Arama sonuçları

1. B

mrb

hosgeldiniz umarim kalici ve aktif olursunuz
  2. B

bakarsanız sevınırım bır ıstanbulu anlatan afıs ne dersınız

Bence ilk calisman gayet hos. Slogan ve fotograf yeterli olmus fazlasiyla eline saglik
  3. B

Broken...

Hos geldin broken :)
  4. B

herkese slm..!

hosgeldin berkay :) umarim kalici ve aktif olursun. Sorularini ilgili bolumlerdeki konularda sorabilirsin kolay gelsin
  5. B

GrafiRuN Logo

Cok renkli. Daha sade yapmani tavsiye ederim. Birde logo o dairelermi yoksa GR harflerimi ?
  6. B

dergi kapağı

reportaj yazmissin röportaj olacakti. Elinin altinda bi imla klavuzu tavsiye ederim kolay gelsin
  7. B

Tasarım yaparken takıldığınız her konuda sorularınızı buradan yanıtlayalım...

1- bu sorunun cevabi degisebilir. Ben mesela genelde kendim fotograf cekmeyi daha uygun buluyorum. henuz baslamadim tabi boyle yapmaya ama umarim yakinda baslayacagim. bikac sefer islerimde kendim fotograf cektim ve inan mukemmel oldu herseyimle bana ait. ve biri gorseli begendigi zaman zemin...
  8. B

illustratorde objenin boyutu değitşrmek

onemli degil sorun olursa elimizden geleni hep beraber yapmaya calisiriz
  9. B

CorelDraw düşük versiyonda kaydetmek.

eps gbi dosyalarda sorun olmuyor 12 den sonra. Birde secim araci eskiden kareydi 12 ve altinda x3 te freehand tool olarak 2 farkli secenek sunulmus bu x4 un portatablesinide cikarsalar bizde bir bakabilsek
  10. B

Dikkat !

bu linki 10 kisiye gondermezsek yandik !! :D
  11. B

Font Bilginizi test Edin...

evlenmeden once odamin duvarlarina fontlari tek tek asmisdim kendimi iyi saniyordum bu konuda ama yinede tabi bilemedigim cokmus
  12. B

Font Bilginizi test Edin...

Fontlarin hepsine adeta hayranim. Cunku hepsi sonucta zanaatkar ellerden cikiyor. Hatta bircogunun hikayesi var. Serifli fontlarin farkli ozelligi italik yazidan direk ayriliyor zaten. Hatta okurken dikkatin toplanmasina yardimci oluyor. Okurken okuyucu italik yazilmis paragrafi daha dikkatli...
  13. B

Dünyadaki En Güzel Camii Resimleri

bunlar cok guzelmis eline saglik
  14. B

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

ortadaki oynayan sekiller guzel olmus ancak ilk bakildiginda gladiator kaskini animsatiyor. belki bir tanesini biraz asagi alip kucultursen farkli olurlar. Birde tavsiyem sol basa alabilirsin belki ?
  15. B

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

@Medusali tabikide indesign kullanilmali hoca coklu sayfalari calismak icin. Basli basina bir tipografi programidir. Ps deki efekleri verebilirsin. 1gb ramli bir pcn varsa hic kasmaz. Illustratordede coklu sayfa calisabiliyorsun hatta onun icin eklentisi bile var ancak yinede indesign derim...
  16. B

Photoshop Püfleri

bende ps biliyorum zannediyordum sagol bilgiler icin
  17. B

İşte Çalışmalarım (halay ekibi için)

2. ve 3. logolardaki sembole benzer seyler su anda zaten kullanilan logolar. Yardim isteyince kilitlenmedi konun. Ama sen sanirim cizdirmek istedin sen bu kadarini yaptin ya gerisi icin yardimci oluruz
  18. B

Yaptığım çalışmalardan bazıları yorumlarsanız sevinirim.

direk link verirsen resim koymana ben yardimci olayim
  19. B

En Çok Hoşunuza Giden Reklam Sloganları

Adidas: Impossible is nothing (imkansiz diye birsey yoktur)
  20. B

nature WS Wallpapers (VHQ) (geniş ekran)

off cidden bunlar cok guzeller eline saglik
Yukarı Alt