bence çalışma gayet güzel olmuş her kim yapmışa eline sağlık... filmin içeriğini bilmiyorum ama korku filmine benziyor afişe bakılırsa... adamın korkunç bir hayat hikayesi varmış sanırım :) paylaşım için teşekkürler...
Bayan olarak böyle önemli bir konuya yazmayı borç bildiğimi belirtmek istiyorum öncelikle. Ve bir hayvanın bile şiddete maruz kalmasına yüreğimiz dayanmazken nasıl bir vicdan ona hayat bağlayan, eş- sevgili olan kadına şiddet uygular ??? Bunu yapanlara soruyorum ? O ellerini önce vicdanlarına...
tipografi içinse bunu başta belirtseydin harf kelimesini küçük harflerden oluştur derdim tipo için daha uygun kaçan bir fikir bence :) neyse yine sorunun olursa yardımcı olmaya çalışırım, başarılar sana derslerinde...
istanbul'u hiç böyle düşünmemiştim... hep boğaz manzaralı, kız kulesi manzaralı hallerini resmederler, sizinki her zaman olduğu gibi yine farklı bir bakış olmuş... paylaşım için teşekkürler...
bende Dilek arkadaşımıza katılıyorum. fontu değiştir ve daha büyük kullan bu fontla hotelin adı okunmuyor ki bu logoda çok önemlidir. asıl vurgulanmak istenen ordaki desen değil hotelin adıdır bunu düşünerek görseli küçük kullan yada ikinci planda tut derim, kolay gelsin...
ayakkabı konulu bir çalışma olmuş tamam bunun bayan ayakkabısı olduğu açık da kadınlara özgü başka görseller de koysaydın o zaman kadın konulu olurdu. hocan da bunu diyecektir. obje kısıtlılığı yoksa tabi :D bilirsin hocalar pek bişeyi beğenmez benim hocanın 50 verdiği bir çalışmadan türkiye...
Arkadaşlar herkesin merak ettiği bir konuya yine sitemizde bir arkadaşımızın "grafik bölümüne girmek için illa güzel sanatlar çıkışlı olmak mı gerekiyor?" sorusuyla temas etmek istiyorum... Üniversitede güzel sanatlar fakültesinin herhangi bir bölümüne girmek için illa güzel sanatlar lisesi...
bu çalışmanın adıyla çalışma farklı olmuş biraz, yazı karakterini değiştir bence, geçişi iyi vermişsin ama elyazısı karakteri olsa orda daha iyi durur... kolay gelsin...
adapte olmak güzel bir başlangıç yapmışsınız bile forumumuza üye olarak, umarım sandığınızdan daha kısa zamanda adapte olursunuz... aramıza hoşgeldiniz, iyi forumlar...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.