Arama sonuçları

1. Sena Demirlerli

herkese merhaba :)

hoşgeldiniz, forumumuzda iyi vakit geçirmenizi dilerim... güzel paylaşımlarla katılımınız bizi onurlandıracaktır... iyi forumlar...
  2. Sena Demirlerli

Afiş Yardım

arkadaşım ataç kullanmışsın iyi hoş da ataçla nereye tutturabilirsin ben düşündüm öyle bir zeminde bulamadım kullanılacak zemin ancak ataç yerine raptiye kullanırsan not asmak için duvar panoları oluyor ya o biraz daha mantıklı gibi geldi bana madem gerçekçi olsun istiyorsun... o panoların rengi...
  3. Sena Demirlerli

AstonMartin typo

ilk bakışta bu seferki çalışman diğerlerinden biraz farklı olmuş gibi ama yakından bakınca bazı yerlerde yaptığın uygulamalar göze hoş geliyor... emeğine sağlık, kolay gelsin...
  4. Sena Demirlerli

arkadaslar yaptigim logoyu bir degerlendirin ;)

sade ve şık bir logo yaparsan daha iyi edersin arkadaşım. o elmasları her yerde kullanma. Fatih Coşkun arkadaşımızın da dediği gibi tek bir yerde kullan ama öyle bir yerde kullan ki tam yeri olsun, durduğu yere yakışsın... o A'ların içinde falan hoş durmamış, oralarda kullanma. ama R'nin...
  5. Sena Demirlerli

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Kutlu)

ordaki geçişi de yumuşatırsan biraz, daha iyi olacak... yinede ilkine nazaran iyi... emeğine sağlık...
  6. Sena Demirlerli

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Kutlu)

ön taraftaki turuncu şeritleri kullanmasaydın yazıları ve görselleri yine koysaydın daha iyi olurdu bence... o turuncu şeritler gözü rahatsız ediyor... emeğine sağlık yinede paylaşım için teşekkürler...
  7. Sena Demirlerli

trance typo

tasarımların gerçekten güzel, şimdi çalışıyor musun bilmem ama ileride bu tasarımlarınla iyi yerlere gelip çok para kazanacağına inanıyorum... başarılarının devamını dilerim... kolay gelsin...
  8. Sena Demirlerli

photoshop demek bu demek bence

arkadaşlar burda ozzy arkadaşımız photoshopla güzel şeyler yapılabilineceğini vurgulamış çalışma da bu kadar kötü eleştiriyi haketmiyor bence... arkadaş çalışmada birşeyi vurgulamak istemeden öylesine yapmış yinede susuzluğu anlatan bir çalışma olsa pekala olabilirdi, ordaki akrep de çöl akrebi...
  9. Sena Demirlerli

Disney Karakterleri PSD

Sait Bey paylaşımınız için teşekkürler... Artık günümüzde büyüklerin de ilgi alanı oldu animasyon filmleri, çevremde görüyorum 7'den 70'e herkesin ilgisini çekiyor bu sevimli karakterler... kolay gelsin...
  10. Sena Demirlerli

12 Kullanıyordum Lakin X3 ve x4 te tolbar sorunum var

teşekkürler, corel kullanıcıları için faydalı bir paylaşım, paylaşımlarınızın devamını dilerim...
  11. Sena Demirlerli

Photoshop Kullanma Klavuzu (Lütfen Tüm grafikerlerimiz okusun!!!!)

faydalı paylaşımınız için teşekkürler...
  12. Sena Demirlerli

dergi ilanı eskizim

Arzu Hanım'ın çalışması bence bir takı tasarımı firması için gayet güzel bir çalışma... Ne değişikliğe ihtiyacı var ne de ortamı germeye orjinal fotoğraflarla çalışıldığında müşterinin de beğeneceğine eminim... Bir de orda "değerinizi biliyoruz" yazısının puntosu normal, daha büyük puntoda...
  13. Sena Demirlerli

Renovatio³ - Photoshop Çalışmalarım (Saçak)

ilginç bir çalışma daha... bu sizin tarzınız galiba, gerçekten farklı bir çalışma... paylaşımınız için teşekkürler, kolay gelsin...
  14. Sena Demirlerli

palyaço tipografi

palyaço denince akla komedi ve komik suratlı birşey gelir burda çok farklı geldi bana bu palyaçoda korkutucu birşeyler var. çalışma güzel de işin içine biraz sevimlilik kat başlığıyla uyumlu olsun derim, bu haliyle korku filmlerindeki palyaçoyu anımsatıyor. ama tipografi olarak çalışman iyi...
  15. Sena Demirlerli

reklam tasarımı

bana ordaki şaşılık kasıtlı olarak yapılmış gibi geldi, sonuçta bu bir reklam tasarımı ve levi's in güzelliğiyle büyülenmiş bir göz şaşı olmasın da ne olsun gibi bir yaklaşımla yaklaşılabilir... güzel çalışma emeğine sağlık, kolay gelsin...
  16. Sena Demirlerli

Tipografi hakkında

Hangi ders için yaptınız peki çalışmayı? Bölümünüz yada alanınız nedir? Yardımcı olmak isterdim geç kalmamış olsaydım ama fikriniz güzel, uygulamayı da iyi yaptıysanız sorun yok. üniversite birinci sınıfta bize o noktalama olayını 0.25 uçlu rapido kalemlerle 50x50 cm büyüklüğündeki karelere...
  17. Sena Demirlerli

corel drawın photoshopa göre üstünlükleri neler

Arkadaşlar burda İbrahim Bulut Bey'e katılıyorum demek ki photoshop yanında firmalar mutlaka ve mutlaka corel yada freehand gibi vektörel programlar kullanıyorlar ki bu da bu programlarla alınan sonucun yapılan işlerin kalitesine ve hızına yansıdığını gösteriyor. Firmalar photoshopsuz yapamazlar...
  18. Sena Demirlerli

Küp blok tasarımım...

Arzucum emeğine sağlık gayet güzel çalışma az zamanda çok iş yapmak böyle birşey olsa gerek, tebrik ediyorum seni :)
  19. Sena Demirlerli

Altın Oran Nedir?

@İbrahim Bulut İbrahim Bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Burası grafik dalında bir paylaşım sitesi ve sitemizde anasayfada görmüş olduğunuz bölümlerin sorumluları olsun forum yöneticilerimiz olsun ve üyelerimiz olsun herkes bilgi paylaşımı yapıyor. Sorusu olanların soruları da yanıtsız...
  20. Sena Demirlerli

Tipografi hakkında

burası grafik sitesi olduğu için genelde bilgisayar programlarıyla yapılan kompozisyonlar paylaşılıyor ancak ben sizin tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım :S kelimenin anlamını yansıtan kelime çalışması derken edebi kompozisyon mu yazacaksınız ? ne istediğiniz konusunda emin olursam, ne...
Yukarı Alt