Arama sonuçları

1. mervesultan

Yikamali grup için desen size

Yikamali grubu çok seviyorum ama malesef şu anda branşim farkli arkadaşlar özellikler mont sirtinda süper olur bu desen kenarlar modele göre uyarlanip yikamadan sonra droplarla süslenirse daha bi mükemmel olur....
  2. mervesultan

Yikamali grup için desen size

3. mervesultan

çapali desen

4. mervesultan

Beyaz kedi

5. mervesultan

Ateş ile suyun hikayesi (Can Yücel)

evt boşuna dememişler aşktan nefret nefrettende aşk doğar ....CAN YÜCEL İN ELİNE SİZİNDE YÜREĞİNİZE SAĞLIK BAYA UĞRAŞIYOSUNUZ...
  6. mervesultan

başlayamayan sevda masalı

yorummm istiyorummmm arkadaşlar
  7. mervesultan

Senle ve Sensiz

teşekkür ederim tabiki eğitimini alsaydım eminim daha ii olurdu sadece seviyorum sanatı ve komposiyonu....
  8. mervesultan

Gülümseyin...

Elinize sağlik ....yazilariniz çok zevkli ve akici
  9. mervesultan

başlayamayan sevda masalı

Eviniz bizim evin çaprazindaydi kocaman begonyalar süslerdi sizin pencerenizi bahçeniz türlü güzellikte çiçeklerle bezeliydi siz çikinca evden onlar utaniyor susuyorlardi onlarda biliyorlardi sizle yarişilmiycağini kokunuz sokağin başindayken haber verirdi gelirken siz...
  10. mervesultan

Senden kaçmam lazim

Yoluma düşen ilk vapur iskelesine yanaşmali ve seni denizin mavisine birakmaliyim.... Martilar şahit olmali sadece feryat koparmalılar kanatlari uzanirken göğe.... Köpük köpük taşmalisin çarpmalisin gene yüzüme... Indiğim yerde simani görürüm yine baktiğim yerlerde bi iz bi gölge bi ses...
  11. mervesultan

Senle ve Sensiz

Bende teşekkür ederim biraz acemiyim ama....
  12. mervesultan

Van Gogh sarısı bilime ışık tuttu

hımmmm etkileyici
  13. mervesultan

yolcu (şiir sever)

Herşey geçti bitti bir trenin uğultulu vagonlarinin demir raylar üzerinde sürüklenip gözlerinin önünden karmaşik simalarin hizla geçivermesi gibi.... Bir rüzgarla geçiverir hizla o tren ve sen geride kalirsin kollarin bomboş kalbin buz gibi... Beklemek ne acidir değilmi .... Saniyelerin...
  14. mervesultan

Senle ve Sensiz

Senle ve sensiz bir türküyle yaşadim seni ilik nisan günlerinde bir notada haps ettin yüreğimi gidecek yer çokken ve yollar uzunken neydi bendeki neden bendeydinki..... ve sonra o türküye nakarat oldum herşeyi unuttum. Sorduklarimi yasaklari ve korktuğum karanliğa yürüdüm huzur verdin...
Yukarı Alt