Hiç üniversite kariyerim olmadı lakin staj için yanıma gelen öğrencilere ders veriyorum.
Ucuza olması açısından üniversite öğrencisi arıyorsanız ayrı. Gelişmekte olan oyunlar konusunda başarılar dilerim ALLAH yolunuzu açık etsin.
Şu ortadaki Süleyman DEMİREL'mi? :)
Şaka bi yana kıskandım doğrusu gelişmeye açık çizgiler.Bense odunun teki kare bile çizemem. Başarılarının ve çalışmalarının devamını dilerim.
Kardeş Topkapı 2. matbaacılara git kapıdan ilk gireceğin dükkana bildiğin programları söyle, sayacağın programların yarısına gelmeden seni işe alırlar. Çok ciddiyim. Mesela Türmatsan. Kutlu, Sentez bunlara git hemen işe başla
Kızlar çok kenarda kesim esnasında kollar uçabilir haberin olsun ve kızların etrafındaki beyazlık yerine gölge verseydin daha şık durabilirmiş. Ödülleride masalya verilen kürsü yapıp üstlerine koysan süper olur. Başarılar.
Karışmak gibi olmasın ama, tasarımcı senmisin müşterimi? Ameliyata girecek hasta beni şöyle ameliyat edin diye bi beyanda bulunsa doktorlar neresiyle güler sizde anlarsınız. Bence müşteriye yolladığın değil senin diğer yaptığın sana ait olan tasarımları koyarsan siteye onlara yorum yapalım...
Üstadım sen şunun orjinal halini yayınlarsan çok makbule geçecek ben müsaden olursa yumurta resmini arşive katmak istiyorum. Çalışmalarında başarılar dilerim.
@yildirimx
Vefat etmiş babamı işin içine karıştırarak sizin ne kadar basit bi insan olduğunuz ortaya çıkıyor zaten. Aynı sizin rezilliğinizde 15TLye kartvizit bastırmak varken niye sitede kartvizit basacak yer arıyorsunuz.
Bak aşşağıdaki sitenin anasayfasında ve nerdeyse her yerindeki...
Üstteki kalp şekilleri pek yakışmamış gibi bence birde bunun ebatları A5 vea daha küçük olursa ürünlerin çoğu görünmeyebilir. Kalan herşey gayet başarılı.
@yildirimx
Kartvizit ve web sitesi arasındaki fark nedir?
İnterneti olmayan birine kartvizit verirsin ordan sana ulaşır. İnterneti olmayan ve hatta internetten anlamayan birine web adresi verirsen o işi unut. 2.cisi kartvizit 300 tl çok diyorsun kartvizitin üstünde ne var logosu var değilmi...
5-6 aydır kullanan birisi için basit denecek kadar vasatın altında olduğunu söyleyebiliriz. Hayal gücünüz çok çalışabilir lakin programıda kullanmak gerekir. 2. kısımda bir logo firmanın yaptığı iş hakkında ip ucları vermesi gerekmektedir. Desing olarak adlandırdığınız firmanızda sadece yuvarlak...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.