Arama sonuçları

1. büşra giritoğlu

görsellerin görünmemesi

@Yaşar Karadeniz bunu denedim zaten resimlerin görünmeme durumunu çözdüm çok büyük olduğu için bunu düzelttim ama bu sefer pdf yaparken hata veriyor.
  2. büşra giritoğlu

görsellerin görünmemesi

evt değiştirmiştim:s tekrarmı ayrı bir dökümanda yerleştirmem gerekir bu durumda
  3. büşra giritoğlu

görsellerin görünmemesi

arkadaşlar çok acil bir işim var bir kapı kataloğu yaptım görsellerin dekupelerini yaptım yerleştirdim ama nolduysa çalışmayı kapatıp açtığmda görseller bazen kayboluyor yani documanda görseller duruyor ama görnmüyor yeni dökümana aldm yine görünmüyor ne yapabilirim çıkış olarak verdiğimdede...
  4. büşra giritoğlu

kopyalama sorunu

yok onada baktım sadece freehandde oluyor bu, başka biryere yazdığımda herhangi bir değişme yok.
  5. büşra giritoğlu

kopyalama sorunu

ilginiz tşk ederim ama fonttan kaynaklanan bir durum değil denedim font programı yüklesem acava işe yararmı.
  6. büşra giritoğlu

kopyalama sorunu

tşk ederim evde denicem bunu.
  7. büşra giritoğlu

kopyalama sorunu

arkadaşlar evdeki laptopumda freehand mx kullanıyorum. Örneğin bir metin yazdım ve kopyaladım kopyaladığım metin üzerine birşey yazmaya kalktığımda türkçe karakterler ingilizce halini alıyor daha önce bunun kopyalamadan kaynaklandığını anlamadım ama sonradan farkettimki kopyaladıktan sonra...
  8. büşra giritoğlu

Font istek

çalışmıyor malesef akşam çok geç olur evde benimde bilgisayarımda var neyse sağlık olsun tşk ederim.
  9. büşra giritoğlu

Font istek

elinde neo sans serisi olan varmı?
  10. büşra giritoğlu

öğrenci silüetleri

bunlar vektör ama ben silüet arıyorum ayrıca lin bozuk.
  11. büşra giritoğlu

öğrenci silüetleri

arkadaşlar elinde öğrenci silüeti olan varsa paylaşabilirmi çok lazım:((((
  12. büşra giritoğlu

spor yapan insan silüeti

merhaba elinde basketbol, voleybol, yüzme, tenis sualtı hokeyi gibi insan silüeti olan biri benle paylaşırmı acaba:)
  13. büşra giritoğlu

blue wind 1-2 //büşra giritoğlu

tşk ederim bütün yorumlar için
  14. büşra giritoğlu

tam zamanlı veya freelance grafik tasarımcı

REFERANS ÇALIŞMALARIM https://www.grafikerler.org/portfolyo/busra-giritoglu-34061/album/calismalarim-293/ https://www.grafikerler.org/portfolyo/busra-giritoglu-34061/album/calismalarim-2-294/
  15. büşra giritoğlu

Büşra Giritoğlu // Ö.A. çalışmalar 1-2-3

@mustafaimal yok kardeş hb olmasada zaten gene aynı düşüncede olcak arkadaş:D
Yukarı Alt