Arama sonuçları

1. Gül Pekşen

Geyik Muhabbeti

Günaydın herkese :)
  2. Gül Pekşen

Epson ile Film Çıkış Almak

:) üste aks koymak değil mesele, iki yana çizgi çiziyorsunuz ,böylece makina yazarken,desen varmış gibi algılıyor ve sayfanın sonuna karar ,yani çizgileride yazıyor asetata. Az yoğunlukta (seyrek) olan renkleri makina daha çabuk çıkartıyor ,ve aradaki renk dağılımnından oluşan boşlukları...
  3. Gül Pekşen

Emprime Desinatörlük hakkında bilgi

Merhaba gerçek , umarım faydası olur
  4. Gül Pekşen

Bir Günaydında Benden Olsun

Tünaydın herkese :) Şans hep yanınızda olsun Abdullah bey.
  5. Gül Pekşen

Teşekkürler

İzden hanım , tebrilker. Başarılarınız daimi olsun . :)
  6. Gül Pekşen

Grafikerler.Org Tshirt Tasarımı Yarışması.

Sevdim bu konuyu :) Yalnız birkaç sorum olacak : Yapılacak desen ,emprime de mi yoksa digital baskı olarak mı basılacak ? Eğer emprime de basılacaksa ,renk sınırımız varmı ? Şimdiden yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :)
  7. Gül Pekşen

3 Farki Bul...

Bu ne yaaaa... zaten üçgünlük ömrüm var, oda giti. Apartman ayağa kalktı valla. Yarın siteye girmezsem ..... şimdiden hakkınızı helal edin arkadaşlar.
  8. Gül Pekşen

Geyik Muhabbeti

Hadi hayırlısı arkadaşlar. Nekadar vahim durum görüyormusunuz , ''Anadolu Öğretmen Lisesi'',hem Anadolu,hem Öğretmen yani yüksek puanlarla girilen bir okula yakışmaz böyle logo ve site.
  9. Gül Pekşen

Yeni Logomuz

Teşekkürler Ahmet bey.
  10. Gül Pekşen

Geyik Muhabbeti

Çok iyi fikir Ahmet bey.
  11. Gül Pekşen

GünaydınLar HoşçakaLLar

Gününüz aydın olsun :)
  12. Gül Pekşen

Epson ile Film Çıkış Almak

Bende 2 tane Epson 3000 vardı,ve yaklaşık 10 senedir kulandım. Biri arıza verince diğerine geçiyordum.Filim çıkışı için pek dışarıdaki bürolarla çalışmadım. EPSON 3000 de oturmamazlığı engellemek için ,kendimce bir formul geliştirmiştim ,belki sizde benzer şeyler denemişinizdir ama ,yinede...
  13. Gül Pekşen

Grafiker mesleğini icra etmek için yaş önemli mi?

Hiç birşey için geç değildir.Morelinizi bozmayın bence. En çok biz bayanların bir işe ,bir mesleğe ihtiyacımız var. Bir bayan olarak herzaman kendi ayaklarınızın üstünde durmayı bilmelisiniz. Onun içinde bir meslek sahibi olmanız şart.Grafikerlik öyle kolay bir meslek değil.Sitemizde çok güzel...
  14. Gül Pekşen

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın arkadaşlar Bol güneşli , mutlu , hayırlı pazarlar dileğiyle. :) :) :)
  15. Gül Pekşen

Bakalım kaç "TIK" yapacaksınız =)

ilk deneme :68 ikinci :99 üçüncü :105 dördüncü :131 (oğlumla beraber yaptık -şikeli) :D eee yeter bukadar :D
  16. Gül Pekşen

Var mısın? Yok musun?

Varım ,bende kendime dişli bir rakip arıyordum:D Alttaki sabah kahvesini benle paylaşır mısın ?
  17. Gül Pekşen

tüp baskıda renklerin bindirilmesi-yardım

Merhaba İrfan Bey Oncelikle desen çizme ve baskı tekniklerini çok iyi bilmelisiniz. Her desen için farklı çalışma stilleri var. Deseni elinize aldığınız zaman kendinize bir çalışma yolu seçmelisiniz. İncelemeniz gerekenler: 1desende kaç renk var. 2 desenin yönü ve raport ölçüsü Keskin hatlı...
  18. Gül Pekşen

papirüs, eski kağıt desenine ihtiyacım var

Birde bunlara göz atın https://www.grafikerler.org/yuksek-cozunurluklu-resimler/5704-eskitme-arka-planlar-arka-fon.html
  19. Gül Pekşen

Palyacolar

teşekkürler
Yukarı Alt