Arama sonuçları

1. büşra giritoğlu

Green Vector (Vektörel Fabrica, Bina, Yaprak...)

linki yenileyebilirmisiniz acaba
  2. büşra giritoğlu

cemy/turbulans-büşra giritoğlu ilan

tşk ederim arkadaşlar ama bu yarışmada gerçekden iyi işler çıkaranlar var o yüzden pek şanslı olduğumu sanmıyorum:)
  3. büşra giritoğlu

Yılbaşı Özel Çekilişi

hayır ben ben alıcam:D
  4. büşra giritoğlu

Müşteri: Cemy | Konu: Turbulans Markasının Gazete ilanı

ya ben birşey sorucam ilanda hedeflerimiz metni kullanılacakmı mesela biryerde "kalitemiz ve ödeme avantajlarımız ön planda tutulacaktır." bu cümlede sanki bizim yapacağımız tasarım için anlatılmış gibi:s
  5. büşra giritoğlu

lalezar logo ve ilan calismalari/ omer naci sahinci

öncelikle başarılar diliyorum güzel çalışmalar ama alt taraftaki maddelerde bloklicam diye araya boşluklar vermişsiniz çalışmaların bütün ciddiyetini bozmuş bu önemli bir nokta birde ilanlarda aynı konseptden renk denemeleri yapmışsınız farklı tasarımlar yapabilirdiniz.
  6. büşra giritoğlu

lalezar koleji logolar ve ilanlar

bedava olan bir site ismi biliyorum oda çoğu kişinin bildiği bir site pm yoluyla isimleri yazabilirsiniz:)
  7. büşra giritoğlu

lalezar koleji logolar ve ilanlar

tşk ederim. tabiki lalezar adını taşıdığı için lale kullanmak zorunda değilim şuana kadar gördüklerimde bi ben kullanmışım zaten o yüzdende sanırım pek bir zararı olacağını sanmıyorum. kalem konusunda haklısınız ama inanın görsel bulmakta okadar kolay değil daha farklı işler çıkarıcaktım ama...
Yukarı Alt