Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Seyit Ali Başer > Özkan Atik 3

Güzel olmuş... Başarılar dilerim.
  2. Emine Şahin

corel önizleme

Herhangi bir çalışmayı eski versiyonlarda kaydedin. Bu şekilde önizleme yapabiliyor musunuz? Bir kontrol edin. Belki sistem geri yükleme yaparsanız sorununuz çözülebilir. Bu sorun yeni bir versiyon yüklediğinizden mi kaynaklandı bilemiyorum. Eğer böyle ise yükleme tarihinden önceye sistem geri...
  3. Emine Şahin

Mac ve 300 Dpi

@GürhanErkal Gürhan Bey ilginç dediğimde zaten ofset baskılar içindi. Dijital baskıyı ayrı tuttum zaten. Yukarıda arkadaşımızın ifadesi yanlış olduğu için genelleme yaptım. Ayrıntılı bilgileriniz için teşekkür ederim. Saygılar.
  4. Emine Şahin

Mac ve 300 Dpi

İlginç. Şaşırdım. Ebat büyüdükçe nasısl dip değeri düşerki? Eğer çalışmanız ofset baskı içinse en az 300 dip olmak zorunda. Dijital baskı için 100 civarı yeterlidir. İç dış mekanlar ve çalıştığınız görselin durumuna göre biraz değişebilir. Ekran görüntüsü için 72 zaten standarttır. Şimdiye kadar...
  5. Emine Şahin

Halka Arz

Hani nerde hisse senedi, bono, tahvil... ORG halka mı açılıyor :D
  6. Emine Şahin

Veli GÜZELDERE-ÖZKAN ATİK K.K. 3

Hadi arkadaşlar biraz daha gayret. Az kaldı, ödülü veligüzeldere'ye vereceksiniz :D
  7. Emine Şahin

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/4

Erkan Bey çok uğraşmışsınız belli. :) Diğer çalışmanızın iyileştirilmiş hali olarak görüyorum. Gayet başarılı. Seriyi de bitirdiniz bakalım bundan sonra ne yapacaksınız :D
  8. Emine Şahin

Saç Bakım Yağı Kutu Çalışması

Elinize sağlık Yaşar Bey. Muntazam bir çalışma olmuş. Renk uyumu hoş. Ancak Hasan Bey'in ifadesindeki gibi... Firmanın logosu filan olasa idi...
  9. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik 3

@Hasan Güner Teşekkürler Hasan Bey. Bütün çalışmaları yakından takip ediyorum. Yarışma olması münasebeti ile yorum yapmamaya gayret ediyorum. Çok önemli olmasa da yanlış anlaşılmalara mahal vermemek gerek. Çok kaliteli çalışmalar olmasına karşın bende kendimce katılmak istedim. Yukarıdaki...
  10. Emine Şahin

Merhaba VaraKA; Kurumsal anlamda firmaya ne katabiliriz bilemiyorum. Firma belli bir zaman sonra kereste imalatına başlarsa ne yaparız... Kasap işletebilir hatta eğitim öğretime soyunabilir... Uyulacak tasarım kuralları : Özkan ATİK isminin bir marka olması hedeflenmektedir. Tasarlanacak...
  11. Emine Şahin

yaratığa dönüşmek

Bu tarz çalışmaların sunumlarında orijinal foto ve sonraki hali birlikte sunulur. Siz zaten bir yaratıkmışsınız :D
  12. Emine Şahin

Teşekkür ederim Dilek. :) İddialı değilim. Çorbada tuzumuz olsun...
  13. Emine Şahin

Kocaeli Prefabrik (Broşür Tasarımı)

Broşürlükten çıkmış kitapçık gibi olmuş.:) Elinize sağlık hoş bir çalışma olmuş. Tek kusur, güzel bir çalışma içerisinde logo berbat, göze çarpıyor.
  14. Emine Şahin

sess kuaför

Elinize sağlık Fatih Bey. Ama bu kadar efekt :) Hasan Bey de söylemiş ama sadece corel değil ki. Keşke ekranda görüldüğü gibi baskıda çıksa...
  15. Emine Şahin

ÇATMAYA GELDİM - ÜNSAL ARSLANKAYA - Şiir Kitabı

Merhaba Beyhan Hanım. El emeği güzel. Bakınca hoş bir çalışma. Ama arakdaşların bazı ifadeleri var ki, yerinde... Ben de bakınca bazı çelişkilerde kaldım. Şiir kitabı başlığıyla konya girince ilk gözüme takılan Haç işareti oldu. Belki yanılıyorumdur. Ama o gerçekten haç işaretine benziyor. Belki...
  16. Emine Şahin

LOGO DIŞ CEPHE KARTVİZİT DİPLOMAT ZARF ANTETLİ KAĞIT CD ÇALIŞMASI
  17. Emine Şahin

Algılamak ve tasarlamak üzerine

@Melih Yongacı Teşekkürler Melih bey. " Gestalt Kuramını " İnceleyeceğim. Bilmiyordum. Eminim çok faydalı olacak...
  18. Emine Şahin

Dersane için El İlanı Çalışmam

Güzel çalışma. Elinize sağlık. Ama şu amerikan bağlaç neden kullanılır anlamıyorum...:)
  19. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik 2

Teşekkürler Fulyam.. :)
  20. Emine Şahin

Elbeyli---Özkan ATİK

Masa üstünüzü değil... :) Foruma nasıl resim eklenir konusuna bir gözatar mısınız?
Yukarı Alt