Arama sonuçları

1. B

banner çalışmam...yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar tşkler...

bence afiste cok guzel bir potansiyel duruyor, :) eline saglik ancak bunu kullanmalisin, asagida kampanyayi belirten yaziyi yukaridaki gibi kullanirsan daha hos gozukebilir, en azindan ben oyle yapardim :) iyi calismalar
  2. B

Buz İmajları (Yaz Geliyor)

oo bunlar ilerde bize bol bol lazim olabilirler :) sagol paylasim icin
  3. B

Coreldraw'da Satranç Tahtası Yapımı(Görsel Anlatım)

F1 bayragida guzel oluyor birde hafif egim verip ustune plastik efekti verdiginiz zaman tamamdir
  4. B

Hamburger Fotoları (Dekupeli)

oo super valla tesekur ederim
  5. B

rar'lı dosyaları Mac e açamıyorum ...

http://www.unrarx.com/ resmi sitesinden indirebilirsin ancak soyle bir sorun var ben henuz paswoordlu dosyalari nasil acacagimizi cozebilmis degilim :) cunku rar pas sormuyor. dolayisiyle hatali oluyor. ancak digerlerinde hic sorun cekmessin kolay gelsin
  6. B

İş yerinde sorun çözme şeması

guzel ozellikle biz dalgin grafikerler icin iyimis :)
  7. B

Sizi yanlış anladıklarını düşünür müsünüz ?

doktorun anlattigi hikaye cok ilginc :)
  8. B

Yorumsuz... Sadece İSYAN ediyorum...

birgun oldurmedigin her yahudi icin bana kufredeceksiniz Adolf Hitler
  9. B

EKO66 | Broşür

renk uyumu ve zemin cok hos tebrikler :)
  10. B

Mac OS X 10.5.6 Türkçe Yayınlandı

su anda ingilizceye alistigimiz icin turkce biraz zor gelebilir :) sagol bilgilendirdigin icin
  11. B

süpper kartvizit yorum yapmadan gitmeyeceksin

ya arkadaslar, kartviziti yapan eleman belliki bi an icin heyecanlanip bizimle paylasmis, bu kadar ustune gitmeye gerek yok zaten ilk mesajlarda arkadaslar cok guzel ozetlemisler, :D:D tavsiye; bence birde logo sart sizin icin :)
  12. B

Kafenin Kartvizit Çalışmas

sari yerine zemine uygun acik lila hos olabilir, kesim payinida goz onune alirsan bence gayet hos olmus, ozellikle fontlarin ve zemin super, :) iyi calismalar
  13. B

yerli malı alalım bence

ya heleki bu savas doneminde hangi sigarayi icecegimi sasirmis durumdayim :) duyarliligin icin tesekur ederim
  14. B

Neye Dokunduğuna Dikkat Et...

bence hos olmus ozellikle dunyanin uzerindeki agac iyi olmus :)
  15. B

Hotel Meridien jazz konseri afisi

bence gayet hos hic bozma hoca :) ama telefonu sundurmesen iyiydi :)
  16. B

Film Afişlerimiz (3)

gayet hos gorunuyor :)
  17. B

Facebook yüzünden başınız nasıl belaya girebilir? Çok kolay!

aslinda ben hergun mutlaka girip baktigim bir yer, ilkokul arkadasimdan mahalle arkadaslarima kadar, universitedeki komsumu bile buldum :) ama vaktim yok asimile olmaya :)
  18. B

Plazma TV'lere Yasak Geliyor!

ya oylede zaten gunde 2 saat tv izliyorum, :D:D taksidini yeni bitirmisim kimselere vermem, guzel sinema keyfi oluyo, :) lcd daha az yakmasina karsin bazi farkliliklari var tabi :)
  19. B

Mac mi? Pc mi?

@Yaşar Karadeniz aynen pc masunu taktigin zamanda bi problem yok, tek mausta kullanman gereken ctrl+klik olayini iste sol tusla pc mausuylada yapabiliyosun :D:D ama oyunlarda mac mausu pek uyumlu degil :) tek tek ayarlaman gerekiyor
Yukarı Alt