Arama sonuçları

1. Yasemin Ertosun

Fındık içi resimleri lazım acil.

Bu konulara bakabilirsiniz, belki içlerinde vardır. https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/27451-kuruyemis-resimleri.html https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/7969-kuruyemis-resimleri.html
  2. Yasemin Ertosun

İbrahim Çallı

İbrahim Çallı ( d.13 Temmuz 1882, Çal, Denizli - ö. 22 Mayıs 1960 İstanbul ) Türk ressam, Rüştiyeyi doğum yeri olan Çal’da, Mülki İdadi'sini ise İzmir’de bitirdikten sonra, ailesi tarafından askeri okula girmek üzere İstanbul’a gönderildi. Ancak; o, çocukluğunun tutkusu olan resim...
  3. Yasemin Ertosun

photoshop ile su efekti (water effect)

Gerçekten çok başarılı, deviantart da bulunan diğer çalışmalarına da baktım hepsi birbirinden güzeller. Tebrik ederim.
  4. Yasemin Ertosun

Osman Hamdi Bey

Osman Hamdi Bey Osman Hamdi, (d. 30 Aralık 1842, İstanbul - ö. 24 Şubat 1910 İstanbul) Türk arkeolog, müzeci, ressam ve Kadıköy'ün ilk belediye başkanı. Osmanlı sadrazamlarından İbrahim Ethem Paşa’nın oğlu, müzeci Halil Ethem Bey ve nümizmat İsmail Galip Bey’in ağabeyidir. İlk Türk...
  5. Yasemin Ertosun

Ferman Vektörleri

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır
  6. Yasemin Ertosun

Adapazrında bulunan adı bahçe kafeterya için duvar ve masa özel çalışması

Ben görmeyeli sırf masaları değil diğer şeylerde değişmiş :) elinize sağlık gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş, tebrik ederim.
  7. Yasemin Ertosun

Heryerde Kullanabileceğiniz XP resimler...

Linkler yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  8. Yasemin Ertosun

AutoCAD Ders Notları E-Kitap

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
  9. Yasemin Ertosun

Da Vinci’nin Doğum Günü ‘Dünya Sanat Günü’ Oldu

Dünya Sanat Dernekleri Genel Kurulu'nun kararıyla, önümüzdeki yıldan itibaren ünlü ressam Leonardo Da Vinci’nin doğum günü olarak kabul edilen 15 Nisan tüm dünyada 'Sanat Günü' olarak kutlanacak. Karar, Meksika'nın Guadalajara kentinde düzenlenen 17. Dünya Sanat Dernekleri Genel Kurulu'nda...
  10. Yasemin Ertosun

logolardaki gizli espriler

@Kerim Öksüz :) daha güzel anlatılamazdı herhalde
  11. Yasemin Ertosun

5 Renk Futbol Oyuncağı Kutu Çalışması

Çok başarılı bir çalışma olmuş, çok beğendim elinize sağlık
  12. Yasemin Ertosun

Üniforma Tasarımlarım

@GULŞEN Malesef yok ama istersen şu şekilde yapabilirsin ben çok acil bir işim olduğumda direk figürsüz olarak teknik çizim formuna yakın çiziyorum Bu şekilde;
  13. Yasemin Ertosun

Üniforma Tasarımlarım

Teşekkür ederim, ben önce el çizimi yapıp arkasından corel ile çiziyorum ama siz ister corel ile ister ai ya da freehand farketmez hepsi ile yapabilirsiniz.
  14. Yasemin Ertosun

Vectörel Backgrounds (20 eps,jpg)

Paylaşım için teşekkürler
  15. Yasemin Ertosun

Nokta

Rica ederim
  16. Yasemin Ertosun

Albrecht Dürer

Rica ederim :)
  17. Yasemin Ertosun

Objeye Dış Kontur Verme

Seyit bey görselde bir sorun var, link hata veriyor tekrardan ekleyebilirmisiniz ?
  18. Yasemin Ertosun

Buzul Çağı, Ortataş Çağı ve Yenitaş Çağı Sanatları

Bugün dünyanın oluşumu üzerine bilimsel araştırmalara dayanan bilgilerimiz vardır. Buna paralel olarak bilim adamlar, insanın yeryüzünde doğuşu ve gelişimi üzerine de, geçen yüzyılın başlarından bu yana ilgiyle eğilmişlerdir. Dünyanın yaratılışından insanlığın yeryüzünde görünüşüne dek geçen...
  19. Yasemin Ertosun

Yazıyı Üç Boyutlu Yapmak

gösterdiğim aracı kullanabilirsiniz...
  20. Yasemin Ertosun

2170 adet karışık embroidery desing

Link yenilenene kadar konu geri dönüşüme taşınmıştır...
Yukarı Alt