Arama sonuçları

1. Emine Şahin

filizweb logo

konunuz işverenler klasörüne taşınmıştır.
  2. Emine Şahin

Merhaba.

hoş geldiniz ailemize.
  3. Emine Şahin

1920x1200 Kadar Kaliteli Profesyonel Resimler-llüs-Film Kahramanları vs..

bağlantı hızı biraz zayıf ama. ben zamanında çok faydalandım. hala sık kullanılanlar listemde durur. teşekkürler...
  4. Emine Şahin

acı, acıyorum, acı-yorum

şiirinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür. güzell içli bir şiir. Ben hayatta bir nokta gibiyim Dünya etrafımdaki bir çember Her dönüşümde çember kadar yer Her silinişimde nokta kadar sefer ...
  5. Emine Şahin

“Stereo.type”

ilginç. teşekkürler burçin. paylaştığınız için...
  6. Emine Şahin

bay meraklı +16

teşekkürler burçin hanım... güzeldi... not: kafe-org taşındı...
  7. Emine Şahin

Bayram Tebriki ( istek )

türkçenizin iyi olmadığını görüyorum. bunda dolayı kelimelerinizde bir düzeltme ihtiyacı duymuyorum size serbet, katledin türkçemizi. ben seyrederim gözleri yaşlı... yazdıklarımı okumuşsunuz. bunu ara gazı olarakmı belirttiniz :D yok yok ben gaza gelmem. ama şımarırım ona göre... şimdi bir...
  8. Emine Şahin

Süper manzaralar

teşekkürler dilek hanım. güzel görseller. iç açıcı...
  9. Emine Şahin

Photoshop Programının illaki Pc'nizde olması şart değil

teşekkürler. güzelmiş. inceledim biraz. gittiğimiz yerde "net" varsa sorun yok demek ki...
  10. Emine Şahin

textleriniz için efektler

Top 15 Photoshop Actions | 1.09 MB tekxtleriniz için harika efetler verebileceğiniz toplam 15 adet action. buyrun indirin... şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/272107149/text_efekt.rar.html
  11. Emine Şahin

CorelDRAW X4 Service Pack 2 yayınlandı

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler mustafa bey.
  12. Emine Şahin

Forum ailesine merhaba

merhaba... :) ailemize hoş geldiniz.
  13. Emine Şahin

reklam çalışmaları

bakmaktan yoruldum inan... harika fikirler var içlerinde. mutlaka arada bir bakım zihin açmak için üzerinde düşünmek gerek. teşekkürler...
  14. Emine Şahin

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu... işimde yok gücümde :) şimdi bu cevabıma yanıt arıyorsun :D
  15. Emine Şahin

yaşanmış komik hikayeler :)

@ŞENGÜL BOZKURT o bizde ziyadesiyle var :D @Dilek Doğrusöz siz öyle deyince aklıma cem yılmazın bir röportajı geldi. cem yılmaz aynen şöyle diyordu: - annem bize hep derdi, oğlum ne yaparsanız yapın insanları kendinize güldürmeyin. şimdi aklıma bu geldi. gülüyorum. insanları güldürmek...
  16. Emine Şahin

kosmos... uzay, güneş ve ay yapabileceğiniz...

actionumuzla yapabileceğimiz bir kaç örnek... bir kaç uygulama daha içerisinde mevcut. renk ayarları gibi uygulama enasında müdahale edebileceğiniz, harika bir actions topluluğu. buyrun indirin... şifre: grafikerler.org link: http://rapidshare.com/files/272062751/Kosmos.rar.html
  17. Emine Şahin

bunun gibi fontlar nereden bulabilirim

coca cola fontuna benziyor. birara bende vardı ama format sonrası kayboldu. ihtiyaç olmayınca da armadım hiç. konuyu araştırıcam... olan arkadaşlar varsa paylaşırlar umarım...
  18. Emine Şahin

Freelance Web tasarımı ve yazılımı

@nba merhaba nba... önceki yazdıklarınızı okudum. konuya geç dahil olsamda konu her zaman günceldir. haklısınız! bence siz, bu tecrübelerinizi burada değil "söyleşi" bölümüzde dile getirin. daha fazla yankı bulacağında ve sonuç alınacapından eminim. saygılar.
  19. Emine Şahin

Bayram Tebriki ( istek )

merhaba decomix. Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun... bunu ciddiye almayın lütfen. zaten almamışsınızdır. şakayı bir tarafa bırakalım. konyu şöyle değerlendirmek gerek. bir...
  20. Emine Şahin

yaşanmış komik hikayeler :)

Bu olay Trabzon Farabi tip fakültesinde aynen yasanmis bir olaydir. Acil kapisinin önüne kornalar çalarak 2-3 araç geliyor. Içinden insanlar firlayarak klasik "doktorlar nerde sedye getirin" seklinde bagirmalar oluyor. Öndeki arabadan çikan bir kisi arkadaki arabaya hastayi arabadan çikarmasini...
Yukarı Alt