bence renklerle oynarsanız daha hoş şeyler yakalayabilirsiniz tema olarak espirili güzel ancak dıştaki a nın yı kesit kesit yapsanız mesela ...fikir sadece kolay gelsin
Balıklıgöl Efsanesi
Bir zamanlar bu şehirde zalim bir hükümdar yaşarmış. Yaptığı bu zalimliklerle kendinden geçen Nemrut gün gelmiş kendisini Tanrı zannetmeye başlamış ve büyük tapınaklar yaptırıp içine de kendi heykellerini koydurmuş. Halkına da baskı yaparak kendisine Tanrı diye tapmalarını...
mrb ben merve istanbul da yaşıyorum 9 senedir tekstil tasarım yapıyorum 25 yaşındayım .corel draw kullanıyorum diğer programlarıda yüzeysel biliyorum . işimi çok severek yapıyorum
evet bence de hepiniz haklısınız...sadece okumakla değil eğitimli olabilmek kendini geliştirmekle de alakalı insan yalnız işine değil kendine de bir şeyler katmalı ...kara düzen gitmemeli hiçbir şey . insan bildiği işi yapmalı ve o işe de saygı duymalı. bilinçsiz üretim ile biz kendi kuyumuzu...
buğazın sularında bu gece yakutlar dizili
gökyüzünde ise göz kamaştırır ay bir inci
her dalgada her yakamozda bir mısra...
rüzgar perdeyi aralıyor ve gören herkes hayran gecenin dansına...
uzaklarda yanan parlak ışıklar
bir gelinin gerdanını süsler gibi parıldar ...
sen sanki...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.