Arama sonuçları

1. tümen

İllustrator de objeniin üzerine nesne koymak -

erkin bey teşekkürler bilgilendirdiğiniz için .
  2. tümen

corelle ilgili bir kaç sorum olacak bakabilirseniz??

@Fatih Coşkun fatih bey ilgimiz için teşekkür ederim şimdi bende sizin sorudkalrını cevaplıyayım. 1. olarak evet çalışacağım üzerine 50 tl de para alıcağım. yazın ağustos gibi giricem 20 gün sonra filan resmi olarak başlıtyacağım stajı da nasip olursa orada yapacağım. 2. oalrak ise artık...
  3. tümen

Corelde Tints Varmı ?

bu tintsin özelliği ne oluyor tam oalrak renk seçmemize mi yaarıyor
  4. tümen

Kartvizit Yorum Yapın ki Hataları Görelim :)

3503222 bu mnumara olmamış kardeş kıpkırmızı sırıtmış ben olmadım diye düzeltirsen güze lbir çalışma
  5. tümen

japon girl

güzel olmuş ;) DEvamını bekelriz
  6. tümen

kednizi nasıl geliştirdiniz.

merhaba benim gibi bir çok arkadşaım kendini forumda geliştirmek için uğraşıyor bu işi çok iyi bilen arakdaşlarımızdan. kendi uzman oldunuğunuz konuda nasıl geliştiğinizi herkes kısaca yazabilirse arkadan gelcek nesile yardımcı olavğına inanıyorum.. merak ediyorum bende programalr...
  7. tümen

PHP Eğitimi (Videolu Anlatım) Türkçe

teşekkürler hemen indelim :) yararlı oalcağına inanıyorum
  8. tümen

merhabalar Sevgili Arkadaşlar

@Fatih Coşkun @GÜNEL AYVACI @Elif BEYAZIT @danisman @BURÇİN DAMLA YETEN hepinize çok çok teşekkür ediyorum :) sorularımı yanıtsız bırakmamnızı temennii ediyorum. bu forum da umarım beni grafiker yapacaksınız.
  9. tümen

corelle ilgili bir kaç sorum olacak bakabilirseniz??

öncelike konumu merak edip ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Hemen konuma geçelim. Şimdi Arkadaşalr kısmetse pazartesi günü sadece corel öğrenmek için bedava ya nerdeyse (50 tl) gibi bir ücrete bir matbaacı da çalışmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur. boşuna mı gitmiş olurum. corelin...
  10. tümen

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

emine hanımın verdiği bilgilere teşşekür ediyorum devamını dilerim..
  11. tümen

İllustrator de objeniin üzerine nesne koymak -

merhaba bazen ai de bir nesne ekliyorum bir objeniin üzerine nesne objenin üzerine koyduğumda kayboluyor yuakrıya çıkarmam lazım aslında ama olmuyor nedense photoshop daki gibi layerlar varm ı _ nasıl çözebilirim bu sorunu
  12. tümen

Illustrator videolu dersler

çok teşekkürler indiriyorum umarım yararlı olurlar bunlarda şifre yok du dimi
  13. tümen

Mesh aracının genel tanımı

güzel bilginiz için teşekkürler
  14. tümen

Şenertek Cepli Dosya Kapağı

arka kapak bence kitaptan kısa bir söz ekle
  15. tümen

kitap kapağı tasarımlarım....

2. çalışmanız çok güzel olmuş tebrikler
  16. tümen

Şiir Kitabım için Kapak Çalışması

oo çok güzel olmuş :)
  17. tümen

süper yaratıcı tasarımlar =)

ooo süper üsper :)
  18. tümen

merhabalar Sevgili Arkadaşlar

Merhaba Arkadaşlar; hepinize selamlarım. ben öğrenciyim lise 4 e yeni geçmiş birisi sizelrden grafik dersleri öğrenmeye çalışacağım illustrator dersleri özellikle Saygılarımla Bir hoş geldin yokmu
Yukarı Alt