Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Sümene manastırı-CMYK -çalışması

Sanırım bu desen t-shırt baskısı olacak ,ve boyutuda yaklaşık 25-28 cm geçmez diye tahmin ediyorum.Bu durumda yukarda belirtiğimiz gibi cmyk nın kanallarından faydalanarak bu çalışmayı yapabiliriz.Büyük ihtimal bu baskı koyu (siyah) zemine de basacak,o yuzden bir astar yapmamız lazım. Deseni...
  2. Gül Pekşen

Sümene manastırı-CMYK -çalışması

sayın gerçek,kanal sıralamasını,çizim aşamasında ,nekadar da cmyk ya göre ya da yerlerini değiştirerek te olsa,resmin orjinalinden farklı görüntü çıkıyor karşınıza.Ancak yaptığınız çalışmanın değerleri ile oyandıktan sonra,yani çizim işi tamamen bittikten sonra,işinizin ne derece yaklaştığını...
  3. Gül Pekşen

İkincilik ödülü kazanan Logo çalışmam

*Kullanım alanı sadece beyaz kıyafet üzeri baskı olacaktır. Beni ilgilendiren kısmı bu .Bence harika iş çıkarmışsınız.
  4. Gül Pekşen

en son baskı aşamasına nasıl geliniyor

Sayın Asmin corel de kesin çıkış alınacak diye bir kural yok.Ben aynı işlemi photoshopta yapıyorum.
  5. Gül Pekşen

en son baskı aşamasına nasıl geliniyor

Merhaba ekinoks76,isterseniz çizmiş olduğunuz deseni bizimle paylaşın ve beraber kararverelim baskı aşamasına geçmeden önce neler yapmalıyız.
  6. Gül Pekşen

psd yardım

Merhaba beyazcarkcı,Tam olarak ne istediğinizi pek anlayamadım.İnsan figürüne giyidirilmiş askeri uniformalı resim mi yapmak istiyorsunuz,yoksa askeri (kamuflaj)deseni mi tasarlamak istiyorsunuz ?
  7. Gül Pekşen

Photoshop Tenis Topu Ders

Ders için teşekkürler Erkan bey,hem okudum hem uyguladım.:) Buda benim tenis topum
  8. Gül Pekşen

son çalışmamın son hali...

Teşekkürler kasırga_71
  9. Gül Pekşen

Tuttu tutmadı oyunu

tutmadı,..:)varsa yoksa fener...alttaki www.grafikerler.org sitesine bayılıyor.
  10. Gül Pekşen

GünaydınLar HoşçakaLLar

Geçmiş olsun Şener bey.Annenizede allah şifa versin.Ellerinden öperiz.
  11. Gül Pekşen

Birkaç Karakalem çalışmam

Çok güzel,elinize ve kaleminize sağılık.
  12. Gül Pekşen

Korkmayacaksın!

Güzel dilekler için ayrıca teşekkür ederim. Darısı herkesin başına:)
  13. Gül Pekşen

Teşekkürler , Fulya hn , Erkan bey, Murat bey.
  14. Gül Pekşen

Tamam Erkan bey ,şimdi biraz da şişe ağızıyla oynayalım.Kıza düşen ışık aslında arka planda olması gerkiyor ,orayı düzelltim.
  15. Gül Pekşen

Doğuru tespit Erkan bey,teşekkürler uyarılar için,demekki son çalışmamın son halini ,son kez gözden geçirmemişim :) Hemen düzeltmeleri yapıp ekliyorum tekrar. Şişe ağızı ile alakalı bence daha allta bulunan çalışmamı inceleyin .orda resmin orjinali de memcut.
  16. Gül Pekşen

Alpay Ekmek Kurumsal -- Kerim ÖKSÜZ

Bu ne böyle... Yok,yok... Herşeyi düşünmüşsünüz. ''Körün istediği bir göz,Allah verdi iki göz.'' (Hayal ettiğinden daha fazlasına kavuşan kişiler için kullanılan bir söz.Daha ne diyebilirimki.... Başarılar.
  17. Gül Pekşen

Korkmayacaksın!

Merhaba Ozan bey,yazınıza bayıldım.Balık burcu olduğunuzu belirmişsiniz.Yazınızda yay burcunu anlatmışsınız.Balık ile yay anlaşamaz derler ama tam dolu dolu 17 sene 1 ay ve 15 gündür, balık burcu, olağanüstü bir bir eşim var....
  18. Gül Pekşen

Tuttu tutmadı oyunu

:) tutu....Alttaki bir gün F 16 kullanmak istiyor...
  19. Gül Pekşen

Adım adım desen çalışması

Teşekkürler Hakan bey
Yukarı Alt