz öğrencidir bunu bilmediğimiz için sizin yazdığınız üslup bana biraz sert geldi mesela cümlenizin başında bir hoşgeldiniz diyebilirdiniz...
  10. Yasemin Ertosun

Herkese Merhabalar

@sltngkn Aramıza hoşgeldiniz :) @Murat Güler Evet doğrusu sizin dediğiniz fakat ağız alışkanlığı dediğimiz olay bir süre sonra yazdıklarımızı da etkiliyor, o kadar önemli olmamalı bu konu ne dersiniz ? :)
  11. Yasemin Ertosun

Topkapı Sarayı / Topkapi Palace

Rica ederim :)
  12. Yasemin Ertosun

Nokta

Rica ederim Ahmet bey, yararlı olabildiysem ne mutlu bana.
  13. Yasemin Ertosun

Şahsi Profil Çalışması (Örnek)

çok güzeller özellikle üçüncü çalışman çok hoşuma gitti oldukça anlamlı olmuş duyguyu ve düşünceyi iyi ifade etmişsin.
  14. Yasemin Ertosun

Furkan KINLI ilk çalışmalarım..

Tebrik ederim ilk çalışmalara göre gayet başarılı.
  15. Yasemin Ertosun

corel dersi

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.
  16. Yasemin Ertosun

İstanbul Fotoğrafları ( Sürekli Güncellenecektir)

Bunlarda benden :) Galata Kulesi Boğaz İstiklal Caddesi
  17. Yasemin Ertosun

Topkapı Sarayı / Topkapi Palace

Topkapı Sarayı'nın Tarihçesi Topkapı Sarayı, Osmanlı sultanlarının ikametgâhı, devletin yönetim ve eğitim merkezidir. İstanbul fatihi II. Mehmed tarafından 1460-1478 tarihleri arasında yaptırılmış olan ve zaman içerisinde bazı ilavelerin yapıldığı Sarayda, Osmanlı padişahları ve Saray halkı...
  18. Yasemin Ertosun

Batı Sanatı ' Katedraller '

Teşekkür ederim Sedat bey, keşke herkez sizin gibi düşünse :) kimse bu tarz konuların öneminin farkında değil malesef...
Yukarı Alt