Arama sonuçları

1. O

patagonik film

Patagonik film aralarında Sebastian Barreiro'nunda (Yalvaç Uralın bir çocuk kitabını resimleyen grafiker) bulunduğu Arjantin-Buenos Aireste bir ajans..Daha çok çocuklara yönelik film, animasyon, kitap kapağı, kitap resimlemeleri yapıyorlar. Yılbaşında gösterime girecek çocuk filmi yarı...
  2. O

ben de yeniyim

Merhabalar Özlem hanım hoşgeldiniz, üç yıl kadar emprime desen çalıştım ben de, bunun altı aylık bir kısmı eşarp desenleri üzerineydi. Arkadaşlar belki bilmezler grafikerliğin en zor kısmıdır desinatörlük Şimdi desinatörlük yapmıyorum ama arada bir geriye dönüş yapabilirim. :) paylaşımlarınızı...
  3. O

kendi flash sitem

Teşekkürler arkadaşlar, bu ilk flash site çalışmam. Daha önce yazısız menü butonları olmaz karmaşık olmuş diyenler olmuştu beğendiğinize sevindim. Aslında basit sadece mavi butonları takip et ne çıkarsa:) Her şeyini kendim hazırladım Photoshop, illustrator, Flash en sonda Dreamweaver kullandım...
  4. O

Anlam Arama Motoru: Hakia.com

Oldukça ilinç, giderek yaygınlaşacaktır...üye oldum, inceliyorum. Bizi Web Sitenizle Tanıştırın bölümü oldukça fedakar.
  5. O

kendi flash sitem

Merhaba arkadaşlar, Belki daha önce rastladınız flash olarak hazırladığım kendi sitemi kişisel çalışmalar bölümünde değerlendirmelerinizi istedim. flash, photoshop, dreamweaver kullanımı gözüyle bakmanızı isterim. www.almagrafik.com
  6. O

illustrator - mutfak eşyası çizimi

Harika!.... size illustratorde bir nazar boncuğu yapacağım :)
  7. O

Hazırladığım bir kaç dergi sayfası :)

Fatih yaptıysa güzeldir...
  8. O

İşte Son İncim... (Trafik kazasından sonra ilk çalışmam :) )

Geçmiş olsun Fatih, Her zamanki gibi güzel şık ... Üstteki yaznın yeri iyi hatta hafif bi drop shadowla zemin renginden yarı kopmuş gibi de olabilir di...
  9. O

Lübnan Uluslararası İslam Konferansı Afişi

Fatih.Son zamanlarda gördüğüm en güzel afiş... ifadesiz işler görmekten gına gelmişti..Emeğine sağlık
  10. O

Kurban Bayramınız Kutlu Olsun (yorumlarınız için teşekkürler)

Güzel kartın için teşekkürler Uğur. Herkesin Bayramını kutlar sağlıklı günler dilerim.
  11. O

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Legend)

Kuyruklu fontlar olabilir.eline sağlık
  12. O

İlginç Çalışmalar - Eminim Hoşunuza Gidecek

Paylaştığın için sağol yaratıcı çalışmalar ...
  13. O

afiş çalışmama eleştirinizi bekliyorum

Buradan çok iyi bir şey çıkar.
  14. O

[Devam Ediyor] Afiş çalışmam

Kardeş eline sağlık..Rengini değiştir..yeterli :)
  15. O

herşey vatan için tipografi

Öteki işlerini gördüm harika bir yeteneğin var. Yok cengiz bu çalışma senin tarzın değil... ötekilere göre iyi değil.
  16. O

Vektörel parfüm şişesi

http://rapidshare.com/files/170347424/alma_parfum.ai İsmail bugün gördüm kusura bakma..rapidshare yükledim. iyi çalışmalar
  17. O

Yüz temizleme ve Makyaj

Teşekkürler Erkin. . 7. ye ek olarak ten rengi haricindeki tüm renklerin silinmesiyle kalan resme (zaten bu alttaki resmin kopyasıydı) 1-3 arası gaussian blur uyguluyoruz..
  18. O

Yüz temizleme ve Makyaj

Merhaba arkadaşlar. Yeni photoshop kullanıcıları için yüz temizliğ ve makyaj için kendi kullandığım yöntemi anlatacağım. Detaylarda eksiklikler olabilir dersi çok fazla uzatmış olurdum photoshopu azda olsa bildiğini düşünüyorum arkadaşların. Umarım faydalı olur 1-Kullanacağımız orjinal resim...
  19. O

Soru: Bir İmajı Vektörel biçime çevirecek Program Hangisidir?

Evet illustratorden en iyi sonucu alırsın fakat sihirli değnek te değil ki kardeşim bu. Önce Photoshopta smart blur ve contras değerleriyle resmi vektöre kendin yaklaştır sonra illustratorde çevir.. Anahatlarını yeniden kendin çiz derim..Kolay gelsin
Yukarı Alt