Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Banner lazım

@mrtcvk123 iyi de ben de banner yapmadım. :D sadece size bir resim önerdim. buldukçada paylaşırız inş.
  2. Emine Şahin

Banner lazım

bu tarz resimlerden bir çalışma yapabilirsiniz. uygun bir banner elime geçerse paylaşırım. buradan indirin: http://rapidshare.com/files/152241791/PSD_Snow_014.7z
  3. Emine Şahin

Kaliteli Eleştiri Yöntemleri

bizim oralarda güzel bir fıkra anlatılır. kısaca anlatayım istiyorum. karadenizlinin biri sinek ilacı yapar. çarşı pazar dolaşarak satar. ikinci hafta tekrar çarşı pazar dolaşmaya ve ilacını satmaya başlar. müşterilerinden biri geçen hafta aldığı ilaçtan memnun kalmadığını söyler şikayette...
  4. Emine Şahin

Banner lazım

kış mı? kıyafetlerler ilgili mi? ya da kışlık kıyafetler mi? daha açık yazarsanız yardım almanız daha hızlı olacaktır...
  5. Emine Şahin

chat dili sms dili ve türkçemiz

chat dili sms dili ve türkçemiz bir konu üzerinde söyleşide bulunurken mesajımda silinince ortaya garip bir konu çıktı. bende konun açığa kavuşması adına minik bir araştırma yaparak sizlerler paylaşmak istedim. söz konusu söyleşide şunlar yazıyor; Acele ile ve hızlı yazmak kaygısı ile...
  6. Emine Şahin

11 eylül ikiz kulelere saldırı

<embed id=VideoPlayback src=http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1801080583461721459&hl=tr&fs=true style=width:400px;height:326px allowFullScreen=true allowScriptAccess=always type=application/x-shockwave-flash> </embed> deneme... video eklemeye çalıştım. mesaj silinebilir...
  7. Emine Şahin

Grafikerin Türkçe bilgisi olmalı mı?

merhaba hastam; öncelikle konuyu yanlış yerde açmışsınız. biraz dikkat edilirse... değindiniz konu güzel bir konu ve haklı nedene dayanıyor. bu konu üzerindeki tatışmalar çok uzayacak ve sanırın net bir sonuca ulaşılamayacak. ben şahsi fikrimi ve kanaatimi şöyle belirtmek istiyorum; insanlar...
  8. Emine Şahin

Sağlık ve Eğitim Derneği

@ShellByMrT bilmiyorum ama öğrenmek istiyorum bir dernek uluslararası faaliyet yapamıyor mu? yönetmeliğinde veya tüzüğünde bu yok mu? bu sebeple logosunda dünya haritasını kullanmak biraz tezat. yarıca üç logoda çok büyük bir farklılık yok. yani birbirine alternatif değil. dolayısı ile mevcut...
  9. Emine Şahin

Konser afişi

merhaba; forumda afiş tasarımları var. örnek alınacak nitelikte... hiç baktınız mı? ilk bakışta çok dağınık ve renk curcunası olduğu görülüyor. birazda program hakimiyetinin zayıf olduğu... hemen bu dağınıklığı toparlayalım dilerseniz. iletişim bilgilerini ve sponsorları belli bir yetde...
  10. Emine Şahin

yönetici olmak, yönetebilmek...

@farukcagla haklısınız faruk bey. konuya değerli katkınızdan dolayı teşekkür ederim. bazen de düşünmüyor değilim. allah vergisi bir yetenek mi bu? evet, galiba biraz da "vermemişse mabud, neylesin mahmut." saygılar...
  11. Emine Şahin

Hazır kartvizit tasarımını düzenliyicek arkadas arıyorum...

elinizdeki kartvizit çalışması hangi formatta. gerekirse buradan link verin. indirip bakalım. özelden görüşmeye gerek yok sanırım. buradan da yazabiliriz. saygılar...
  12. Emine Şahin

Bir zamanlar İstanbul :)

@mevluthjohn merak ediyorum. görebildiniz mi?
  13. Emine Şahin

Popüler Photoshop Actions

@black_sea gösterilen yol içerisinde actionları klasöt içine kopyalayın. photoshop açıksa kapatıp tekrar açın. alt+F9 tuşlarıyla actions penceresini açın. sağ tarafı gösteren küçük ok işaretini tıklayıp actionunuzun adını bulup tıklayın. yine actionunuzun küçük sağa bakan ok işaretine tıklayın...
  14. Emine Şahin

Photoshop'tan İllustrator'e?

İllustrator bilmiyorum. ama PSD kaydedip dosyayı İllustratore o şekilde almayı denediniz mi?
  15. Emine Şahin

sarı saçlım mavi gözlüm nerde?

@FİGEN BEKGÖZ videoyu yükleyemedim. ama indirme linkinden MP4 formatından inirilebilir. @Qesta evet Atatürk. nerdesin sarı saçlı mavi gözlüm...
  16. Emine Şahin

erka matbaa logo

@hastam merhaba hastam. bu kadar cümle diziyorsunuz, içerisinden çıkardığımız sonuç elekte kaburüstü kalanlar kadar. aşağı dökülenlerse ya çalışmayı yapan arkadaşa ya da sizin deyiminizle, " Birbirimizi üzmeyelim ama iyi olmuş" diyen arkadaşlara sataşmalarlardan ibaret. matbaa logosunda RGB...
  17. Emine Şahin

Vektörel logo isteği

lütfen büyük harflerle yazmayınız. çalışmanızın PSD si varsa. farklı kaydet seçeneğinden kayıt türünüzü EPS seçin "VEKTÖR DATA" işaretli olmasına dikkat edin.
  18. Emine Şahin

sarı saçlım mavi gözlüm nerde?

<div><object width="480" height="381"><param name="movie" value="http://www.dailymotion.com/swf/x89p1f_sary-saclym-mavi-gozlum-faruk-demir_music"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed...
  19. Emine Şahin

Yarışma Konusu: Hafizeana Süt Tatlıları

@Ömer YILDIZ teşekkürler...
  20. Emine Şahin

Yarışma Konusu: Hafizeana Süt Tatlıları

"hafizeana" özellikle mi bitişik yazıldı?
Yukarı Alt