Arama sonuçları

1. Ö

Div ile site yapımı hakkında video dersleri

en kısa zamanda bu konu hakkında çalışmam olacaktır.
  2. Ö

Çalışan iletişim Sayfası ( Formu) Oluşturma

Merhaba Arkadaşlar , sitenize iletişim formu eklemek için birçok arama yaptığınızı biliyorum. İnternette çalışan iletişim sayfası malesef yok Forumlarda o kadar başlık açılmış , herkes bişeyler yazmış , konuyla alakasız dökümanlar paylaşılmış, bilgi kirliliği hat safhada … Bunun önüne geçmek...
  3. Ö

Tema Düzenleme ( video-sesli)

dışarıdan style.css dosyasında tanımlı ordan düzenlenen bir sayfadır. css bilginizle renkleri değiştirme imkanınız vardır.
  4. Ö

Sitenize Nasıl Profesyonel galeri Ekleyebilirsiniz? (Videolu anlatım)

Merhaba arkadaşlar sitenize profesyonel (efektli- kullanışlı-görsel) bir galeri eklemek istiyorsanız videoyu izleyin. Yorumlarınızı eksik etmeyiniz :) Kolay Gelsin
  5. Ö

Arkaplan Sabitleme ve Şeffaflık (Videolu anlatım)

Bu dersimizde web sitemizde kullanacağımız arkaplan resmimizin sabit kalmasını sağlayacağız . Dersi videolu çekerekte sizlere nasıl yapıldığını sesli ve görüntülü anlatmak istedim .
  6. Ö

Kurumsal Firma Çalışması -2 (ücretsiz indirin)

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN. SİTE İÇİN AÇIKLAMALARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN Kolay gelsin
  7. Ö

Manipülasyon Değil Çizimdir...

çok başarılı bir çalışma ... devamını bekleriz inşallah.
  8. Ö

3 Boyutlu Restaurant Web Menü Örneği

Merhaba restaurant sitenizde kullanabileceğiniz 3D menü örneğini sizlere sunuyorum. Kolay gelsin. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
  9. Ö

yok videolar kaldırılmadı. hala burda yayınlanmakta. ama isterseniz sitemden de bakabilrsiniz.
  10. Ö

merhaba arkadaşlar İnternetten bulduğunuz bir temayı nasıl düzenleyeceksiniz? bu videoyu izlediğinizde , soruya cevap bulacağınıza inanıyorum. İçerikte sliderdan tutun linkleri ayarlama yeni sayfa oluşturma işlemleri anlatılmıştır . Yeni öğrenen arkadaşlar için çok güzel bir çalışma .. Kolay...
  11. Ö

Kurumsal Firma Çalışması (ücretsiz indirin)

merhaba arkadaşlar sizler için yaptığım kurumsal site çalışmasını hazırlanmış iki sayfasıyla sizlere sunuyorum. Hazır sayfalarımız index.html ve iletişim.html sayfası Ayrıca sitede slider da bulunmaktadır. Kolay gelsin. İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN. SİTE İÇİN AÇIKLAMALARI OKUMAK...
  12. Ö

Adobe Dreamweaver CS6 Dersleri

5. Ders Eklenmiştir.
  13. Ö

4. ders eklenmiştir.
  14. Ö

3. derste eklenmiştir. hayırlı seyirler
  15. Ö

Derslerin devamı gelecek. Ben teşekkür ederim.
  16. Ö

Ders anlatımlarım burada yer alacaktır. DERS 1 Adobe Dreamweaver Başlangıç Dersi İçeriği Dreamweaver cs6 giriş sayfası Yeni döküman oluşturma şablonlarla çalışma CS6 görünüm seçenekleri code, split ve design window sekmesi properties bölümü DERS 2 Adobe...
  17. Ö

Sıfırdan Flash Web Tasarım çalışması- 2( Video- sesli) Anlatım

Merhaba arkadaşlar sıfırdan flash web sayfa yapımında 1 site yapmıştık şimdi ise 2. sitemizi yapacağız. Herkese iyi seyirler 37523098 37524096
  18. Ö

Flash Preloader Yapımı ( Videolu anlatım)

Sizler için actionscript 2.0 kullanarak preloader yapımını anlattım 38172480
  19. Ö

Sitene JQuery Slider Ekle ( video anlatım)

Sitenize jquery slider eklemeyi anlattım. Kolay gelsin 49671122
  20. Ö

Photoshop ve Dreamweaver ile Sİte Yapımı ( Video-Sesli)

teşekkür ederim. yeni web sayfası tasarım videolarınıda çekmeye başlıyorum. En kısa zamanda burada olacaktır.
Yukarı Alt