Arama sonuçları

1. O

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Renovatio³)

Bir şey göremiyorum. Yükleme hatası galiba yeniden yükler misin?
  2. O

gemici takvimi (ayna) çalışması

Çalışmaların fena değil KIRMIZI benimde en sevdiğim renk :) ama arkadaşların dediği gibi sektörlerin renkleri vardır. Konuyla ilgili bir araştırma yap istersen. Konusu sağlık ise, bu manzaraları açık ve karmaşık olmayan manzaralardan seç derim. mavi-yeşil-beyaz ağırlıklı, deniz-gökyüzü fazlaca...
  3. O

Işıklı kadın

Teşekkürler Ayda, Şimdi daha iyi anladım. benzer bir etki yaptım aslında fakat resim onu pek göstermiyor sanki. bkz. kızın kollarında yüzünde ve göğsündeki aydınlanmaya arka zemin ise ışığı yuttu . Dosyayı açıp tekrar inceleyeceğim.
  4. O

Bi zahmet yorumlayın - eleştirin

Bir zahmet yorumlayın demişsin. Geç geldi yorum ama yine de yazayım. Öteki bütün eleştirileri bir kenara bırakırsak şunu ekleyeyim. Logoya desen anlayışıyla yaklaşmak bile seni ötekilerden ayırır. Boşver yenilikçi ol taklit etme. Aklındaki bu değil belki ama aklındaki güzel bişii..:)
  5. O

bodrium otel dergi reklam çalışması

Eline sağlık, renk uyumu kompozisyon çok güzel. Özgün feminel görünüm tarzın ise bir kere daha güzel.. :) (Beyazı daha hakim yapıp kahverengiyi altın rengine çevirirsen de hoş olabilir.) Kararsız kaldığım fontlarda -avantgarde- imdadıma yetişiyor. Çok orta halli bir font sağolsun.. Broşür...
  6. O

ideal bilgisayar logo nasıl sizce

Keşke kırmızıya insaflı davransaydın. Zira pek değerlidir kendisi :)
  7. O

Işıklı kadın

Ayda biraz daha açabilir misin? Beyaz ışık yoğunluğu fazla evet bunu tutturabilen var mı? Referans olabilirim diyorsan anlatabilir misin? Öğrenmek istiyorum.
  8. O

Gerilim filmi afişi-Hayali

"- Sol taraftaki dizayn ve en alt kısımdaki boşluğa hiç değinmiyorum. emeğinize sağlık." Yukarıdaki yorum size ait Ayda hanım. Sol taraf bir dizayn değil ki. Alt boşluğa hiç değinmemek..iyi de zaten onlar ham resimler nesine değineceksiniz. Demek istediğim şu, yorum yapın iyiki de yapıyorsunuz...
  9. O

grafik tasarım sergisi afişim

İsmail yarıya kadar gelmişsin o sırada bir şey olmuş bi yere gidip gelmişsin.. Renklerde azcık değişmiş fontta.. -kenardaki dikey font.. -ortadaki sarmal rengi.. Kendine haksızlık etme daha iyilerini yaparsın..İyi çalışmalar
  10. O

Hotel Meridien jazz konseri afisi

jazz ın ruhuna aykırı. jazz bilseydin zaten daha iyi yapardın.kusura bakma ama olmamış..
  11. O

Fİlm Afişi - Pırde Sur (Kırmızı Köprü)

Genel olarak güzel hatta özgün çalışmalar. "Kim ki duk" film afişlerine bakmanı öneririm.. Kendi tarzını göreceksin neyi değiştireceğin neyi nasıl yaparsan daha iyi olacağını anlayacaksın ...bence.. Başarılar...
  12. O

İlan Çalışmam

Siyah -koyu- renklerde diretiyorsan koyu mavi deneyebilirsin. Zemin gayet iyi bayanın yeri de. Bir de her kutuya bir çocuk yeter..
  13. O

Söyleşi için Afiş Çalışması

Eline sağlık güzel olmuş. daire içi rengiyle zemin rengini değiştir bakalım ne olacak..
  14. O

Gerilim filmi afişi-Hayali

(yorumlarınız için teşekkürler) (Buram buram gerilim kokan bir çalışma olmamış :) Ayda, buram buram ifadesi olumlu veya özlem duyulan hazlar için söylenir. Baskın bir gerilim duygusu vermedim, doğrudur. Bunu biraz bilinçli yaptım. Kanlı yüz daha da belirsizdi ben foruma gönderirken...
  15. O

Eleştiri Yapacakların Dikkatine...

Hay ağzına sağlık. Sevgili Sait, varsa böyle hikayelerin paylaş bizimle..kıssadan hisse... Her badanacı bir olmaz, her sıvacı da, bazı satıcılar vardır başkadır onlar, hep aynı simitçiden alırız simidimizi, bazılarında....bir başkalık vardır. Aynı aletlerle yaparlar aynı yerde dururlar ama...
  16. O

Bir lise için web sitesi

Gayet güzel..Yoğunluk iyi, derli toplu, bence hiç bozma, zengin görüntülerde iyidir bazan.
  17. O

Yaş Ortalaması Grafikerler.org

Ortalamaları canlı olarak nereden görebiliriz?
  18. O

Freelance grafik tasarım

Merhabalar, Öncelikle uzun soluklu olmak üzere freelance grafikerlik işleri arıyorum (Dergi veya çok sayfalı fotoğraf yoğunluklu işler , illüstrasyonlar) En son Sain Joseph Lisesi ve Sainte Pulchérie Fransız Lisesi 2008 okul yıllığı çalışmalarını freelance olarak yaptım. İllüstrasyon ağırlıklı...
Yukarı Alt