Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Grafikerler org.1.çalışma

Olmamış :(
  2. Gül Pekşen

Grafikerler.Org Fatih Taşkın

Olmamış....
  3. Gül Pekşen

grafikerler_org_emre_2

Olmamış ,.....
  4. Gül Pekşen

Grafikerler.org Ceyhun KESKİN

Fena değil ,ama arka fonun okadar yoğun olması rahatsızetti belide. Diğer çalışmalarada bakmalıyım.
  5. Gül Pekşen

grafikerler_org_emre

Çok kısa yazacağım. Bakma fırsatım olmadı şimdiye kadar o yüzden bu geçe bütün çalışmalara göz atmak istiyorum,sakın yalnış anlamayın her birine yorum yapamam ayrıntıl şekilde tek kelime ile olmuş veya olmamış ,gibi yorumlayacağım.Bu konuda üzman değilim ,sadece siteyi açtığım zaman gözüme höş...
  6. Gül Pekşen

grafikerler.org (logo3)

Güzel çalışma, Başarılar :)
  7. Gül Pekşen

Her gün yeni beş desen

Merhaba Yakup Özbek, çok yakında sizlerle yeni yapmış olduğum ,kendi suluboya fırça çiçekleri ve hayvansal figürlerinden oluşan tasarımlarımı paylaşacağım.Söz.....
  8. Gül Pekşen

Selam

Hoşgeldiniz İlker bey , Küçük bir sırrımı paylaymak istiyorum sizinle,İnanın grafikerler.org bağımlılık yapıyor,buna hazırsanız tekrar aramıza hoşgeldiniz derim.:)
  9. Gül Pekşen

Teşekkürler

TEŞEKKÜRLER Son birkaç aydır daha fazla zaman geçirmeye başladım burada.Gün içerisinde internete bağlanamıyorum ve akşam olsa da siteme kavuşsam diye sabırsızlanıyorum. Çok güzel ,seviyeli bir platform oluşturulmuş zamanla. Herkes kendince bildiklerini aktarıyor,bilmediklerini öğrenmek için can...
  10. Gül Pekşen

Ustalar Acil Yardım Lütfen...

Vermiş olduğunuz örneği yeni inceleyebildim. Bence gayet iyi olmuş çokta canınızı sıkmayın bu konuda ,ama illaki ben hiç tırtık istemiyorum derseniz ozama ince konturleri photoshopta çizimeyin derim. Sonuçta photoshop piksel bazlı bir program ve sizin örnekte gösterdiğiniz kırılmalar zaten 1...
  11. Gül Pekşen

Lacoste -Touch Of Pink-

Pınar hanım ,çalışma parfüm reklamıdan çok ,bana ya çorap,ağda,yada selülit kremini .... çağrıştırıyor.Bence parfüm reklamı için vicutların üst kısmını kullansaydınız daha etkili olurdu.Her nekadarda Hasn bey (kişisel görüşümdür; ben parfüm reklamlarında çok kullanılan cinsellik konusunu basit...
  12. Gül Pekşen

Tüm Efrada Selamlar

Aramıza hoşgeldiniz Pınar Hanım.:)
  13. Gül Pekşen

Bugün Ne Dinledik ?

Bugün Joy Türk ile başbaşayım.Bazı şarkılara avazım çıktığınca eşilk ediyorum.Umarım komşular rahatsız olmaz:D veeeee Teoman....................... AŞK KIRINTILARI yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana al içine tekrar derinine sakla, kat kasırgana yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz...
  14. Gül Pekşen

Ustalar Acil Yardım Lütfen...

Merhaba darkangel77tr . İşimiz gereği hassas çizimler olması ve ince kontur de kullanıyor olmamızdan dolayı ve illaki photoshopta deseni yapma inadımız (diğer programlarda desenin bir kısmını çizip sonra tramlamaları photoshopta yapmak biraz zor geliyor). bu soruna kendimce şöle bir formul...
  15. Gül Pekşen

Portre

Güzel yorumunuz için teşekkürler Hakan bey. Çok sevdiğim ve güzeller güzeli bir arkadaşımı resmetmeye çalıştım. Uzun zamandır çizim yapmıyordum, bazı ufaktefek hatalar gözüme batıyor ama yinede resmi ekledim.Bundan sonda daha sık çizim yaparsam umarım o eksikliklerimide gidermiş olurum.
  16. Gül Pekşen

Portre

Teşekkürler Ozan bey
  17. Gül Pekşen

Portre

18. Gül Pekşen

varyant yardımı

Merhaba celline,bildiğim kadarıyla eski haline getiremezsiniz deseninizi.Ama biraz uğraş verirsek çok hassas olmasada renkleri ayırabiliriz tekrar.Bence okadarıda yeterli sizin için ,sonuçta varyant çalışması yapıyosunuz. Deseninizi açın,MAGIC WAND TOOL yardımıyla ayırmak istediğiniz rengin...
  19. Gül Pekşen

Alpay Kurumsal / Bilal Erçek

Tebrikler Bilala bey,daha öncede yapmış olduğum yorumu tekrarlıyorum ,tek kelime ile harika olmuş.İkinciliği sizin çalışmaya laik görülmüşler ama bence umudunuzu yitirmeyin ,çalışmalara devam. .)
  20. Gül Pekşen

Grafikerlikten Desinatörlüğe Geçiş.

Aramızı hoşgeldin stany,emprime desen ve baskı bilgin olmadığını belirmişsin,ama bence çok şanslısın ki bir emprimede çalışıyorsun.Çizim programları bilmen güzel ,benden sana tavsiye çizdiğin her desenin mutlaka basılmış halini görmen,böylece kendini daha iyi geliştirebilirsin.Acele etmeye gerek...
Yukarı Alt