Arama sonuçları

1. Canan ERDE

Ben,ben,ben ve ben geldim :P

Aramıza Hoşgeldin.
  2. Canan ERDE

Kendi Harfini Oluştur

Thank You.
  3. Canan ERDE

Kendi Harfini Oluştur

Ellipticall Marque Tool İle Dilediğiniz Yerleri Seçerek Delete İle Silin Süsleyin Layere İkez Tıklayın Layer Style Seçeneklerini Girin Sonuç Basit Biçimde Kendi Harflerinizi Yaparsınız Layerleri Çoğaltıp Değişik Şekillerde Görüntülerde Yapabilirsiniz
  4. Canan ERDE

Kendi Harfini Oluştur

Önce 300x300 Çalışma Sayfsı Açın Yeni Layer Oluşturun Ve Ellipticall Marque Tool İle Daire Yapın İçini Paint Bucket Tool İle Kırmızı Renkle Doldurun Polygonal Lasso Tool İle Harfinizi Çizin Shift+Ctrl+I İle Seçim Alanı Oluşturun Ve Delete İle Silin
  5. Canan ERDE

merhaba arkadaşlar

Merhaba Hoşgeldiniz.
  6. Canan ERDE

After Effects - 3 Dimensions

Thank You.
  7. Canan ERDE

panoramik albüm {2} psd

Ellerinize sağlık.
  8. Canan ERDE

Vizyondan Seçmeler

Recep İvedik Flmini Komedi Olarak Gözlemledim Aslında Daha İnce Espirilerle Kalıcı Olabilirdi. Sıradan Hale Getirilmiş Bir Filmdi.
  9. Canan ERDE

Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası

İnsanlar Güçleri Ve De Sağlıkları Elverdiğince Çalışmalı Çalışmaya Karşı Değilim, Ama Emeklilik Yaşı Uzarsa Geriden Gelen Biz Yeni Nesiller Nasıl İş Bulacaklar Bunu Hiç Düşündünüzmü Ki Türkiyede Nufus Devamlı Artıyor İşsiz İnsan Yığınına Döneceğiz.
  10. Canan ERDE

Bu Demek Oluyorki Biz Gençler Güzel Gelecek Gibi Hayaller Kuramıyacağız Cıkkk Cıkkkk Hayalleri Kurmak Vergiye Tabi. Yaşlanmak Gibi Bir Lüksümüzde Olmayacak Çalışırken Öleceğiz Yoksa Emekli Maaşı İle Açlıktan Ölürüz Mazallah.
  11. Canan ERDE

Şu anda mecliste bekleyen 5510 sayılı (Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası (SSGSS) yasa tasarısı eğer yasalışırsa pek çok hakkımızı kaybedeceğiz. Sağlık ve sosyal güvenlik haklarımızda oluşacak kayıplardan bazıları şöyle: Ø Zaten kadınlar için 58, erkekler için 60 olan emeklilik...
  12. Canan ERDE

Tipografi Dünyası

Thank You .
  13. Canan ERDE

Askerlik Hizmetinden Muaf Tutulma Talebi

Aile Karmaşasına Larç Örnek. Thank You.
  14. Canan ERDE

Bu bir grafikerler hikayesidir

Kutuda Parfüm Vardı. Aldığı En Güzel Hediyeydi Erkeğin. Sarıldı Sevgilisine.
  15. Canan ERDE

çeşitli fontlar

Fontlar Çok Güzel Thank You.
  16. Canan ERDE

merhaba

Merhaba Hoşgeldiniz.
  17. Canan ERDE

Pürüzsüz cilt (makyaj) ( resimli anlatim )

Çok Güzel Çok Beğendim.
  18. Canan ERDE

SUPERR BİR ARŞİV --Focus Multimedia: ClipArt «500,000 Images

Gerçektende Süper Arşiv Thank You.
Yukarı Alt