Arama sonuçları

1. reborn

COREL DRAW , photoshop bilgisi olan Bayan Grafiker - İSTANBUL

Ne kadar dişi meraklısıymışınız :) İşle ilgili açıklama: Dişital Baskı Firmamızda Dişital baskı firması feminizmin en uç noktası bu olsa gerek :)
  2. reborn

gazete reklam tasarımları

@Mehmet ÖZDEMİR Sabırsızlıkla bekliyoruz üstadım.
  3. reborn

İlk Çalışmam Lütfen Düşüncelerinizi yazınız

Zeminde çorak çatlamış bir toprak resmi olsaydı nasıl olurdu acaba?
  4. reborn

lütfen fikir verin :(

3 İDİOTS filmini izle derim.
  5. reborn

afiş tasarım-3 adet

Üstadım başarılarının devamını dilemek yerine başarılı çalışmalarını görmek çok hoş. Şu posterleri tutan insan fotograflarını paylaşman mümkünmü acaba? Ben genede başarılarınızın devamınıda dileyeyim ne olur ne olmaz :)
  6. reborn

yardım edermisiniz? bu resme benzer bir çalışmayı nasıl yapabilirim?

Kendin yapmak istiyorsan bu işini bi nebze görür sanırım.
  7. reborn

Süt Resimleri Ultra HQ

paylaşım için teşekkürler
  8. reborn

bilboard çalışması

Tek kelime ile özetlemek gerekirse, Kıskandım üstadım. Bilmem anlatabildimmi? Sadeliğin konuyla alakalığı ve verilmek istenen mesajın detaylarla ahengi ancak bu kadar güzel olabilir.
  9. reborn

Polaris Halı

Gayet başarılı eline sağlık
  10. reborn

adobe hakkında

Geçmiş olsun.
  11. reborn

gazete reklam tasarımları

Üstadım yorum değilde teşekkür etmek lazım size, bize ilham oluyorsunuz. Küçük bir ricada bulunabilirmiyim. Eğer mümkünse tasarımlarınızda kullandığınız, yaptığınız tasarımları tutan insan fotolarını paylaşmanızı istirham ediyorum.
  12. reborn

tabela çalışması

Mehmet bey tasarımlarınızın ,paylaşımlarınızın,yorumlarınızın devamını dilerim., Ellerinize ve tasarımınıza sağlık.
  13. reborn

Grafikerler.org Maxon Cinema 4D Başlangıç Görsel Eğitim Seti.

israfil kardeş indirmek 5 saati geçti bende indirirken bunu göz önünde bulundur derim.
  14. reborn

Umarım duanız kabul olur Saat:02:33 ve 1:45 Dakka diyor bu iniyor bi çıkıyor
  15. reborn

Şu an indiriyorum 4:32 dakka kaldı inşallah ceyranlar gitmez. Üstadım adres versende biz gelip alsak olmazmıydı acaba, daha risksiz olurdu. :)
  16. reborn

{ARI} Araba arka cami icin Cocuk Vektor ariyorum...

''Araba arka cami'' ben direk araba arkasında camii ve çocuk vektöreli diye okuyunca çok şaşırdım meğerse yanlış okumuşum :)
  17. reborn

Vektörel Bebek Kartları...

Göz attım ve kendi adıma teşekkür etmek isterim. Paylaşımınızın devamını dilerim
  18. reborn

Tam Zamanlı Grafiker

ALLAH en kısa zamanda gönlünüze göre bi iş nasib etsin.
  19. reborn

Tecrübeli grafikerim (ist avrupa yakası) iyi bir firma bulursam çalışmayı düşünüyoru

ALLAH en kısa zamanda dilediğiniz bi yerde gönlünüze göre bi iş nasib etsin.
  20. reborn

Junior Grafiker olarak İş Arıyorum!!

Metrobüs yolu üzerindeysen Avrupa yakasında 2.matbaacılar sitesine gidersen mutlaka seni alırlar.
Yukarı Alt