Arama sonuçları

1. B

Corelde Resmi Saydamlaştırmak

@farukozgursoy o zaman uniform degilde bir usttekini seciyorsun. hangi tarafa dogru saydam olmasini istiyorsan resmin ustunde basili tutarak o tarafa dogru efekti at. kolay gelsin
  2. B

Photoshop yazı efektleri !!!! (actions)

buradan... actions kullanımı için tıklayın
  3. B

coreldraw da soru ve sorunlarınızı burada cevaplayalım..

arac kutusunda interactive transparency tool var alttan 5. kisimda onu sec ve yukarida acilan seceneklerden uniformu tikla. daha sonra gereken ayarlari ordan yapabilirsin kolay gelsin
  4. B

Ne Kadar Doğru Dersiniz ?

Komedi Dukkani rulzzz :D:D
  5. B

selam

hosgeldin umarim kalici ve aktif olursun
  6. B

Kurtlar Vadisi Afiş Çalışmam

ayrica abdulheye dusen isik digerlerine dusmuyor. ya abdulheyden al yada digerlerinede ver hoca. birde dekupeler tamamen hatali kolay gelsin
  7. B

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

Bak hoca ben corel ciydim ama yinede ai de merakim vardi kasiyodum biraz. Sonra is yerinden ayrildim simdi ai calisan yerdeyim.Cumartesi aksami masami topladim pazartesi ogleden sonra yeni masaya oturdum :)
  8. B

Illustrator Sorularınızı Bu Başlığın Altında Toplayalım

herhangi bir resmi kutucuga gommek hic bu kadar kolay olmamisti. kutuyu ve resmi ustuste getiriyosun. ikisi birden secili haldeyken sol tusla tiklayip make clipping mask secenegini tikliyosun. digerleri hakkindada tek tek sorarsan yanitlayabilirim hocam.tam anlamadim bir resimle ornek vermen...
  9. B

Print Merge özelliği ile Numaralandırma

cok tesekur ederim guzel anlatim
  10. B

elektrik ayırıcılarına dokunmayınız

hoca senin isin zor be ya valla su damlaciklarini cizebilsen priz kolay
  11. B

Farklı Bir Davetiye Daha :)

valla fikir guzelde keske tasarima biraz daha vakit ayirsaydin
  12. B

yav tiklayinca 30sn bekleyecen :)
  13. B

karaaslan ismine atfen logo

mesela ne is yapiyor bu kara aslan ? birde onceki logosu varmi veya kullanmayi dusundugunuz bir sembol ?
  14. B

Best Web Hosting - Dedicated Server valla 3 tane eps boyle prize yaklasir gibi :) ama islaklik yok. diger uyari levhalarini bi ara hallederiz kolay gelsin :)
  15. B

dun bana soyleseydin keske ayrica hos geldin :) malesef bende ona benzer bisey yok ama yakin biriki birsey var upload edeyimmi ?
  16. B

Coca Cola için afiş tasarımım

valla guzellik gorecelidir. bence kusaklar harika olmus. yildizi biraz oyna tabi :D
  17. B

logolar hakkında sorular

valla muhtemelen grafik tabletle cizilip photoshopla renklendiriliyordur :) illustratorde olabilir. Bence fotoshopu cozmelisin hoca cunku ilerde site icin sana cok yardimi olacak. Banner yapiminda olsun buton yapimlarinda wallpaperdan avatar yapimina kadar. Photoshop kullan derim
  18. B

çizim vektör 2

tesekurler satrol paylasim icin
  19. B

reklam şirketi için yardım

reklam veya tasarim hakkinda bilginiz varmi ? veya bu iste ne kadar surelik tecrubeniz var ?
  20. B

logolar hakkında sorular

Sana tavsiyem sadece logo programlai kullanmaman cunku kaliplar var ve orada aitlik yok yani fikir yok mutlaka kendin cizmelisin.
Yukarı Alt