Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var. Bilgisayarımda Freehand programı gayet normal çalışırken birden açılmamaya başladı. Normal program olarak açılmıyor dosyaları da açmıyor sadece kum saati imgesi yanıyor ve sönüyor. Uninstall edip tekrar kurdum ama bir şey değişmedi sizce bu sorun...
Arkadaşlar merhabalar benim bir sorum olacak. Bugün bir cep telefonu bayiinden USB data kablosu satın aldım. Bir ucunu laptop'a bir ucunu cep telefonuma bağladım. Ama hiçbir şey açılmadı. Normalde USB bölümüne bir şey taktığınızda dosya açılır ya bunda hiçbir şey açılmadı. Acaba telefondan mı...
Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var Freehand'de bir körüklü dosya tasarımı yaptım. Dosyanın kapağına bir resim gömdüm. Resim dosyanın normal halinde gözüküyor ama export ettiğimde çıktı dosyasında boş sayfa gözüküyor. Sadece bir sayfa gözükmüyor. Tekrar tekrar denedim ama işe...
Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacak daha önceden Freehand'de oluşturduğum bir dosya vardı USB flash bellekle taşımak istedim bilgisayara alınca Freehand'de açmaya çalıştığımda şu hatayı veriyor: "Could not convert the document because the file is not a valid freehand document ". Sizce ne...
Arkadaşlar merhaba benim şöyle bir sorunum var internetteki font indirme sitelerinden font indirdim ve kullanmam lazım. Ama dosya ttf. formatında ve ben nasıl kullanacağımı bilmiyorum. O fontla yazılar yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Cevabınız için teşekkür ederim iyi çalışmalar...
Merhabalar arkadaşlar. Grafik tasarım okuyorum ve bu alanda staj yapmak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bana şu adresten ulaşabilirler: gokcesalman@yahoo.com
Gökçe Salman
Arkadaşlar merhabalar. Benim şöyle bir sorunum var. Bilgisayarıma Adobe Illustrator indiremiyorum. Adobe'un resmi sitesinden deneme sürümünü indirmeye çalıştım ama bir türlü olmadı. Ne yapmalıyım?
Gökçe Salman
gokcesalman@yahoo.com
Arkadaşlar merhaba. Benim bir sorum olacaktı. Adobe'un tüm programları, Freehand, Corel Draw, Quark, Flash gibi programların CD'lerini alabileceğim bir yer biliyor musunuz? (istanbul'da). Orijinalleri olması önemli değil çekim de olabilir.
Merhabalar arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı. Bilgisayardaki film, mp3, fotoğraf ve benzeri dosyaları depolamak için kullanabileceğim nasıl bir araç var? USB flash belleğim var ama bunun dışında ne kullanabilirim? Demek istediğim çok büyük boyutlarda dosyalar. Mesela 100 tane film. 100 GB...
Arkadaşlar merhabalar benim Freehand'de bir çalışma için bir resmi yatay olarak çevirmem gerekiyor. Modify<Transform<Rotate seçeneğini denedim ama istediğim gibi dönmüyor. Döndüğü zaman şeklin tam tersi olması lazım yani iki şeklin birbirine tam yapıştığını düşünün... Bir türlü bulamadım...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.