Arama sonuçları

1. idris gümüş

Sagopa Kajmer Duvar Kağıdı Çalışmalarım. (Kişisel Çalışma)

Selam arkadaşlar bunlarda Sagopa KAJMER duvar kağıdı çalışmalarım.
  2. idris gümüş

Sıfırdan Kendi Çalışmam...Yoruma Açık...

Tasarım Olarak Güzel Sanırım kesiminde Biraz Zayıf. Not: Arkadaşım site kurallarını gözden geçirmeni tavsiye ederim forumda renkli ve kalın yazı yazmak kural dışı...
  3. idris gümüş

Berk Grafik Çalışmalar

Selam arkadaşım aşmıssın kendini :)) arabalar süper olmuş eline sağlık..
  4. idris gümüş

mouse ile çizdiklerim..

Harika olmuşlar 3.cüsünü beğendim arkadaşım başarılar..
  5. idris gümüş

Undisputed 3 ( Yenilmez 3 ) 2010

Fragman:. Resim: Film Detay: Yapım: 2009, 2010 ~ ABD Tür: Aksiyon Yönetmen: Isaac Florentine Senaryo: David N. White Yapımcı: Avi Lerner, Israel Ringel, Zvia Dimbort, Dana Golomb Görüntü Yönetmeni: Ross W. Clarkson Müzik: Minos Matsas Süre: 1 saat 36 dk Film Konu: Yeni Cezaevi Turnuvası...
  6. idris gümüş

Robin Hood 2010

Fragman: Youtube kapanması sebebi ile fragman yok arkadaşlar bir çözüm bulurum umarım Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD, İngiltere Tür: Aksiyon, Dram, Macera, Savaş Yönetmen: Ridley Scott Senaryo: Brian Helgeland, Tom Stoppard, Cyrus Voris, Ethan Reiff Senaryo (Kitap): Cyrus...
  7. idris gümüş

güzel harfler

Teşekkürler arkadaşım işime yarayacaklar. Aslında böylede hazır şeyle kullanılıp tembellik ediyoruz ama neyse :D Kendimiz yapsak daha iyi olur.
  8. idris gümüş

İLK paylaşımlar

Arkadaşım kusura bakma yanlış yazdım zaten düzelttim tekrar özür dilerim..
  9. idris gümüş

İLK paylaşımlar

Elinize sağlık 2. Resim süper olmuş. Devamını bekleriz..
  10. idris gümüş

Merhaba

Merhaba hakan Bey Hoşgeldiniz iyi forumlar ( kalıcı olarak ) :) Görsel Günlere...
  11. idris gümüş

Photoshop Cs5 Puppet warp ders ( Grafikerler.Org )

Bu kadar ilgi göreceğini bilseydim daha önce yayımlardım :)
  12. idris gümüş

Photoshop Cs5 Puppet warp ders ( Grafikerler.Org )

Selam arkadaşlar şimdi size Adobe photoshop'ın eşsiz olan programından ufak bi ders vericem umarım ilgili arkadaşların işini görür yada yeni başlayan arkadaşlar için. 1. Edit > puppet warp 2. Resimde görüldüğü gibi arkadaşlar layer tamamen tellerle kaplandı bunu kaldırmak için ( daha...
  13. idris gümüş

Photoshop puppet warp hakkında yardım.

Selam arkadaşlar. sitede konu hakkında bir ders vardı ancak aradığım şey yoktu. Photoshop cs5'te puppet warp aracı hakkında sorum olucaktı. gördüğünüz robot resmini istediğim şekli verdim ama bunun aynısını bir fotoğrafa uygulayamıyorum resim boyutu küçük diye mi bilmiyorum ama resim...
  14. idris gümüş

Green Zone 2009-2010 Yeşil Bölge 2009-2010

FRagman: Resim: İşte adamım benim;) Film Detay: Yapım: 2009, 2010 ~ ABD, Fransa, İngiltere, İspanya Tür: Aksiyon, Dram, Savaş Yönetmen: Paul Greengrass Senaryo: Brian Helgeland, Rajiv Chandrasekaran Senaryo (Kitap): Rajiv Chandrasekaran Yapımcı: Tim Bevan, Eric Fellner, Lloyd Levin...
  15. idris gümüş

Shrek 4: Forever After 2010 Şrek 4: Sonsuza Dek Mutlu 2010

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2010 ~ ABD Tür: 3 Boyutlu, Aile, Animasyon, Çocuk, Fantastik, Komedi, Macera Yönetmen: Mike Mitchell Senaryo: Tim Sullivan, Josh Klausner, Darren Lemke Yapımcı: Teresa Cheng, Gina Shay, Dreamworks Animation Görüntü Yönetmeni: Yong Duk Jhun Müzik...
  16. idris gümüş

Iron Man 2 ( Demir Adam 2 ) 2010

Fragman: Resim: Film Konu: Milyarder mucit Tony Stark’ın zırhlı Süper Kahraman Iron Man olduğu tüm dünya tarafından bilinmektedir.Teknolojisini orduyla paylaşması için hükümetten, basından ve halktan baskı gören Tony, bilginin yanlış ellere geçmesinden korktuğu için Iron Man...
  17. idris gümüş

Kutsal Damacana 2: İtmen 2009

Evet zaten bizim Türkiyede bir film tutuldumu hemen ikincisini çıkar ve baya saçmalarlar :) Ama Recep ayrı bir konu :)
  18. idris gümüş

Renkli noktalar yanar yöner yapımı [videolu]

selam çok güzel olmuş elinize sağlık bunu farklı yerlerde yapıcam çok güzel olucak kesinlikle :)
  19. idris gümüş

Selam Aleyküm cümleten.

Hoşgeldiniz. iyi forumlar.. buraya girmek kolaydır ama çıkmak zordur :D
  20. idris gümüş

Türkler Çıldırmış Olmalı: Görev Afrika 2009

Fragman: Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ Türkiye Tür: Komedi, Macera Yönetmen: Murat Aslan Senaryo: Murat Aslan Yapımcı: Şükrü Avşar Görüntü Yönetmeni: Eyüp Boz Müzik: Cem Erman Dağıtım: Avşar Film Filmin Websitesi: www.turklercildirmisolmali.com Süre: 1 saat 40 dk Gösterim Tarihi: 27...
Yukarı Alt