Arama sonuçları

1. mervesultan

logo tasarımı, yardım

bence renklerle oynarsanız daha hoş şeyler yakalayabilirsiniz tema olarak espirili güzel ancak dıştaki a nın yı kesit kesit yapsanız mesela ...fikir sadece kolay gelsin
  2. mervesultan

şanlıurfa balıklıgöl

Balıklıgöl Efsanesi Bir zamanlar bu şehirde zalim bir hükümdar yaşarmış. Yaptığı bu zalimliklerle kendinden geçen Nemrut gün gelmiş kendisini Tanrı zannetmeye başlamış ve büyük tapınaklar yaptırıp içine de kendi heykellerini koydurmuş. Halkına da baskı yaparak kendisine Tanrı diye tapmalarını...
  3. mervesultan

zebra

Hotfile.com: One click file hosting: Grafikerler-org-zebra.rar
  4. mervesultan

şirin 2

5. mervesultan

marine

6. mervesultan

şirin desen

7. mervesultan

Grafikerler tanışma ve kaynaşma alanı :)

mrb ben merve istanbul da yaşıyorum 9 senedir tekstil tasarım yapıyorum 25 yaşındayım .corel draw kullanıyorum diğer programlarıda yüzeysel biliyorum . işimi çok severek yapıyorum
  8. mervesultan

2011 Son Çalışmalarım

çokk güzel:)
  9. mervesultan

Dergi , Menü, Ve Resim Çalışmalarım..

Ben 3 cü çalişmayi beğendim ama kizin eklediğiniz kesinti yerleri çok belli rutuşlamalisiniz bence grafiker değilim ama güzeller bence...başarilar
  10. mervesultan

Ne olacak bu tekstilin hali

evet bence de hepiniz haklısınız...sadece okumakla değil eğitimli olabilmek kendini geliştirmekle de alakalı insan yalnız işine değil kendine de bir şeyler katmalı ...kara düzen gitmemeli hiçbir şey . insan bildiği işi yapmalı ve o işe de saygı duymalı. bilinçsiz üretim ile biz kendi kuyumuzu...
  11. mervesultan

Hüzünlü mavi

teşekkür ederim
  12. mervesultan

el çizimi

13. mervesultan

Hüzünlü mavi

mrb Kerim bey ilgilenmenize sevindim=) şimdi olmuş mu ?
  14. mervesultan

Hüzünlü mavi

buğazın sularında bu gece yakutlar dizili gökyüzünde ise göz kamaştırır ay bir inci her dalgada her yakamozda bir mısra... rüzgar perdeyi aralıyor ve gören herkes hayran gecenin dansına... uzaklarda yanan parlak ışıklar bir gelinin gerdanını süsler gibi parıldar ... sen sanki...
  15. mervesultan

psd fon 1-24 ve 25

evt fon ve geçişler çok güzel görünüyor =))
  16. mervesultan

Eleştirmek ve eleştirilmek üzerine Lütfen Okuyunuz

çok beğendim keşke herkes okusa=))
  17. mervesultan

psd fon 1-24 ve 25

damadın ayakları havada kalmış
Yukarı Alt