Arama sonuçları

1. tümen

knockout ile saç kesme arkaplan temizleme ...

ders için teşekkürler ama bu knockout bana hep gereksiz gelmiştir. verdiğinö rnekte saçların arasıdnan filan bahsedilir. ama günlük kullanıcı buna pek dikkat emtmez edecek osla yakınlaşıp sihirbazla temizler. yani bu sözün aynısını bizim patorona söylüyordum fotoğrafçıyım ben bu arada ama bu...
  2. tümen

photoshop "DEKUPE" yapmak ( resimli anlatim )

ayrıntılı oalrak görmek isterseniz kesim tekniklerini ps de ....................... adresini eklerseniz yardımcı oalbilirim Forum içindeki konulara yardım ve paylaşım içinde olsa sabit/mobil telefon numarası, e-mail, msn, icq v.b. adreslerinizi vermek yasaktır.
  3. tümen

corelle ilgili bir kaç sorum olacak bakabilirseniz??

@Fatih Coşkun amacım lise bittiğinde hiç açıkta kalmamak tek amacım bu bana para lazım aileme de amacımı anlatabildim sanırım. yarın bşalıyorum. bedavaya hayırlısı
  4. tümen

merhabalar Sevgili Arkadaşlar

@ruzgaryeli20 teşekkürler hoşbuldum ayın 29 unda doğum günüm var burdan kutlarsınız mı?:)
  5. tümen

Görünmez Adam (Manipüle)

ne adamalr gördüm üstünde elbisesi olmaya ne elbiseler gördüm içinde adam olmayan Bu sözü uygun bir yere koysanız süper durur
  6. tümen

Ramazan Geldi Hoş Geldi ...

Bayramı çok sevdim. Ama ablam tekrar o sinirli haline dönecek diye, Ramazanın gidişine çok üzüldüm. Bizim için her gün Ramazan olsa!.. Ne iyi olur... peki ramazan değilde muhammed (a.s.) gelse?!!! çok güzel :)
  7. tümen

corelde sade kartvizit yapımı

oo teşekkürler ilk dersimiz de öğrenmiş olduk sayenizde
  8. tümen

Kendi anlatımım çanta çizimi

çanta para çantası gibi olmuş :D Bizi düşünmüşsün resmen bu devirde kisme de para yok ya o bakımdan
  9. tümen

coreldraw da vector resim yapmak kylie minogue

hocam sanırım isim hakkı nedeniyle islinmiş ben izleyemedim
  10. tümen

çizgi film Efekti

peki asiyakar nasıl yaptın ?
  11. tümen

Zarf Örnekleri EPS

teşekkürler arkadaşım, sağol
  12. tümen

Alevli yazı efekti

usta bunları bende biliyorum ama sizin ki lkadar olmuyor . çok teşekkürler gerçekten
  13. tümen

Işık Patlaması (Hüzmesi) Oluşturma

oo teşkkürler kız arkadaşım şekil bir şey yapmam gerekiyordu sayenizde hallettim işi:)
  14. tümen

Corel Draw Klonlama Özelliği

peki şunu merak ediyorum. clonlamadan 10 tane yaptık diyelim bunların hepsini de ayı aanda büyütme ya da küçültme özelliği mevcut mu?
  15. tümen

Fırçalardan şaheserler yaratmak ( resimli anlatım )

sadece vay vay vay :D
  16. tümen

PS De Kaliteli Dijital Makyajın Sırları Sizin İçin Hazırladık 80MB 2 Oturum(MUTLAKA)

hakan bey teşekkürelr sayenizde p s bilgimi iyice ğeliştirmeye başladım
  17. tümen

Photoshop Dersleri Serisi İndir Öğren

çok tşekkürler hemen indiriyorum.
  18. tümen

Corelde Tints Varmı ?

@Fatih Coşkun bilgilendirdiğinizi çin teşekkürler
  19. tümen

kednizi nasıl geliştirdiniz.

@BURÇİN DAMLA YETEN Elimden geldiğince forumunuza takılacağım.
Yukarı Alt