bence afiste cok guzel bir potansiyel duruyor, :) eline saglik ancak bunu kullanmalisin, asagida kampanyayi belirten yaziyi yukaridaki gibi kullanirsan daha hos gozukebilir, en azindan ben oyle yapardim :) iyi calismalar
http://www.unrarx.com/
resmi sitesinden indirebilirsin ancak soyle bir sorun var ben henuz paswoordlu dosyalari nasil acacagimizi cozebilmis degilim :) cunku rar pas sormuyor. dolayisiyle hatali oluyor. ancak digerlerinde hic sorun cekmessin kolay gelsin
ya arkadaslar, kartviziti yapan eleman belliki bi an icin heyecanlanip bizimle paylasmis, bu kadar ustune gitmeye gerek yok zaten ilk mesajlarda arkadaslar cok guzel ozetlemisler,
:D:D tavsiye; bence birde logo sart sizin icin :)
sari yerine zemine uygun acik lila hos olabilir, kesim payinida goz onune alirsan bence gayet hos olmus, ozellikle fontlarin ve zemin super, :) iyi calismalar
aslinda ben hergun mutlaka girip baktigim bir yer, ilkokul arkadasimdan mahalle arkadaslarima kadar, universitedeki komsumu bile buldum :) ama vaktim yok asimile olmaya :)
ya oylede zaten gunde 2 saat tv izliyorum, :D:D taksidini yeni bitirmisim kimselere vermem, guzel sinema keyfi oluyo, :) lcd daha az yakmasina karsin bazi farkliliklari var tabi :)
@Yaşar Karadeniz
aynen pc masunu taktigin zamanda bi problem yok, tek mausta kullanman gereken ctrl+klik olayini iste sol tusla pc mausuylada yapabiliyosun :D:D ama oyunlarda mac mausu pek uyumlu degil :) tek tek ayarlaman gerekiyor
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.