Arama sonuçları

1. Emine Şahin

"ikram" bisküvi

Makina güzel, çeken ellerde :) İkisi birleşince doğal bir sonuç...
  2. Emine Şahin

"ikram" bisküvi

Dilek Hanım fotoğraf makinanız ne markadır. Çok başarılı bir sonuç olmuş. Tebrik ederim.
  3. Emine Şahin

Emine Şahin / Trafik 2

Yorumunuz için teşekkürler...
  4. Emine Şahin

Sizin hiç kupanız olmayacak mı?

Trabzonsporumuz Fenerbahçeyi perişan etti. Hezimet gibi bir skorla 3 - 1 ile kupaya uzandı. Son lig maçınıda alıp Bursaspor'u şampiyon yapacağız :D Şu an en değerli kupa FENER'in aldığı en son kupa. Çünkü, antika oldu nerdeyse :D
  5. Emine Şahin

Emine Şahin / Trafik

@VaraKA Canlı ve sıcak renkler trafiğin soğuk yüzüne ters düşer diye düşünüyorum. Tipografi konusunda haklısınız. Farklı bir uygulama olabilirdi. Yine ilk söylediğim fikre sadık kalmak adına soğuk bir çalışma tercih ettim. İddialı bir çalışma değil. Farkındayım. Hayırlısı... Yorumunuz için...
  6. Emine Şahin

Emine Şahin / Trafik

Teşekkürler Fulyam...
  7. Emine Şahin

hasan güner / afiş 1

Tebrikler Hasan Bey. Sanırım tek iddialı çalışma. Ancak ilk dikkatimi çeken tabut oldu. Keşke bizim tabutlara benzeseydi...
  8. Emine Şahin

Sizce terör nedir?

Hiiiç şansınız yok Süleyman Bey :)
  9. Emine Şahin

Professional Retouching (Profesyonel Rötüş)

Merhaba Ertürk Bey... Eleştiri noktası sanırım Erkan Bey ile başladı. Ne hikmetse bazı arakdaşlar burnundan kıl aldırmıyor ama... Ben erkan Bey'e işin özü olarak Stamp Tool aracıyla yapıldığı için dediğimde garip bir cevap ile karşılaştım. Ama sorun değil, her insanın ruh hali bir olmadığı gibi...
  10. Emine Şahin

@Ertürk Bakınız yukarıda Erkan bey ne demiş. "Sanırım sorduğum soru anlaşılamadı. neyse anlayan birisi cevaplar artık..." Benim verdiğim cevap ise; "Bütün her şey Stamp Tool ile yapıldığı için... " dedim. Bundan dolayı gözlerde bu şekilde olmuş. Demekki soruyuda çalışmanın özünüde anlamışım...
  11. Emine Şahin

Bina üstü text yardım

Sizin olmuyor dediğiniz yöntemle hazırladım. Belki istediğiniz sonuç bu değildir. Ancak biraz kurcalamanız gerek. Yazınız seçili iken de CTRL tuşuna basarak biraz kenar tutamaçlarıyla oynayarak perspektifi düzeltebilirsiniz.
  12. Emine Şahin

@Erkan_Nehir Sorunun muhatabı olan arkadaş da aynı şeyi söylecektir sanırım. Çalışma tamamen kusursuz diyemem. Ayrıca bütün işlemlerde tek bir araçla yapılmış gibi durmuyor tabi. Örneğin gözlerle oynanırken dudaklara hiç dokunulmamış. Saç rengi Stamp Tool ile değiştirlmediği gibi çene altlarında...
  13. Emine Şahin

@Erkan_Nehir Bütün her şey Stamp Tool ile yapıldığı için...
  14. Emine Şahin

Bina üstü text yardım

Resminizin üzerine ne yazmak istiyorsanız yazınız. Üstte Property barda oluşan Create Warped Text ile yazınıza perspektif veriniz. Buradan renk tolamasınıda hemen solundaki renk kutucuğunu tıklayarak da yapabilirsiniz... Sonra Sağ tarafta bulunan Layer pencerenizden aşağaı açılır küçük ok...
  15. Emine Şahin

Nerede Yaşıyorsunuz ? Nerede Yaşamak İsterdiniz ?

İnsanların yaylalara göçerek Horon tutup soğuk sular içerek Sevenlerin karşılıklı geçerek Atma türkü atıştığı yerdenim. Bizim uşak serttir kendi huyunca Hemen sinirlenir karşı koyunca Velakin kemençe, tulum duyunca Sinirlerin yatıştığı yerdenim. Hele var ya hamsi mevsimimizde Bayram...
  16. Emine Şahin

Okul - Alan Tanıtım Broşürü

Hem konu hem de istekler yanlış. Yöneticiler bölüm sorumluları uyuyorlar mı?
  17. Emine Şahin

Merhaba Sedat Bey. Evet uzun bir müddet ayrı kaldım. Zaman zaman siteyi ziyaret edip durumlara...

Merhaba Sedat Bey. Evet uzun bir müddet ayrı kaldım. Zaman zaman siteyi ziyaret edip durumlara bakıyordum. Umarın daha sık uğrayacağım... Bu arada ziyaretçi mesajınızı kapatmışsınız sanırım. Bu yüzden kendi panomdan cevap veriyorum. Birde özel mesaj atayım bari :)
  18. Emine Şahin

Fotolarımıza polaroid etkisi

Teşekkürler Hakan Bey. Güzel bir açıklama yapmışsınız. Daha bunun üzerine bir şey denmez. Önemli olan ne söylediğiniz değil karşınızdakinin ne anladığıdır. Bu sebeple dersler kendi aralarında bazı püf noktaları içerecektir. İddialı değilim ama bu dersin sonucunda elde ettiğimiz çalışmayı 30...
Yukarı Alt