Arama sonuçları

1. B

Plak, Gitar, Dj, Keman, Piyano, Nota, Mp3... (35 Eps) (35 Jpg)

tesekurler elif hanim paylasim icin
  2. B

2010 nıke tasarımları bakın supper

su ortadaki supermis :D
  3. B

Eurovision Değerlendirme

sonuna kadar haklisiniz gerisi zugurdun cenesi gercekten ama bende sizin soylediginizi kastetmedim.genel olarak forumlardan ve cevreden duydukarim bu :) en cok biz ciddiye aliyormusuz eurovisionu peh peh aslinda en az emegi biz veriyoruz cunku bazi ulkeler eurovisiona gidecek sanatci icin...
  4. B

Çocuk Desenleri Kataloğu

oo hakaten cok guzellermis sagolun paylasim icin
  5. B

Eurovision Değerlendirme

evet arkadaslar burda sanirim ilk fikir ayriligina dusuyoruz :D:D neden mi ? Daha Alexander in sarkisini ilk elemelerde dinlerken hic sansimiz yok bile demistim hatta hadiseye olan sinirimden oyumu nerdeyse norvece aticaktim ama yinede Oyumu turkiye icin kullandim ama hadise icin kesinlikle...
  6. B

pardus-2009-

hos gorunuyor daha buyuk ebatlarda atarsan arka plan yapabilirim :)
  7. B

Kartvizit Yorum Yapın ki Hataları Görelim :)

Mehmet bey katolog yazmissiniz dogrusu katalog olmali :)
  8. B

Photoshopta'tan matbaaya lak baskı yapmak için

aynen lak yapilacak kismi vektorel gonderirsen daha iyi olur senin icin :) serkan beye katiliyorum
  9. B

film çıkışı ile ilgili bilgi lazım

arkadaslar kesinlikle heyecan yapmayin altiustu bi makine, cok basit, basinizdan biriki hata gectikten sonra cozersiniz :D:D (benim gibi :D:D )
  10. B

Okul Faaliyet Tanıtım Broşürü

kapaktaki yazi fontunu degistirirsen bu is tamamdir :) comic sans sanirim hic haz etmem (kisisel tabiki) :D:D
  11. B

Vektör Güvercinler ( Mutlaka Bakın )

su en ustteki buyuk guvercini pc nin yanina buyuk bi sekilde yapistirsam nasil olur acaba ? :) sagolun paylasim icin
  12. B

Arkaplan (30)

sagolun paylasim icin :)
  13. B

Dönen Işık Efekti

valla blending modu degistirdikce harika seyler cikiyor :) sagol
  14. B

KorsanLarın İnterneti kesilecek..

Su Full HD film sevdam yuzunden ben en onde ceza yerim heralde, Torrent kullaniyorum ve downloadim 1.2 TB, uploadim 280 GB kusurlerde
  15. B

Hangi Vektör Programı?

bence ulead video studio :) yani photoshopun burda pek alakasi oldugunu sanmiyorum Ancak bu anket degismeli diye dusunuyorum artik corelmi illustratormu diye tartisilmali ve fikrimizi soylerken su sebepten dolayi corel veya sundan dolayi illustrator dersek daha iyi olur :) ancak elmayla armudu...
  16. B

nurayn mobilyaya çizdiğim logo

bencede sagdaki, soldakini at gitsin, sagdakini biraz daha uyarlayabilirsen guzel bisey cikabilir :) mesela koltugu siluet seklinde sadece kenar cizgileriyle yaparsan ayni renkte hos olabilir diye dusunuyorum iyi calismalar
  17. B

Güzel Arkafonlar-Süper

insan ruya gormus gibi hissediyor :) sagol
  18. B

Dergi Çalışmam (EK)

ic sayfalar cok hos ve tatli olmus :) basarilar
  19. B

RENAL Diyaliz Merkezi

eline saglik hos gorunuyor
Yukarı Alt