Arama sonuçları

1. idris gümüş

Yangın Musluğu

@Murat Güler Abi Yarın 3ds max2010 alıcam. Sizi görünce böyle iştahım açıldı :) uve derslerimiz olursa öğrenirim herhalde :)
  2. idris gümüş

Nostaljik Radyo

Eğer şimdiden öğrenme aşamasındaynasınız bir kaç yıl içinde :)) maşallah artık düşünemiyorum bende bu programı öğrenmeye çalışıyorum ama çok farklı ve aşırı derecede alt menüler var kafamı baya bozdu bilgisayardan kaldırdım :)
  3. idris gümüş

Nostaljik Radyo

Elinize sağlık üstadım bu konularda tam bir profesyonelsiniz işinizi baya seviyorsunuz ..
  4. idris gümüş

Böyle Video&Slayt Yapabilecek Varmı?

evet şimdi fark ettim :) kusura bakma..
  5. idris gümüş

Böyle Video&Slayt Yapabilecek Varmı?

Selam arkadaşım burada bişey görünmüyor ben mi göremiyorum?
  6. idris gümüş

Berk Grafik- Komple Araç yapım Dersi

Selam ders için teşekkürler indiriyorum işime yarıyacak sayın BerkGrafik :) :grafikerler:
  7. idris gümüş

Solomon Kane (2009)

Resim: Film Detay: Yapım: 2009 ~ ÇekCumhuriyeti, Fransa, İngiltere Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera Yönetmen: Michael J. Bassett, Robert E. Howard Senaryo: Michael J. Bassett, Robert E. Howard Senaryo (Kitap): Robert Erwin Howard Yapımcı: Victor Hadida, Samuel Hadida, Kevan Van...
  8. idris gümüş

Boşyere Uğraş Dur.

Arkadaşım nasıl başlarsan nasıl kendini tanıtırsan öyle gider değiştiremezsin değiştirsen kaybedersin bence..
  9. idris gümüş

Merhaba

Selam Berk hoşgeldin aramıza hadi parti verelim :))
  10. idris gümüş

Boşyere Uğraş Dur.

@Hasan Güner Selam evet bende hasan kardeşime katılıyorum öyle hayrına yap yada şu işi bitirde biz daha çok iş yapıcaz gibi şeyler söylenmez yapılmazda zaten. Böyle söyleyenden bişyler beklemek bence o işin en büyük hatasıdır...
  11. idris gümüş

yeni logo çalışmam SMa:)

Güzel bir çalışma olmuş sadece olması daha da güzelleştirmiş. Ancak bu yüz ifadesi böyle isim aralarında kullanılması eskimedi mi acaba ? bana mı öyle geliyor (Sizin için söylemiyorum arkadaşım..)
  12. idris gümüş

Berk Grafik - Arkaplan Dersi

@BerkGrafik Selam. öyle düşünme be kardeşim vardır bi yerlerde gizli hayranların biraz zaman sonra çıkarlar dane dane :)) oldu sanırım Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir. Rapid orasıda kırık..
  13. idris gümüş

Meb nın Hazırladığı Illustrator Görsel Eğitim Cd'si

Arkadaş winrar dosların hepsi bozuk açılmıyor....:bann::bann:
  14. idris gümüş

Photoshop Cs5 Puppet warp ders ( Grafikerler.Org )

@lestat26 Selam evet artık çok basitleiyor ben şahsen böyle olması taraftarı değilim. Çünki 13-14 yaşındaki bir çocuk bile artık kendisine ben profesyonel ps kullanıcısıym diyor acemice geşili güzel iki resim yapılmış diye. yani burada yıllarca eğitimini alan dirsek çürüten profesyonel...
  15. idris gümüş

Yüksek çözünürlüklü fantastik 3d ve manzara resimleri.

Rica ederim işinizi gördüyse sevindim Hasan bey..
  16. idris gümüş

Yüksek çözünürlüklü fantastik 3d ve manzara resimleri.

Selam arkadaşlar bunlarda benden size gelsin :) Buradan İndir. ( 30 Resim ) Kaliteli Duvar Kağıtları Buradan İndir ( 30 Resim ) Fantastik 3D
  17. idris gümüş

Katlanabilen Origami Yat! (Resimli)

Selam bence 6$ daha süper görünürdü :))) Adamların işi gücü böyle şeylerle uğraşmak...
  18. idris gümüş

Bugün Ne Dinledik ?

Bugün full olarak Sagopa Kajmer 2010 albümü dinledim uyuşturucu gibi bişey dinledin mi bırakamıyorsun :))
  19. idris gümüş

Sagopa Kajmer Duvar Kağıdı Çalışmalarım. (Kişisel Çalışma)

Selam Kerim bey evet kesinlikle her iki konudada haklısınız. Resimlerde hep kalabalık çalışıyorum bir türlü sade olanına gidemiyorum alışkanlık olmuş bırakamıyorum.. Evet ve Sagopa Kajmer dediğiz gibi neredeyse kimsenin dilinden düşmeyen parçalar üretiyor. Bu kadar geniş çaplı bir Sanat'çının...
  20. idris gümüş

Sıfırdan Kendi Çalışmam...Yoruma Açık...

Rica ederim arkadaşım. Kırmızı gözlerin var :) kendin mi düzeltmedin yoksa ? El ve ayak uclarına blur mu verdin ?
Yukarı Alt