Arama sonuçları

1. Gökçe Salman

Karakalem çizim konuları nelerdir?

Arkadaslar merhabalar baslikta belirttigim gibi guzel sanatlara hazirlikta cizim konulari neler olabilir? Ornegin portre cizimi bir konudur naturmort cizim bir konudur. Tam bir bilgisi olan var mi bu konularla ilgili arastirma yapacagim.
  2. Gökçe Salman

Tamam anlatmana gerek yok ben googledan araştırırım. Çok sağol iyi akşamlar...

Tamam anlatmana gerek yok ben googledan araştırırım. Çok sağol iyi akşamlar...
  3. Gökçe Salman

ok sağlık olsun çok teşekkürler iyi akşamlar

ok sağlık olsun çok teşekkürler iyi akşamlar
  4. Gökçe Salman

abi merhabalar Freehand'le ilgili bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz? Facebook hesabımı...

abi merhabalar Freehand'le ilgili bir sorunum var yardımcı olabilir misiniz? Facebook hesabımı vereyim http://www.facebook.com/gokce.salman.18 Çok teşekkürler iyi akşamlar...
  5. Gökçe Salman

freehandde çıktı alırken preview da sayfanın yarısı görünmüyor

Hmmm ben yanlış anlamışım çok pardon. Diğer arkadaşlara sormalısın malesef bilmiyorum :( hoşçakal
  6. Gökçe Salman

freehandde çıktı alırken preview da sayfanın yarısı görünmüyor

Merhabalar bu sorun bende de olmuştu pdf olarak mı çıktı almaya çalışıyorsun? Çıktı dediğin export etmekse bir de bmp dosyası yani resim dosyası şeklinde kaydetmeyi dene. Ben öyle yaptığımda sorun düzeldi. İlla pdf lazım diyorsan bmp olarak çıktı al sonra internetten bmp'yi nasıl pdf'ye...
  7. Gökçe Salman

Freehand Açılmıyor...

Freehand programı yine açılmıyor ama ben daha önce nasıl açtığımı unuttum. Yardım edebilecek olan var mı?
  8. Gökçe Salman

İnternet sitesinde çıkan reklamları engelleme...

Benim yüklediğim yerde Firefox için yazıyordu ondan yüklemiştim. Şimdi tekrar deneyeceğim teşekkür ederim...
  9. Gökçe Salman

İnternetten araştırdım AdBlock diye bir eklenti buldum ve yükledim ama hiçbir işe yaramadı gene aynı :( :( :(
  10. Gökçe Salman

Arkadaşlar bir süre önce kullandığım internet sitesi programında kendi kendine reklamlar ve açılan reklam sayfaları çıkmaya başladı. Daha önce böyle bir sorun yoktu. İlk başta umursamadım ama bir zamandan sonra 4-5 tane açılır oldu. Mozilla Firefox ve Internet Explorer kullanıyorum. Acaba virüs...
  11. Gökçe Salman

Dikey Geçiş Sınavı ve Yetenek Sınavı...

Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Benim bir sorum var. Arel Üniversitesi Grafik Tasarım Bölümü 2. sınıfa başlayacağım bu Eylül'de. Bölümüm 2 yıllık. Giriş yaparken yetenek sınavına girmedim sadece puanıma bakıldı. % 50 burslu okuyorum. 1 senem kaldı okulun bitmesine. Bitince 4 yıllık Grafik...
  12. Gökçe Salman

Virüs programı bulma...

Peki yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)
  13. Gökçe Salman

Virüs programı bulma...

Arkadaşlar bir sorum olacak. Bilgisayarımda ben yüklemememe rağmen RegCleanPro diye bir program çıktı ve bilgisayarımı taradı. 2500 bozuk dosya buldu. Ben de düzeltmesini istedim ama üyelik istiyor. Acaba aynı işi yapabilecek üyelik istemeyen bir program önerebilir misiniz? Çok teşekkür ederim :)
  14. Gökçe Salman

Bilgisayara resim kaydetmede sorun...

resim kaydetme sorunu bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. diğer sorunda da hayır hep yoktu son zamanlarda son 1-2 aydır var. Mecburen birşey yükleyemiyorum. Aslında yüklemede sorun yok ama çalıştırma ve kurmada var diyebilirim...
  15. Gökçe Salman

Bilgisayara resim kaydetmede sorun...

Arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim bir konuda yardıma ihtiyacım var ilgilenirseniz çok mutlu olurum. Bilgisayarıma hiçbir resim dosyasını kaydedemiyorum hangi siteden olursa olsun "dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda" şeklinde bir hata veriyor. Aynı şekilde program veya bir...
  16. Gökçe Salman

Kullanıcı Adı Ve Şifre Bulma...

192.168.1.1 ' e girdim. Kullanıcı adı ve şifre soruyor bana zaten onlar lazım dediğiniz gibi bir sayfa çıkmadı maalesef...
  17. Gökçe Salman

Program Yükleyemiyorum...

Programın eksikliğinden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü bir çok program denedim. Son söylediğiniz sebepten olabilir. Boş zamanım olduğunda deneyeceğim. Olursa veya olmazsa tekrar haber veririm. Yardımlarınız için çok sağolun. Çok naziksiniz...
  18. Gökçe Salman

Program Yükleyemiyorum...

Arkadaşlar az önce bilgisayarıma BS Player yüklemeye çalıştım yükleme başlıyor ama daha sonra şöyle bir uyarı çıkıyor: Windows xxx öğesine erişemiyor şeklinde. Bilgisayarımı yenilemeye almıştım bu yüzden olabilir mi? Sade bu değil hiçbir programı yüklemiyor. Sizce bu durumu nasıl düzeltirim?
  19. Gökçe Salman

Kullanıcı Adı Ve Şifre Bulma...

Arkadaşlar konuyla ilgili bir başlık bulamadığım için buraya yazıyorum. Şöyle bir sorunum var internet bağlantımda kullandığım kullanıcı adı ve şifremi bulmam gerekiyor ekranın sağ alt köşesindeki simgeye tıkladığımda bir sekme çıkıyor ya işte oradan girmeye çalışıyorum ama kullanıcı adımı ve...
  20. Gökçe Salman

Freehand Açılmıyor...

arkadaşlar sorunumu çözdüm şimdi açılıyor tamam...
Yukarı Alt