Arama sonuçları

1. Gökhan Genç

5 Bin Yıllık Aşk'ın Fotografı

gerçek açıklandı onlar aşk yaşayan insanlar değil silah arkadaşı aserlermiş:)))) zaten böyle bir aşk yoktur kanımca
  2. Gökhan Genç

desing_brushes_

peki ne bu
  3. Gökhan Genç

ticari bir amacı yoktur maksat eksiklerimizi görmek:)

hepiniz takmışsınız görsellere tama onlar hata labilir fakat farkındayım onların ve bu iş zaten baskıya gidecek olsa o resimler konmaz eyvallah bide benim umursamadığımı veya dikkate almadığımı kim söyledi öyle bişey olsa ben bilmemiim yok öle bişey yapılan her yorumun ne kaar kıymetli olduğunun...
  4. Gökhan Genç

beğendirememek değil zaten yapılan yorumdan ders almayacak olsam niye koyayım buraya ama şöyle bir durum var ki ben emek harcamayayım veya apayım gitsin şeklinde br düşüncede değiim benim dediğim ile sizin cevabınız tamamen alakasız olmuş yinde TEŞEKKÜRLER
  5. Gökhan Genç

daha öncede belirttiğim gibi bi ticari amacı yok elimde bu görseller vardı kullandım yoksa bende bende biliyom nemrutun istanbulda olmadığını veya mevlananın konya yaşadığını veya nasreddin hocayı bimeyen yoktur bana böle bir iş gelse ve konseptimde bu olsa tabii ki orada topkapı sarayı...
  6. Gökhan Genç

@eminecik anladınız mı şimdi neden orda açtığımı çünkü burada açılan hiçbir konu igi görmyo ve doğal olarak yorum alamıyor yorum almadan gelişim göstermek ne ada rmümkün olabilir Emine Hn.
  7. Gökhan Genç

ajanda kapağı tasarımı yapmam lazım. yardım.

serigraf baskılı olacak makina firması için ömerli barıjında filan çalışmış bir firma daha çok yeniyim bu işte
  8. Gökhan Genç

ajanda kapağı tasarımı yapmam lazım. yardım.

ajanda kapağı tasalamam lazım ama bu konuda oek bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim teşekkürler (konuyu nerde açacağımı bulamadım burası uygun diye düşündüm eğer yanlışsa yer söleyin veya konuyu taıyın tekrar teşekkürler
  9. Gökhan Genç

kartvizit acil yorum bekliyorum arkadaşlar

o telefon mail adresi beyaz renk olacak adres vermek yasak olduğundan buraya eklemek için değiştirmiştim rengini değiştirmweyi unutmuşum
  10. Gökhan Genç

kartvizit acil yorum bekliyorum arkadaşlar

yorumlar için şimdiden teşekkürler
  11. Gökhan Genç

Audi R8 Vektör Çalışmam ( Program : Adobe Illustrator CS3 )

arabalara oldukça meraklısın galiba bravo güzel olmuş
  12. Gökhan Genç

bi karakalem renklendirmeside benden yorumlarınızı bekliyorum

@eminecik bence çok fark olmamalı
  13. Gökhan Genç

GrafiRuN Logo

gözü rahatsız ediyor rekleri azalt bence
  14. Gökhan Genç

farklımı olması gerekiyordu
  15. Gökhan Genç

göz kirpik ve çevresi aslında benimde gözüme ççarptı fakat bir kaç işlem yapmıştım bunu fark edene kadar bilirsiniz belli sayıda geri alabilme olayı var ps de o yüzden ilk başa da dönmek istemedim
  16. Gökhan Genç

kurumsal kimlik çalışmama bi göz atarmısınız

o kadar kötü olduğunu düşünmüyordum ben ama o kadar çok şey söylediniz ki yorumlar için çok tşk ederim mutlaka göz önüne alıcam bidaha ki çalışmamda görüşürüz
  17. Gökhan Genç

kurumsal kimlik çalışmama bi göz atarmısınız

aslında font o kadar büyük değil benim normal pcdeki resimde düzgün görünüyor burda büyük çıkmış:D
Yukarı Alt