Arama sonuçları

1. Canan ERDE

Ya Sizin

Sitenin Üyeleri Ve Tüm Yöneticileri Kaç Konu Paylaşmış Görelim?
  2. Canan ERDE

nakıs desenlerı

@accurate Çok Beğendim Eline Sağlık.
  3. Canan ERDE

Dreamweaver'da Ana Menüler ve Açıklamaları

Açıklamalar Çok İyi Teşekkürler.
  4. Canan ERDE

sevgililer günü

@SuperTurkishMan Çok Güzel Teşekkürler.
  5. Canan ERDE

Serigraf

İpek Baskı - Şablon Baskı - Elek Baskı diye de anılan serigrafi, tekstil sanayiinde, grafik sanatlarda ve baskı resim çalışmalarında yaygın olarak kullanılan bir baskı tekniğidir. Bu teknikte; metal ya da ahşap çerçeveye gerilmiş ipek, plastik veya metal dokumadan oluşan elek şeklindeki kalıp...
  6. Canan ERDE

Baskı Teknikleri

Serigraf Baskı Herhangi bir düz yüzeye serigraf tekniğiyle baskı Trignomi Baskı Herhangi bir düz yüzeye ofset baskı tekniği ile baskı sistemi Etiket Baskı Herhangi bir yüzeye yapıştırılabilen etiket baskı tekniği Tampon Baskı Düz olmayan yüzeylere uygulanan tampon baskı tekniği...
  7. Canan ERDE

AutoCAD Ders Notları E-Kitap

AutoCAD Ders Notları E-Kitap Download Kaynak ve Link Milli Eğitim Bakanlığı'nın MEGEP (modüler eğitim) projesi kapsamında hazırlamış olduğu ders notlarından AutoCAD için düzenlenmiş olanı. Anlatım tarzı ve sunumuyla gerçekten muhteşem bir kaynak.
  8. Canan ERDE

Tipografi Dünyası

Tipografi Kabartma biçimlerle ilgili baskı yöntemi. Basım, tipografya. olarak sözlüklerde yer bulsa da günümüzde bilgisayarlardaki yazı tiplerini de içine alan bir kelime olmaya başladı Görselliğe hitap eden yazı yazmayı biliyor muyuz? Tipografi yani yazıbilimi, insanlığın en eski...
  9. Canan ERDE

Quark Xpress Dökümanı

1.Quark Xpress'e Genel Bakış Masaüstü yayıncılık alanındaki ilerlemeler bilgisayar programlarının gelişmesiyle birlikte doruk noktasına ulaşmıştır.Quark Xpress programının ; 3.0 , 3.1 , 3.2 , 3.3 , 4.0 , 4.1 , 5.0 ve 6.0 sürümleri piyasada kullanılmaktadır.Programın temel mantığı...
  10. Canan ERDE

Macromedia Flash

Macromedia Flash Flash Macromedia firmasının çıkarmış olduğu ve gerek internette gezinenler gereksede webmasterların ve grafikçilerin gözdesi olan Windows ve Mac OS işletim sistemleri üzerinde çalışabilen bir grafik programıdır. Her şey önce Macromedia firmasının 1997 yılına Future Splash...
  11. Canan ERDE

Macromedia (Adobe Dreamweaver)

Macromedia firması tarafından geliştirilen Dreamweaver ve Adobe'nin Macromedia'yı satın almasından sonra Adobe Dreamweaver adını alan yazılım, bir ağ sayfası geliştirme aracıdır. Dreamweaver özellikle sağladığı özelliklerle çoğu tasarımcı tarafından yeğlenmektedir. Özellikle kodları...
  12. Canan ERDE

Sebastiao Salgado

@aDoBe Çok Paylaşım Çok Rep Demektir. Mükemmel.
  13. Canan ERDE

Sebastiao Salgado

14. Canan ERDE

Sebastiao Salgado

15. Canan ERDE

Sebastiao Salgado

1944 yılında Brezilya ’da doğan Sebastiao Salgado, halen Paris ‘te yaşamaktadır. Aslen bir ekonomist olan Salgado, profesyonel fotoğrafçılık kariyerine 1973 yılında başlamıştır. Sygma ve Gamma şirketlerinin ardından 1979 yılında Magnum Photos ile çalışmış olan sanatçı, 1994 yılında...
  16. Canan ERDE

Fireworkste Eğri Üstüne Yazı Yazma (video)

Kaçırmam Hemen İndiriyorum Teşekkürler.
  17. Canan ERDE

Adobe Illustrator CS2'de Batch (Toplu işlem) yapmak (ders 1)

Anlatım Güzel Teşekküler.
  18. Canan ERDE

Adobe After Effects Dersleri 2

İlginç Denemeliyim Teşekkürler.
  19. Canan ERDE

ponoramik albüm1 psd

Emeğinize Sağlık İşime Yaradı.
Yukarı Alt