Arama sonuçları

1. idris gümüş

Ondine - İlahların Aşkı

Fragman: Youtube.com Kapalı olduğu için ekleyemiyorum arkadaşlar... Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ABD, İrlanda Tür: Dram, Fantastik Yönetmen: Neil Jordan Senaryo: Neil Jordan Yapımcı: Neil Jordan, Ben Browning, James Flynn Görüntü Yönetmeni: Christopher Doyle Müzik: Kjartan Sveinsson...
  2. idris gümüş

Photoshop'ta Küre Yapımı

Selam Arkadaşlar hadi küre yapalım..
  3. idris gümüş

Photoshop'ta Alev Topu Yapımı

Selam. Aslında sizin gibi ustalarımız burada varken kendi adıma söyliyim bana ne kadar ( Bir acemi olarak ) Ders vermek düşer bilmiyorum ama hani en azından sıfırdan başlayan arkadaşların işine yara diye düşünüyorum..
  4. idris gümüş

Oyuncak Hikayesi 3. Toy Story 3

Fragman: Youtube.com Kapalı olduğu için fragman ekleyemiyorum arkadaşlar... Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aile, Animasyon, Çizgi, Çocuk, Komedi, Macera Yönetmen: Lee Unkrich Senaryo: Andrew Stanton, John Lasseter, Michael Arndt, Lee Unkrich Yapımcı: John Lasseter...
  5. idris gümüş

Photoshop'ta Alev Topu Yapımı

1- 800 x 800 Arkaplanı beyaz olan bir döküman açalım. 2- Elipse tool aracı ile bu şekli çiziyoruz SHIFT tuşuna basılı tutarak düzenli bir yuvarlak oluşturuyorz. 3- Filter > render > difference clouds. Seçtikten sonra 3 kez CTRL+F tuşuna basın 4- Image > adjustments >...
  6. idris gümüş

Photoshop cs5 kurulum hatası

Sorunumu çözdüm arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.
  7. idris gümüş

Evet muhtemelen öyle olmuştur. Erkan bey peki program içerisinde bulunan exit: doce 24 -0 fatal errors 103 erros 51 warning bunların anlamını biliyor musunuz ?
  8. idris gümüş

Aslında sorun programda olduğunu sanmıyorum çünki yakkaşık 20 gün önce yükledim sorunsuz bir şekilde. Bilgisayarıma format attım ve böyle bir sorun çıkardı acaba sistemden eksik dosyalar mı var bilmiyorum. yeni cs5 dvdsi getiricektim onuda unttum.. Ayrıca program hiç kurulmuyor C: bölümüne...
  9. idris gümüş

Selam arkadaşlar iyi geceler. Ben photoshop cs5 versiyonunu bilgisayarıma yüklemiştim daha önce sorun yoktu. Dün format attım bilgisayarıma şimdi ise ps resimde görüldüğü gibi böyle bir şeyler söylüyr bilgisi olan var m acaba? Bir kaç arkadaşım sordum ve çalışan tüm uygulamaları kapat...
  10. idris gümüş

Prince Of Persia: Sands Of Time 2010 ( Pers Prensi: Zamanın Kumları 2010 )

Evet abi tadı damaklarda kalıyor dimi :) böyle. Şimdide filmi çıktığı için özellikle psp oyunlarına acayip derecede yoğunluk var maşallah :))
  11. idris gümüş

Tabela yapımı ve Vray Light Materyal Dersi

Selam. Murat bey elinize emeğinize sağlık bu ders iyi oldu en azından benim için :) .ok heyecan verici bir durum umarım psikolojimi bozdurup sildirtmez program kendini :))
  12. idris gümüş

Ay lav yu 2009

Youtube.com kapalı olduğu için fragman ekleyemiyorum arkadaşlar. Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Politik Yönetmen: Sermiyan Midyat Senaryo: Sermiyan Midyat Yapımcı: Sermiyan Midyat, Ebru Yalçın Görüntü Yönetmeni: Ercan Özkan Müzik: Cem Yıldız Dağıtım: Medyavizyon...
  13. idris gümüş

Gelecekten bir gün 2009

Youtube kapalı olduğu için fragram ekleyemiyorum arakdaşlar Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Romantik Yönetmen: Boğaçhan Dündar Senaryo: Cüneyt Ceylan Yapımcı: Cüneyt Ceylan Görüntü Yönetmeni: Aras Demiray Müzik: Selim Gülgören Dağıtım: Medyavizyon Filmin...
  14. idris gümüş

Prince Of Persia: Sands Of Time 2010 ( Pers Prensi: Zamanın Kumları 2010 )

Youtube.com Kapalı olması nedeni ile fragman ekleyemiorum arkadaşlar.. Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera, Romantik Yönetmen: Mike Newell Senaryo: Jordan Mechner, Boaz Yakin, Doug Miro, Carlo Bernard Senaryo (Kitap): Jordan Mechner, Boaz Yakin Yapımcı...
  15. idris gümüş

çaydanlık ilk denemem

Başarılar güzle olmuş bu işi yapmaya kararlısınız.. elinize sağğlık..
  16. idris gümüş

12 Adet iskelet psd dosyası | 15.21 mb |

Bunları böyle topladım sizin için ekledim işine yarıyan olursa iyi olur :D
  17. idris gümüş

Photoshop CS5 Türkçe Kullanma Kılavuzu (631 sf.)

Selam arkadaşım çok teşekkürler eline sağlık çok işime yarıyacak bu klavuz
  18. idris gümüş

Pusula

@duygu0666 Selam evet kesinlikle bu konuda bende Murat beyin izinde olucam inşallah. Hocam bugün alıyorum 3ds max 2010 hadi bakalım neler yapabileceğiz...
  19. idris gümüş

Photoshop CS5 te Yüzdeki Sivilceleri Silme ve Cilt Temizliği İşlemleri Nasıl Yapılır?

Selam arkadaşım öncelikle dersinizi kendi emekleriniz ile uygulayıp resimli bir şekilde anlatsaydınız bence daha iyi olurdu eğer dikkatinizi çekmişse dışardan ders eklenmiyor hep kendi üretimimizdir... Not: Sitede kalın ve renkli yazı yazmak forum kirlililği açısından yasak lütfen kurallara...
  20. idris gümüş

12 Adet iskelet psd dosyası | 15.21 mb |

Selam arkadaşlar 12 adet iskelet psd dosyasını indirmek için http://rapidshare.com/files/401184063/Garfikerler.Org.rar.html
Yukarı Alt