hepiniz takmışsınız görsellere tama onlar hata labilir fakat farkındayım onların ve bu iş zaten baskıya gidecek olsa o resimler konmaz eyvallah bide benim umursamadığımı veya dikkate almadığımı kim söyledi öyle bişey olsa ben bilmemiim yok öle bişey yapılan her yorumun ne kaar kıymetli olduğunun...
beğendirememek değil zaten yapılan yorumdan ders almayacak olsam niye koyayım buraya ama şöyle bir durum var ki ben emek harcamayayım veya apayım gitsin şeklinde br düşüncede değiim benim dediğim ile sizin cevabınız tamamen alakasız olmuş yinde
TEŞEKKÜRLER
daha öncede belirttiğim gibi bi ticari amacı yok elimde bu görseller vardı kullandım yoksa bende bende biliyom nemrutun istanbulda olmadığını veya mevlananın konya yaşadığını veya nasreddin hocayı bimeyen yoktur bana böle bir iş gelse ve konseptimde bu olsa tabii ki orada topkapı sarayı...
@eminecik
anladınız mı şimdi neden orda açtığımı çünkü burada açılan hiçbir konu igi görmyo ve doğal olarak yorum alamıyor yorum almadan gelişim göstermek ne ada rmümkün olabilir Emine Hn.
ajanda kapağı tasalamam lazım ama bu konuda oek bilgim yok yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim teşekkürler
(konuyu nerde açacağımı bulamadım burası uygun diye düşündüm eğer yanlışsa yer söleyin veya konuyu taıyın tekrar teşekkürler
göz kirpik ve çevresi aslında benimde gözüme ççarptı fakat bir kaç işlem yapmıştım bunu fark edene kadar bilirsiniz belli sayıda geri alabilme olayı var ps de o yüzden ilk başa da dönmek istemedim
o kadar kötü olduğunu düşünmüyordum ben ama o kadar çok şey söylediniz ki yorumlar için çok tşk ederim mutlaka göz önüne alıcam bidaha ki çalışmamda görüşürüz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.