Yine sitenizde kullanabileceğiniz çok güzel bir jquery resim galerisi paylaşımı yapacağım. İnternette sizler için araştırıp bulduğum bir çalışma. istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hiçbir ücret ödemeden jquery resim galerisiçalışmasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Biraz çalışmasını...
Merhaba arkadaşlar, Flashanimasyon yapımlarına devam ediyoruz. Bu derste Flash ile hareket eden araba yapımını anlattım. İnşallah flashtaprogramını öğrenmek ve geliştirmek isteyen arkadaşlara yararlı olur. Zaten bildiğiniz gibi hedefimiz bilgiyi paylaşmak ve bu düşüncenin çoğalmasını sağlamak...
Merhaba arkadaşlar , Flash web site yapımı hakkında sitemizde birçok çalışma bulunmaktaydı. 2 tane tamamen flash ile yapılmış web site yapımı hakkında videomuz sitemizde zaten mevcut. Bu videoyu çekmemizin nedeni ise photoshop ile yaptığımız bir tasarımı, Flashta web site haline nasıl...
Merhaba Arkadaşlar, size bu sıralar pek çok sitede kullanılan bir çalışmadan bahsedeceğim. Bazı sitelerde web sayfaların arka planında ekranı kaplayan videolar bulunmakta ve bunun üzerinde ise site inşaa edilmektedir. Yani arka planda video oynatılırken sitenin diğer materyalleri ( butonlar...
Merhaba Arkadaşlar, HTML5 ile web sayfası hazırlama dersimizin 2.sini izlediniz. Html5 web sayfası tasarımı hakkında az çok birşeyler öğretebildik sizlere. Şimdi yenisini çekmiş bulunmaktayım. İnşallah, daha iyi tasarımlar gerçekleştirip sizlere sunacağız.Bu html5 dersimizde sayfamıza jquery...
Merhaba Arkadaşlar , Sizlere Html5 ile tasarladığım kurumsal site örneğini paylaşmak istedim. Html5 ile yapılan site örnekleri internet ortamında fazla bulunmadığı için size örnek teşkil edeceğine inanıyorum. İnşallah beğenirsiniz. Html5 sitenin tamamını size sunuyorum istediğiniz değişiklikleri...
Merhaba Arkadaşlar , Sizlere Html5 ile tasarladığım kurumsal site örneğini paylaşmak istedim. Html5 ile yapılan site örnekleri internet ortamında fazla bulunmadığı için size örnek teşkil edeceğine inanıyorum. İnşallah beğenirsiniz. Html5 sitenin tamamını size sunuyorum istediğiniz değişiklikleri...
erhaba arkadaşlar, sizelere daha fazla çalışma sunmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum, yine onlardan bir tanesi olan hazır html ve css site örneğini sizlerle paylaşmak istedim. Html ve css ile yapılmış bu site’nin tüm sayfaları alttaki linki tıkladığınızda sizlerin olacak. Evet yanlış...
yani aslında resim çoğaltılabiliyor tabikide . ama şunu unutuyorsunuz gibi geliyor arkadaşlar. arkaplan resim boyutu çok büyük seçilmeli bu tür işlemlerde. Yoksa resim tekrar edecektir.
Merhaba Arkadaşlar, HTML5 ile web sayfası hazırlama dersimizin 1.sini izlediniz. Html5 web sayfası tasarımı hakkında az çok birşeyler öğretebildik sizlere. Şimdi yenisini çekmiş bulunmaktayım. İnşallah, daha iyi tasarımlar gerçekleştirip sizlere sunacağız.Bu html5 dersimizde nav (menü)...
Merhaba arkadaşlar, web ortamında html5 ile ilgili fazla web site çalışması olmadığı için, sizlere kendi sitemde html5 ile basit web site tasarımını anlatacağım. Böylece html5 hakkında biraz bilgi edinmiş olacaksınız. Bu çalışma yabancı bir internet sitesindeki videodan türkçeye çevrilmiş bir...
Merhaba arkadaşlar bu dersimizde Flash CS6 kullanarak buton yapma ve düzenlemeyi gösterdim. Flashta buton ovalleştirmeden tutun butonun gradient ayarlarına, Up, over down, hit ayarlarını öğreneceğiz. Bu videomuzun devamında bir video daha çekerek flash buton hazırlamayı tamamen sizlere...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.