Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Bina üstü text yardım

@3RD3M Eksiklerimizi tamamladığınız için teşekkürler. Ancak sizin cevabınızda daha yazıyı oturtamayan bir arkadaş için yeterlidir. Elde somut bir örnek olmayınca ancak yol gösterebiliyorum. Sanırım örnek resmi iyi incelemediniz. Buradaki ışığa dikkat ediyor musunuz?
  2. Emine Şahin

Hazırlanan nesneyi silindirin ön yüzüne yapıştırmak

Logonuzun tamamını Pick Tool ile seçip CTRL+G tuşları ile guruplayınız. Logonuzda bitmap bir nesne olmasın. Yada logonuzu bitmap yapmayınız. Aksi durumda damlalık yine aktif olmayacaktır. Logonuzu gurupladıktan sonra kastetiğiniz silindirin neresine koyacaksanız o boyutlarda büyütün. Sonra...
  3. Emine Şahin

İzmir'im Manipulation ..

@GürhanErkal Merhaba Gürhan Bey... Güzel izah etmişsiniz. Tartışmalardan sıkılmış biri olarak geçiştireceğim çok cevaba rastlarsınız. Zaten grafik programları da matematiksel olarak işlem yapmyor mu? :) Ancak ifadeleriniz üzerine bir şeyler yazmak istedim... Saygılarımla...
  4. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik 2

Teşekkürler...
  5. Emine Şahin

Hazırlanan nesneyi silindirin ön yüzüne yapıştırmak

Merhaba... Sorunuzdan bir mana çıkarmaya çalıştım ama... Siz sadece yazınızı silindirik bir şekilde mi yamak istiyorsunuz yoksa tamalanmaış bir logoyu mu silindir şekline sokmak istiyorsunuz. Eğer yazınızı silindirik yapmak istiyorsanız bahsettiğiniz nesnenizin perspektifine göre bir çizim...
  6. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik 2

7. Emine Şahin

İzmir'im Manipulation ..

Evet Erkan Bey. Vektör.
  8. Emine Şahin

İzmir'im Manipulation ..

Güzel ama, biraz daha vektörel eklemelisiniz. Bu tarz çalışmalar vetörellerle daha dikkat çekici oluyor. Birde saat kulesinde ve bergama vapurundaki ışık yansımalarını nötr ediniz. Çalışmanın bütünlüğünü bozuyor.
  9. Emine Şahin

broşürlerimde kullanmak için vektör arıyorum

Merhaba mirikil. Öncelikle konuyu doğru yerde açamaya özen gösteriniz lütfen. Biraz sabredin yardımcı olacak arkadaş çıkar umarım.
  10. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik

Teşekkürler Fulyam
  11. Emine Şahin

Hayal gücüm kepenk indirdi

@Fulyam Çok çeneyi sevmem az ama öz konuşurum :) @Hasan Güner Tatil beldesinde oturmanız değil sorun. Sorun tatil yapamamanız. Tatile çıktığınızda peşinizden fareniz klavyeniz gelmesin :) Ya da buna benzer sorunlar... @skandal Kısaca tatil dediniz yani:D Ama tıkandığımız noktalarda farklı...
  12. Emine Şahin

Hayal gücüm kepenk indirdi

Tatile çıkmalısın... Yaz geldi.
  13. Emine Şahin

Corel drawda taşıma yaparken kopyalama sorunu

@Erkan_Nehir Düşük RAM hatası diyorsunuz yani?
  14. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik

Teşekkürler Burak...
  15. Emine Şahin

Corel drawda taşıma yaparken kopyalama sorunu

Arkadaşlar söylemişler. Bu sorun klavyenizden kaynaklanıyordur. Takılı kalan her hangi bir tuş olabilir. Sorununuz çözüldü ise lütfen bildirin. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar istifade etsinler.
  16. Emine Şahin

Emine Şahin / Özkan Atik

17. Emine Şahin

Ders 57: Photoshop CS5′te Content-Aware Fill Özelliğinin Kullanılması VIDEO DERS

Konuyu açan arkadaşımdan özür dilerim ancak burada garip bir durum yok mu? Konu başka siteye yönlendiriyor. Konuyu yönetici arkadaşlarım nasıl değerlendirir acaba. Bazı video dersleri "logo var" gerekçesiyle çöpe giderken bazı dersler yayında...
  18. Emine Şahin

Otobüs Reklam Uygulaması (İzmit Seyahat)

Hoş bir logo... Keza, sloganda öyle.
  19. Emine Şahin

Otobüs Reklam Uygulaması (İzmit Seyahat)

Merhaba... Ben de Süleyman Bey gibi logoya takıldım. Size mi ait?
  20. Emine Şahin

trafik afişim

Merhaba sukran8, Resminizi yanlış siteye aktarmışsınız. resminizi buraya aktarınız: http://imageshack.us/
Yukarı Alt