Arama sonuçları

1. Hasan YILDIZ

Kafasına 2 kere yıldırım düşen adam...

After Effects çalışması da olabilir :)
  2. Hasan YILDIZ

Samuel Silva - Tükenmez kalem ( Ballpoint Pen) ile resim yapan adam...

Paylaşım adına teşekkürler Erkal COŞKUN..
  3. Hasan YILDIZ

Herkese Merhaba

Aramıza Hoş Geldiniz :) Aradığınızdan fazlasını bulabileceğinize inanıyorum. Umarım öğrenirken öğretirsiniz ;) Daim olmanız dileğiyle.. İyi Forumlar..
  4. Hasan YILDIZ

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Katılan herkese başarılar diliyorum... Grafikerler.org fincanından kahve yudumlamak paha biçilemez... :)
  5. Hasan YILDIZ

Deneme Kurumsal Kimlik 3

@ayilmaz Bu mesajı yazan ayilmaz adlı üye 5million isimli üye ile aynı kişidir. Bu bakımdan dolayı forum kurallarını ihlal etmiş bulunmaktadır. Gereğincede forumdan Süresiz uzaklaştırılmıştır. İyi Forumlar dileriz Grafikerler.org kullanıcıları...
  6. Hasan YILDIZ

Deneme Kurumsal Kimlik 3

@ayilmaz ' Kanıtlayın Arkadaşım ' demişsiniz. durun kanıtlayalım.. Çalışmanın iletişim bilgileri kısmına bi bakar mısınız ? www.ahmetyilmaz.com diyor. Bu sizin isminiz değil mi ? Ayrıca neden bu arkadaş sizin çalışmanızı paylaşsın ki ? Yoksa bu çalışmalar size mi ait ? Peki siz nerden emin...
  7. Hasan YILDIZ

mepar kurumsal çalışmaları

1. Çalışma bence başarılı :) Ellerinize sağlık..
  8. Hasan YILDIZ

Grafik Tasarımında Font Tercihleri nasıl olmalıdır?

Çok teşekkür ederiz..
  9. Hasan YILDIZ

Envato - Intro Denemem

Tebrik ederim Adem güzel bir çalışma.
  10. Hasan YILDIZ

Cinema 4D Vektörel İmport

Corelde ve ya Illustratorde çizmiş olduğunuz logoyu ' Adobe Illustrator 8.0 ' olarak export edin. Ardından Cinema 4D'de File / Merge kombinasyonu ile programa aktarın. Bu şekilde logonuz Spline olarak Object Maneger'a eklenecektir. Ardından Extrude NURBS ile Spline'a 3D etkisi...
  11. Hasan YILDIZ

Ne yapmalıyım?

Forumun şu kategorisini inceleyiniz. https://www.grafikerler.org/universite-ve-egitim/
  12. Hasan YILDIZ

İlk Afiş tasarımıım

Merhaba ; Görsel önizleme boyutu küçük olduğundan dolayı sanırım, yorum alamadınız.Gereken düzenlemeyi yapacağım. İyi Forumlar.
  13. Hasan YILDIZ

Doğadan birkaç kare..

Merhaba ; Fotoğrafladığım birkaç kareyi paylaşmak istedim.
  14. Hasan YILDIZ

güvenlik firması kurumsal

Güzel görünüyor, tebrik ederim...
  15. Hasan YILDIZ

Üye isim değişikliği ile ilgili düzenleme... Önemlidir...

@grapiksel Üye isim değişikliği talebi sadece, gerçek ad-soyad ile yapılabilir. Bu talebinizi maalesef gerçekleştiremiyoruz. İyi Forumlar
  16. Hasan YILDIZ

Çizgi Filmler Nasıl Tasarlanıyor

Bu faydalı bilgileri bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz.
  17. Hasan YILDIZ

Kartvizit, Logo, Wallpaper, Kupa, Paket

Kartvizit'in adres bilgilerinin puntosu dışında sorun yok Adem.. Not : Mock-up Can'dır :)
  18. Hasan YILDIZ

izmit için arıyorum

Merhaba ; Böyle ilan verildiğini ilk defa görüyorum. İlan verirken gerekli olan kurallar vardır. Sadece bir cümle yazarak bir kitle hedefleyemezsiniz.
  19. Hasan YILDIZ

AY YILDIZ Wallpaper çalışması

@Ebru Karaca Ebru Hanım hiç bir siteye girip bakmadan öğrenebilecek bir program değildir bence Cinema 4D :) Tavsiyem biraz araştırın tutorial'leri bulun izleyin yeni şeyler keşfedin. Vray zordur ama öğrendinizmi vazgeçilmez bir hal alır :) İyi Çalışmalar..
  20. Hasan YILDIZ

AY YILDIZ Wallpaper çalışması

Hasan Bey'in belirtmiş olduğu gibi hilalin üzerine düşen cloth malzemeleri çalışmayı bozmuş. Aynı şekilde kameranın bakış açısında da biraz sorunlar var. Işık ve gölge de ayarlanırsa çalışma güzel bir şekil alacaktır. Başarılar.
Yukarı Alt