@Fatih Coşkun
fatih bey ilgimiz için teşekkür ederim şimdi bende sizin sorudkalrını cevaplıyayım.
1. olarak evet çalışacağım üzerine 50 tl de para alıcağım. yazın ağustos gibi giricem 20 gün sonra filan resmi olarak başlıtyacağım stajı da nasip olursa orada yapacağım.
2. oalrak ise artık...
merhaba benim gibi bir çok arkadşaım kendini forumda geliştirmek için uğraşıyor bu işi çok iyi bilen arakdaşlarımızdan.
kendi uzman oldunuğunuz konuda nasıl geliştiğinizi herkes kısaca yazabilirse arkadan gelcek nesile yardımcı olavğına inanıyorum..
merak ediyorum bende programalr...
öncelike konumu merak edip ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.
Hemen konuma geçelim.
Şimdi Arkadaşalr kısmetse pazartesi günü sadece corel öğrenmek için bedava ya nerdeyse (50 tl) gibi bir ücrete bir matbaacı da çalışmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur. boşuna mı gitmiş olurum. corelin...
merhaba bazen ai de bir nesne ekliyorum bir objeniin üzerine nesne objenin üzerine koyduğumda kayboluyor yuakrıya çıkarmam lazım aslında ama olmuyor nedense
photoshop daki gibi layerlar varm ı _ nasıl çözebilirim bu sorunu
Merhaba Arkadaşlar;
hepinize selamlarım.
ben öğrenciyim lise 4 e yeni geçmiş birisi sizelrden grafik dersleri öğrenmeye çalışacağım illustrator dersleri özellikle
Saygılarımla
Bir hoş geldin yokmu
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.