Arama sonuçları

1. Emine Şahin

2 kırımlı a4 broşür

beğendim. güzel bir çalışma olmuş. çalışmaya bakarken, logonun varak olması gerektiği kanısına vardım. bence çok daha kaliteli bir sonuç vereceğinden eminim. ama kusur bulmadanda gitmek istemiyorum. kullandığınız yazı karakterinden başka bir karakter bulamadınız mı? muhtemelen ya pcnizde yoktu...
  2. Emine Şahin

Ağaçlar ve Saksı bitkileri

teşekkürler günel hanım. harika bunlar...
  3. Emine Şahin

aqua life

merhaba... çalışmanız biraz serin gibi olsada kanımızı donduracak cinsten aslında... konunun "logo" kısmına açıldığını görünce böyle bir hisse kapıldım:D aslında logo olarak düşünürsek ki, öyle ... logo vasıfları taşımayacak bir çalışma. biraz daha çalışmanız yada hayal ettiğiniz firma, oluşum...
  4. Emine Şahin

Grafik tasarımcı için Diploma (Belge-Sertifika-Ehliyet) Gerekli mi? ( Tartışma )

@M.Vehbi haklısınız vehbi bey. ama siteminizin kime ve nasıl oldunu anlayamadım bir türlü. bu çok normaldir eşyanın tabiatı bile böyledir. tıpkı çanakkalede çarpışan dedelerimiz bu milletin %10 kadar olduğunu düşünürsek. stalinin, bana hz muhammedin çevresinden 10 kişi verin bütün dünyayı...
  5. Emine Şahin

Alkol içecek için hazırladığım reklam çalışması

sloganın espirisini anlamaya çalışıyorum da... rapidden premium almışım gibi oldu sanırım:D font ve kullanımı hoş gelmedi gözüme. emeğinize sağlık...
  6. Emine Şahin

Bar ve Pub gibi mekanlar için yaptığım alkol uyarısı afişi

düşünce güzel lakin nerede uygulanacağı önemli :D:D
  7. Emine Şahin

Merhabalar...

hoşgeldiniz. iyi forumlar dilerim.
  8. Emine Şahin

CDR burçlar

rus bunlar :) teşekkürler. emeğinize sağlık...
  9. Emine Şahin

Illustratorda Pusula Çizimi (Resimli Anlatım)

teşekkürler. duru bir anlatım. güzel bir sonuç... emeğinize sağlık...
  10. Emine Şahin

Bizim köyün otobüsü...

tursilin yanında bir tane de "sana":D çünkü bütün paket yağlar sanaydı...:D
  11. Emine Şahin

Basit bir tabela

yani demek istediğim her şey programda bitmiyor...
  12. Emine Şahin

arka plan background resimleri, tüy, su damlası, gül yaprağı

@Abdullah YİĞİT nasıl kırabilirim ki. çok nazikler:D
  13. Emine Şahin

Etiket yapmada yardım :(

bu konuda haklısınız. özellikle foto muhabirler bu konuda muzdariptir sanırım. hayatınızın karesini yakalarsınız ve ... işte bu esnada, örnekte verdiğiniz gibi. mahkemeye verirsiniz ve bu kareyi çektiğinizi ispatlayabilirsiniz.
  14. Emine Şahin

yazlık bayan desenler

bunlar sadece önizlemesi olan örnek resimler. indirmeniz zaten mümkün değil...
  15. Emine Şahin

Bahçe duvarı

@AYŞEGÜL UZUNÇAY rica ederim. fazla vaktim olmadığından devam edemedim. tekrar yardıma ihtiyacınız olduğunda burdayız. iyi forumlar...
  16. Emine Şahin

Etiket yapmada yardım :(

telif almaktan başka çareniz yok.
  17. Emine Şahin

Basit bir tabela

@mrtcvk123 bu nasıl bir soru? hadi bana bir tabela yap diyebileceğiniz ne bir program ne de bir makina var...
  18. Emine Şahin

Sis Yapımı (Video)

teşekkürler. indirdim inceleyeceğim. emeğinize sağlık.
Yukarı Alt