sonuna kadar haklisiniz gerisi zugurdun cenesi gercekten ama bende sizin soylediginizi kastetmedim.genel olarak forumlardan ve cevreden duydukarim bu :) en cok biz ciddiye aliyormusuz eurovisionu peh peh aslinda en az emegi biz veriyoruz cunku bazi ulkeler eurovisiona gidecek sanatci icin...
evet arkadaslar burda sanirim ilk fikir ayriligina dusuyoruz :D:D
neden mi ?
Daha Alexander in sarkisini ilk elemelerde dinlerken hic sansimiz yok bile demistim hatta hadiseye olan sinirimden oyumu nerdeyse norvece aticaktim ama yinede Oyumu turkiye icin kullandim ama hadise icin kesinlikle...
bence ulead video studio :)
yani photoshopun burda pek alakasi oldugunu sanmiyorum
Ancak bu anket degismeli diye dusunuyorum artik corelmi illustratormu diye tartisilmali ve fikrimizi soylerken su sebepten dolayi corel veya sundan dolayi illustrator dersek daha iyi olur :) ancak elmayla armudu...
bencede sagdaki, soldakini at gitsin, sagdakini biraz daha uyarlayabilirsen guzel bisey cikabilir :) mesela koltugu siluet seklinde sadece kenar cizgileriyle yaparsan ayni renkte hos olabilir diye dusunuyorum iyi calismalar
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.