ilk çalışmada y'nin kuyruğuyla a'nın alt kısmı ve simge birbirine girmiş biraz karışıklık var üçüncü ve dördüncü çalışmalarda ise ö'nün noktaları yok diğerlerinde ismin başharflerini tasarımınız gereği küçük kullanabilirsiniz ancak kartvizitte isim yazılırken doğru yazılmasına dikkat edilmesi...
7 ile araba arasında rahatsız edici birşeyler var, kolajda da düzeltmeler yaparsanız daha doğru olacak. mesela kolajda önemli olan kullandığınız nesnelerin normaldeki büyüklüklerini (birbirleriyle olan orantılarını) göz önünde bulundurmanızdır, çalışmaya uygularken buna uygun hareket etmeliyiz...
doğayla başbaşa derken benim aklıma yeşillikler içinde şöyle göl manzaralı bir ev geliyor bunlar biraz açmış kendini :D açıkcası bunlarda oturarak canımı tehlikeye atmak istemem, daha çok gencim :D insan hayattan sıkılıp başını alıp gider de böyle bir evde oturursa sonu pek hayır getirmez bence...
özgen hanım nasıl göremiyorsunuz işleri? sayfa açıldıktan sonra biraz bekleyin görememeniz gibi bir ihtimal yok herkes görüyorsa siz de görebilirsiniz.
@Özgen Öztürk
aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, forumumuzda hoş vakit geçirmeniz dileğiyle...
Özgen hanım anasayfayı incelerseniz forum kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz... iyi forumlar...
arkadaşım çalışmaların gerçekten güzel, emeğine sağlık. ve başarılı birini örnek almak da güzel ancak kendi tarzını yakalamak daha bir güzeldir bunu da bu şekilde çalışarak kısa sürede yaşayacağını umuyorum kolay gelsin...
bu arada yanlış anlamaların ortadan kalktığına sevindim.
logo kendi logonuz olabilir, yayınlarsanız daha yakından görmüş oluruz. orda çalışmanız içerisinde sadece bir ayrıntı şeklinde duruyor.
renovatio yeniden doğuş anlamına gelse de çalışmanız biraz iç karartıcı olmuş yeniden doğuşu daha güzel bir şekilde anlatabilirdiniz o yüzden ölüm geldi...
sıradışı bir çalışma, yalnız kartvizitte iletişim bilgileri o karmaşada nasıl okunacak sizce ? şahsen adınızı zor okudum büyük puntoda olmasına rağmen. yinede grafik tasarımcılar sıradışı şeyleri sever müşteriye yapmış bile olsan bu şekilde bir çalışmayı kabul ettirebilirsin belki :) kolay...
Çalışmanızı gördüğümde o büyük günden kastınızın ölüm olabileceği geldi aklıma. Bu arada madem sizin photoshop çalışmanız neden alt kısımdaki yazıyı kapatmadınız oraya kendi adınızı yazabilirdiniz. İlginç bir çalışma...
çalışman gerçekten güzel eline sağlık ama telefon bilgilerini adres bilgileriyle bloklayıp yanyana kullanırsan sağ taraftaki boşluğu kapatmış olursun. kolay gelsin...
Bence sitemizdeki diğer kartvizit çalışmalarından bakıp hatalarınızı görebilirsiniz. Unutmayın ki müşteri özellikle bir matbaaysa bu işleri iyi bilir ve herşeyden önce imla hatalarını affetmez. Bu ilk çalışmanızsa, diğerlerinde aynı hataları yapmayacağınızı umuyorum, kolay gelsin...
bu kadar iddialı birinden daha iyi işler çıkabileceği kanaatindeyim... arka kısım ön kısma göre daha kısa görünüyor ve kartvizitte logo biraz kaba duruyor. keşke tek tasarımla sınırlı kalmasaydınız, bir kaç farklı çalışmayla en iyisini bulacağınızdan şüphem yok, kolay gelsin...
yazı karakterini iyi seçmişsin, bence güzel çalışma... mematinin de farklı-daha etkili sahnelerinden koy bence, polata da efekt uygularsan daha iyi olacağı kanaatindeyim kolay gelsin...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.