@farukozgursoy
o zaman uniform degilde bir usttekini seciyorsun. hangi tarafa dogru saydam olmasini istiyorsan resmin ustunde basili tutarak o tarafa dogru efekti at. kolay gelsin
arac kutusunda interactive transparency tool var alttan 5. kisimda onu sec ve yukarida acilan seceneklerden uniformu tikla. daha sonra gereken ayarlari ordan yapabilirsin kolay gelsin
Bak hoca ben corel ciydim ama yinede ai de merakim vardi kasiyodum biraz. Sonra is yerinden ayrildim simdi ai calisan yerdeyim.Cumartesi aksami masami topladim pazartesi ogleden sonra yeni masaya oturdum :)
herhangi bir resmi kutucuga gommek hic bu kadar kolay olmamisti. kutuyu ve resmi ustuste getiriyosun. ikisi birden secili haldeyken sol tusla tiklayip make clipping mask secenegini tikliyosun.
digerleri hakkindada tek tek sorarsan yanitlayabilirim hocam.tam anlamadim bir resimle ornek vermen...
Best Web Hosting - Dedicated Server valla 3 tane eps boyle prize yaklasir gibi :) ama islaklik yok. diger uyari levhalarini bi ara hallederiz kolay gelsin :)
valla muhtemelen grafik tabletle cizilip photoshopla renklendiriliyordur :) illustratorde olabilir. Bence fotoshopu cozmelisin hoca cunku ilerde site icin sana cok yardimi olacak. Banner yapiminda olsun buton yapimlarinda wallpaperdan avatar yapimina kadar. Photoshop kullan derim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.