Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Biraz kurcalayayım dedim

Hiç bir şey için erken ve ya geç değildir hele ki öğrenmek için. Bence baş koyduğunuz yolda ilerleyin. Eminim başarılı olacaksınız. İyi Çalışmalar...
  2. Hasan YILDIZ

Merhaba

Forumumuza Hoş Geldiniz. Aradığınız birçok şeyi bu platformda bulabileceğinize inanıyorum. Daim olmanız dileğiyle.. İyi Forumlar..
  3. Hasan YILDIZ

Vektörel Sticker Tasarımı

Paylaşımcı ruhuna ve ellerine sağlık Adem'cim
  4. Hasan YILDIZ

Deneme Çalışmam

@Bayss Siz niye yorum bekliyorsunuz ? Sizin çalışmanız mı bu ?
  5. Hasan YILDIZ

Boyap Logo Çalışması

Esprisi güzel hoş çalışma. Tebrik ederim..
  6. Hasan YILDIZ

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

@Aslı SAYILIR Az kaldı yeni dersler hazırlıyorum sizler ve diğer ihtiyacı olan herkes için. + Araç üzeri kaplamalar + Kurumsal kimlik sunum şablonları + Şişe ve Cam üzeri sunumlar + Web sitesi sunuları için C4D Şablonları. Hepsi çok yakında... :)
  7. Hasan YILDIZ

Priz Elektrik Logo - Yeni bir deneme daha

Sunumunuzu beğendim...
  8. Hasan YILDIZ

TV Logo Deneme

Merhaba ; Biraz daha kreatif çalışmalar düşünebilirsiniz. ' Seyir zevkiniz ' kısmı olmamış, onu silelim. Amblemi sevdim, hoş. ' TV ' yazısını değiştirmelisiniz. İyi Çalışmalar...
  9. Hasan YILDIZ

Almayadeen TV Branding Package - dreambox

@Şerife ERTAŞ Hayır. Beğendiğim bir çalışmayı paylaştım sadece.
  10. Hasan YILDIZ

Motor silindir modellemem

Sunumunuz modelleriniz kadar iyi değil. Sunum konusunda kendinizi geliştirmelisiniz.
  11. Hasan YILDIZ

Hasan YILDIZ - Facebook Sayfası

@grapiksel Link düzenlendi. Uyarınız için teşekkürler..
  12. Hasan YILDIZ

Realistic Spheres - Wallpaper 3D

@Aslı SAYILIR Teşekkür ederim Aslı Hanım.
  13. Hasan YILDIZ

@Hakan Dağdeviren Hakan Bey yaptığım çalışmaları başka platformlarda da paylaşıyorum. Şu ana kadar siz hariç kimseden olumsuz bir tepki almadım. Kusura bakmayın siz çalışmalarda neyi görmek istiyorsunuz ben pek anlayamadım. Ufak hatalar var diyorsunuz fakat şimdi de ' yüksek düzeyde gerileme...
  14. Hasan YILDIZ

@Hakan Dağdeviren :) mesela hangi anlamda gerileme ?
  15. Hasan YILDIZ

@Şerife ERTAŞ Teşekkür ederim :)
  16. Hasan YILDIZ

Merhaba ; Not : İsteyen duvar kağıdı olarak kullanabilir :)
  17. Hasan YILDIZ

Ben daha yeni başladım yardımcı olursanız çok sevinirim.

@gezegen Elle tutulur bir şey bulamadım bu yazınızda. O zaman bizde eğitim yıllarımızda her şeyi bir kenara koyup ortamlarda takılsaydık. Fena mı olurdu. Ne de olsa hepsi bir kenarda duruyor. Elbet bir gün çalışırdık. Yanlış bir yaklaşım...
  18. Hasan YILDIZ

Grafik Tasarım Bölümü İş olanakları

Edinilecek Profesyonel Yetenekler ve Kariyer Dört yıllık eğitimin sonunda öğrencilerin kazanacakları edinimler şöyle sıralanabilir;• Grafik Tasarımı Bölümü’nden mezun olan bir tasarımcı yaratıcı iş olarak, ürün logosu, zarf, kartvizit, dosya, ambalaj tasarımı, kutu tasarımı, afiş, araç...
Yukarı Alt