Arama sonuçları

1. reborn

polonyada bir fast food restoran için yaptığım logo

@kıpkırmızı Yorumlarınızın devamını dilerim. Sayın Kırmızı
  2. reborn

Acil Freelance Grafik Tasarımcısı

Hiç üniversite kariyerim olmadı lakin staj için yanıma gelen öğrencilere ders veriyorum. Ucuza olması açısından üniversite öğrencisi arıyorsanız ayrı. Gelişmekte olan oyunlar konusunda başarılar dilerim ALLAH yolunuzu açık etsin.
  3. reborn

Karakter çalışması

Şu ortadaki Süleyman DEMİREL'mi? :) Şaka bi yana kıskandım doğrusu gelişmeye açık çizgiler.Bense odunun teki kare bile çizemem. Başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim.
  4. reborn

Bir Yaşlı Bayanı Gençleştirme (PShop)

Topaz değilmiydi o eklenti yanlışmı hatırlıyorum. Bu arada üstadım yaşlı hali sanki daha güzel ve çekici duruyo sanki :)
  5. reborn

Yardımcı grafiker olarak iş arıyorum (avr yks.)

Kardeş Topkapı 2. matbaacılara git kapıdan ilk gireceğin dükkana bildiğin programları söyle, sayacağın programların yarısına gelmeden seni işe alırlar. Çok ciddiyim. Mesela Türmatsan. Kutlu, Sentez bunlara git hemen işe başla
  6. reborn

Photoshop ustalarından açıklama bekliyorum.

valla bende merak ettim.
  7. reborn

PS Çizgi Roman Hazırlama Kiti

ilk kendi üzerimde deneyeceğim . Paylaşım için sağolasın ellerin dert görmesin
  8. reborn

Film Şeritleri EPS & JPG Set 2

bende indiremedim ama genede paylaşım için teşekkürler indirenler olmuş.
  9. reborn

Taze Taze Broşür

Kızlar çok kenarda kesim esnasında kollar uçabilir haberin olsun ve kızların etrafındaki beyazlık yerine gölge verseydin daha şık durabilirmiş. Ödülleride masalya verilen kürsü yapıp üstlerine koysan süper olur. Başarılar.
  10. reborn

photoshop'ta fotoğraf renkleri canlandırma | resimli anlatım

@selda uçar Renkler cmyk.indexcolor ise bazı seçenekler photoshopta etkin olmaya bilir. RGB yaparsanız beşlki sorununuz giderilmiş olacaktır.
  11. reborn

polonyada bir fast food restoran için yaptığım logo

Karışmak gibi olmasın ama, tasarımcı senmisin müşterimi? Ameliyata girecek hasta beni şöyle ameliyat edin diye bi beyanda bulunsa doktorlar neresiyle güler sizde anlarsınız. Bence müşteriye yolladığın değil senin diğer yaptığın sana ait olan tasarımları koyarsan siteye onlara yorum yapalım...
  12. reborn

Fotoğraf Çekmece'si (:

Düzeltiyorum ; Çok güzel fotolar :)
  13. reborn

Toytav Broşür

Üstadım sen şunun orjinal halini yayınlarsan çok makbule geçecek ben müsaden olursa yumurta resmini arşive katmak istiyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.
  14. reborn

Cinema 4D Obje Üzerine Texture ' Resim ' Kaplama (Video'lu Sesli Anlatım )

Emeklerinize sağlık. paylaşımlarınızada tabii
  15. reborn

Kartvizit Çalışması Yaptırılacaktır . .

@yildirimx Vefat etmiş babamı işin içine karıştırarak sizin ne kadar basit bi insan olduğunuz ortaya çıkıyor zaten. Aynı sizin rezilliğinizde 15TLye kartvizit bastırmak varken niye sitede kartvizit basacak yer arıyorsunuz. Bak aşşağıdaki sitenin anasayfasında ve nerdeyse her yerindeki...
  16. reborn

Ölmez mobilya afiş

Üstteki kalp şekilleri pek yakışmamış gibi bence birde bunun ebatları A5 vea daha küçük olursa ürünlerin çoğu görünmeyebilir. Kalan herşey gayet başarılı.
  17. reborn

Toytav Broşür

Sunum ve broşür çok hoş ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim
  18. reborn

Kartvizit Çalışması Yaptırılacaktır . .

@yildirimx Kartvizit ve web sitesi arasındaki fark nedir? İnterneti olmayan birine kartvizit verirsin ordan sana ulaşır. İnterneti olmayan ve hatta internetten anlamayan birine web adresi verirsen o işi unut. 2.cisi kartvizit 300 tl çok diyorsun kartvizitin üstünde ne var logosu var değilmi...
  19. reborn

Can Sıkıntısından Bir Çalışma

5-6 aydır kullanan birisi için basit denecek kadar vasatın altında olduğunu söyleyebiliriz. Hayal gücünüz çok çalışabilir lakin programıda kullanmak gerekir. 2. kısımda bir logo firmanın yaptığı iş hakkında ip ucları vermesi gerekmektedir. Desing olarak adlandırdığınız firmanızda sadece yuvarlak...
  20. reborn

Telaffuzu zor kelimeler!..

İşsizim ama kızınıza talibim demek ne kadar ürkütücü ve zor olsa gerek.
Yukarı Alt