1- bu sorunun cevabi degisebilir. Ben mesela genelde kendim fotograf cekmeyi daha uygun buluyorum. henuz baslamadim tabi boyle yapmaya ama umarim yakinda baslayacagim. bikac sefer islerimde kendim fotograf cektim ve inan mukemmel oldu herseyimle bana ait. ve biri gorseli begendigi zaman zemin...
eps gbi dosyalarda sorun olmuyor 12 den sonra. Birde secim araci eskiden kareydi 12 ve altinda x3 te freehand tool olarak 2 farkli secenek sunulmus
bu x4 un portatablesinide cikarsalar bizde bir bakabilsek
ortadaki oynayan sekiller guzel olmus ancak ilk bakildiginda gladiator kaskini animsatiyor. belki bir tanesini biraz asagi alip kucultursen farkli olurlar. Birde tavsiyem sol basa alabilirsin belki ?
@Medusali
tabikide indesign kullanilmali hoca coklu sayfalari calismak icin. Basli basina bir tipografi programidir. Ps deki efekleri verebilirsin. 1gb ramli bir pcn varsa hic kasmaz. Illustratordede coklu sayfa calisabiliyorsun hatta onun icin eklentisi bile var ancak yinede indesign derim...
2. ve 3. logolardaki sembole benzer seyler su anda zaten kullanilan logolar. Yardim isteyince kilitlenmedi konun. Ama sen sanirim cizdirmek istedin sen bu kadarini yaptin ya gerisi icin yardimci oluruz
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.